inşallah yalan haberdir. yelena dan fazlası yok ki bu oyuncunun.
hikmet görkem' Alıntı:Bu sene şampiyonluk garanti gibi
Aykun Alan' Alıntı:[quote="hikmet görkem":23ipmbag]Bu sene şampiyonluk garanti gibi
Aykun Alan' Alıntı:[quote="hikmet görkem":1lxsglz5]Bu sene şampiyonluk garanti gibi
hikmet görkem' Alıntı:Taurasi ile Penny'i gözünüzde büyütmeyin bu kadar.WNBA'de bu sezon perişan oluyorlar.11 mağlubiyete karşın sadece 6 galibiyetleri var. Biz takım olarak onlardan iyiyiz.Önemli olan bu sezon saha avantajını ele geçirmek.Saha avantajını alırsak bizi kendi salonumuzda yenemezler ve şampiyon oluruz
Aykun Alan' Alıntı:Bende takımımızın en iyisi olmasını istiyorum tabii ki. Aksini düşünmek saçma olur ama ortada bazı gerçekler var ve o gerçeklere göre konuşmak daha mantıklı. Şimdi Nevriye diyoruz. Nevriye 30 yaşında ve en verimli sezonlarını yaşıyor. Bunu geçen sene ve ondan önceki sene zaten gördük ve ne yazık ki şu anda karşısında duracak yerli uzun yok ne yazıkki. Yıllardır kimi getirdiysek başarılı olamadı.Chantelle, Petra, Kress, Braxton, Leuchanka.. Bana göre Nevriye 1 numaralı Türk Center'dır ve her zaman büyük bir tehdittir. Gelelim diğerlerine. Matovic Avrupa'da 15.5 sayı, 4.9 ribaund, 2.5 asist ligde ise 14.1 sayı, 5.6 ribaund ortalaması tutturmuş. Bizim son yıllarda hangi uzunumuz yakalamış bu ortalamaları? Etti 2. Anna Vajda'nın ise EL'de 16.4 sayı, 5.9 ribaund, ligde ise 14.8 sayı, 5.9 ribaund ve 1.7 asist ortalaması var. Yine göz doldurucu bir istatistik. Penny Taylor 4 numaradır. Nasıl ki bizdeki Sophia 4 numara ise o da öyle bir 4 numaradır işte. Sophia ile aynı size' a sahiptir. Nevin sakat, nasıl döneceği belli olmasa bile yinede kaliteli bir uzun olarak değerlendirilebilir. Devranı'da rotasyon içerisinde sayarsak ediyor 6 uzun. Bir arkadaşımız geçen sene Fb'ye şampiyonluğu getiren isimler olarak Ebony Hofmann ve Sutton Brown saymış ama, ben Ebony'i final serisi dışında Sutton Brownu'da koca sezon boyunca bir kez bile sahne alırken izlemedim. Sezonun bütün yükü Penny,Nevriye ve Birselin omuzlarında sürdü. Şimdi uzunları bir kenara bırakıyorum. Kısalara geliyorum orada da karşı tarafın bariz üstünlüğü var. Birsel, Esmeral ikilisinin yanına şimdi Hana Horakova da katıldı. Geçen sezon 12 sayı, 4,5 ribaunt ve 3 asist ortalamaları yakalamış. Onun dışında Şaziye katıldı bu sene. Birde Diana Taurasi etkeni var. Yani kısaca bütün kadro tecrübeli ve kariyerli oyunculardan kuruluyor. Birde bize bakıyorum. Arkamıza sponsor desteğini almışız. Sylvia ve Seimone gibi iki flaş transferle sezona girmişiz. İnsan beklentileri yüksek tutuyor en azından geçen seneki isimler gibi isimler bekliyor. Ama bir bakıyoruz Seimone'nin sakatlığı döneminde geçen sene Lynx'i hiçbir şekilde üst sıralara taşıyamayan Wiggins'i getiriyolar.Allahtan sakatlandıda yerine başkası alınacak. Bu takımda Seimone, Sylvia var buraya yabancı tecrübeli bi guard lazım diyoruz bi Becky Hammon iyi gider diyoruz gelen isim İstanbul Üniversitesinden Doneeka Hodges. Daha sonra sezonun en büyük hatasını yapıyoruz ve Sophia'dan vazgeçiyoruz.Kız Amerika pasaportu alıp milli takımda oynamak istiyor.Biz ona ya türk olursun yada ikinci yarı gelirsin diyoruz. O işte haliyle zora giriyor. Yerine telafuz edilen isim Melisa Can.. Ceyhandan. Yerlilerden Yasemini Nilayı Esrayı gönderiyoruz yerine Gülşah ve Nihan geliyor. Gülşah dediğimiz oyuncu henüz 20-21 yaşında. Onun dışında adı geçen isimler 20 lik Petronyte, Ceyda Kozluca, Melek Bilge(sezon ortalaması 1,5 sayı )..Eğer hedef Türkiye ligiyse eyvallah playofflar garanti, başarılı oluruz, yarı final falan..Ama hedef Avrupaysa o zaman bu kadroda acilen değişikliğe gidilecek ve daha iyileri bulunacak. Yoksa geçen seneyi arar hale geliriz.
