2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat abi kendi şutnu yaratan oyuncu deyince hemen aklıma ceyda geldi.fakat guard olmaması biraz kötü olabilir 2 numarada esradan çok daha iyi olur kanatindeyim.

zaten ceyda için facebookta grup bile vardı.kocaeli maçından sonra.

Onur Karakuzu' Alıntı:
iyi bir oyuncu mu

Potansiyeli olan bir oyuncu mutlaka katkısı olacaktır,şutu olan ve pozisyonunu kendi yaratabilen bir oyuncu.Bu arada bizle oynadıkları maçta tribünün verdiği gaz ile göze hoş gelen şeyler yapmıştı,yani biraz coşmuştu.Hatırlarsın belki Ceyda Ceyda hani Fener maçı öncesi. :)

fener maçlarında toplam 40 sayı atmış...

bizede 30 sayı civarı...ben fener maçını izlemiştim haddini bilerek oynadı daha çok 2 numarada oynadı ...asist özelliğide yüksek olan bir oyuncu.

ayrıca ligin güçlü ekiplerinden panküpe karşı 19/13 isabetle 30 sayı 13 ribaunt ve 3 asist ile oynamış...

2010 - 2011 | Ceyda Kozluca

Galatasaray Medical Park gelecek sezonun kadrosunu kurmaya hazırlanıyor ve transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Galatasaray kadın basketbol takımının yeni transfer hedefi: Ceyda Kozluca. Transfer çalışmalarının bir kaç gün içersinde sonuçlanması teknik heyetten aldığımız bilgi sonrasında, kesinleşmesi bekleniliyor.

Ceyda geçtiğimiz sezon Kocaeli BSB takımında forma giydi ve oynadığı karşılaşmalarda kısıtlı rotasyon nedeniyle 34 dakika ortalama ile sahada kaldı. Bu süre zarfında genç oyuncu 15.5 sayı ortalamasının yanı sıra istatistik olarak 4.7 ribaund, 2.7 asist verilerinide hanesine yazdırmayı başardı. Ceyda geçtiğimiz sezon oynadığımız karşılaşmalarda ilk maçta 36 dakika sahada kaldı ve 9 sayı attı. İkinci karşılaşmada ise genç oyuncu maçın tamamında forma giydi ve 21 sayı ile maçı tamamladı. Genç oyuncu 2 numara pozisyonunda oynayabiliyor.(FCN Blog)

Burada o istatistiklere ulaşması tabi ki mümkün değil ama özellikle savunmasını geliştirirse iyi süreler alabilir Ceyhun hoca ile. Çok hareketli ve atletik. Şut stilini de beğenmiştim izlediğim maçlarında.

Gerçekleşirse hayırlı olsun diyelim şimdiden.

Murat abi epey zor anlattı bana transferi. Sonunda doğru ismi bulduk ama hahaha..: )

Geriye doğru baktım da şimdi, burada da tahmin edilmesi güç olmuş epey..

İlk 5 olmasa bile yedekten gelerek çok iyi katkılar verebilir. Gerçekten çok sağlam şutör.Tıkandığımız zamanlar çok yararı dokunur.

Emre Doğan' Alıntı:
İlk 5 olmasa bile yedekten gelerek çok iyi katkılar verebilir. Gerçekten çok sağlam şutör.Tıkandığımız zamanlar çok yararı dokunur.

Bize kim şutör diye geldiyse kurudu.

Şebnem, Gülşah, Şaziye, Kübra. . .

Aman kalsın şutör değilde başka birşey olsun.

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Emre Doğan":2unnjsun]İlk 5 olmasa bile yedekten gelerek çok iyi katkılar verebilir. Gerçekten çok sağlam şutör.Tıkandığımız zamanlar çok yararı dokunur.

Bize kim şutör diye geldiyse kurudu.

Şebnem, Gülşah, Şaziye, Kübra. . .

Aman kalsın şutör değilde başka birşey olsun.[/quote:2unnjsun]
Şutörü guard niyetine kullanmaya çalışınca da kötü oluyor. Şutör ve guard değil de başka birşey olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...