hikmet görkem' Alıntı:[quote="Aykun Alan":1b9kb3nu]Bende takımımızın en iyisi olmasını istiyorum tabii ki. Aksini düşünmek saçma olur ama ortada bazı gerçekler var ve o gerçeklere göre konuşmak daha mantıklı. Şimdi Nevriye diyoruz. Nevriye 30 yaşında ve en verimli sezonlarını yaşıyor. Bunu geçen sene ve ondan önceki sene zaten gördük ve ne yazık ki şu anda karşısında duracak yerli uzun yok ne yazıkki. Yıllardır kimi getirdiysek başarılı olamadı.Chantelle, Petra, Kress, Braxton, Leuchanka.. Bana göre Nevriye 1 numaralı Türk Center'dır ve her zaman büyük bir tehdittir. Gelelim diğerlerine. Matovic Avrupa'da 15.5 sayı, 4.9 ribaund, 2.5 asist ligde ise 14.1 sayı, 5.6 ribaund ortalaması tutturmuş. Bizim son yıllarda hangi uzunumuz yakalamış bu ortalamaları? Etti 2. Anna Vajda'nın ise EL'de 16.4 sayı, 5.9 ribaund, ligde ise 14.8 sayı, 5.9 ribaund ve 1.7 asist ortalaması var. Yine göz doldurucu bir istatistik. Penny Taylor 4 numaradır. Nasıl ki bizdeki Sophia 4 numara ise o da öyle bir 4 numaradır işte. Sophia ile aynı size' a sahiptir. Nevin sakat, nasıl döneceği belli olmasa bile yinede kaliteli bir uzun olarak değerlendirilebilir. Devranı'da rotasyon içerisinde sayarsak ediyor 6 uzun. Bir arkadaşımız geçen sene Fb'ye şampiyonluğu getiren isimler olarak Ebony Hofmann ve Sutton Brown saymış ama, ben Ebony'i final serisi dışında Sutton Brownu'da koca sezon boyunca bir kez bile sahne alırken izlemedim. Sezonun bütün yükü Penny,Nevriye ve Birselin omuzlarında sürdü. Şimdi uzunları bir kenara bırakıyorum. Kısalara geliyorum orada da karşı tarafın bariz üstünlüğü var. Birsel, Esmeral ikilisinin yanına şimdi Hana Horakova da katıldı. Geçen sezon 12 sayı, 4,5 ribaunt ve 3 asist ortalamaları yakalamış. Onun dışında Şaziye katıldı bu sene. Birde Diana Taurasi etkeni var. Yani kısaca bütün kadro tecrübeli ve kariyerli oyunculardan kuruluyor. Birde bize bakıyorum. Arkamıza sponsor desteğini almışız. Sylvia ve Seimone gibi iki flaş transferle sezona girmişiz. İnsan beklentileri yüksek tutuyor en azından geçen seneki isimler gibi isimler bekliyor. Ama bir bakıyoruz Seimone'nin sakatlığı döneminde geçen sene Lynx'i hiçbir şekilde üst sıralara taşıyamayan Wiggins'i getiriyolar.Allahtan sakatlandıda yerine başkası alınacak. Bu takımda Seimone, Sylvia var buraya yabancı tecrübeli bi guard lazım diyoruz bi Becky Hammon iyi gider diyoruz gelen isim İstanbul Üniversitesinden Doneeka Hodges. Daha sonra sezonun en büyük hatasını yapıyoruz ve Sophia'dan vazgeçiyoruz.Kız Amerika pasaportu alıp milli takımda oynamak istiyor.Biz ona ya türk olursun yada ikinci yarı gelirsin diyoruz. O işte haliyle zora giriyor. Yerine telafuz edilen isim Melisa Can.. Ceyhandan. Yerlilerden Yasemini Nilayı Esrayı gönderiyoruz yerine Gülşah ve Nihan geliyor. Gülşah dediğimiz oyuncu henüz 20-21 yaşında. Onun dışında adı geçen isimler 20 lik Petronyte, Ceyda Kozluca, Melek Bilge(sezon ortalaması 1,5 sayı )..Eğer hedef Türkiye ligiyse eyvallah playofflar garanti, başarılı oluruz, yarı final falan..Ama hedef Avrupaysa o zaman bu kadroda acilen değişikliğe gidilecek ve daha iyileri bulunacak. Yoksa geçen seneyi arar hale geliriz.