2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cappie Pondexter turnike sırasında Penny Taylor'a tokat atarak ortalığı karıştırmış.

alsak mı acaba şu Pondexter ı diyorum...

bu sene GS FB tüm maçlar karakolda biter.... :p :p

hikmet görkem' Alıntı:
Bu sene şampiyonluk garanti gibi :p

Garanti gibi mi?Şaka yapıyorsun heralde değil mi?Ya da Fenerbahçe'nin kadrosundan haberin yok.O yazılan kadrodan Işıl'ı çıkarın nasıl döneceği belli değil.Wiggins'i çıkarın.Petronyte olmayacak gibi.Özge,Campbell henüz açıklanmadı.Wiggins'in yerine gelecek oyuncu belli değil.Şu anda elimizde resmi olarak 2 adet uzun var.Sylvia Fowles, Bahar Çağlar.Fenerbahçe'nin uzunları ise:Nevriye Yılmaz, Anna Vajda, Ivana Matovic, Penny Taylor, Devran Tanaçan, Kristien Nevlin .

Şampiyonluk ??

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="hikmet görkem":23ipmbag]Bu sene şampiyonluk garanti gibi :p

Garanti gibi mi?Şaka yapıyorsun heralde değil mi?Ya da Fenerbahçe'nin kadrosundan haberin yok.O yazılan kadrodan Işıl'ı çıkarın nasıl döneceği belli değil.Wiggins'i çıkarın.Petronyte olmayacak gibi.Özge,Campbell henüz açıklanmadı.Wiggins'in yerine gelecek oyuncu belli değil.Şu anda elimizde resmi olarak 2 adet uzun var.Sylvia Fowles, Bahar Çağlar.Fenerbahçe'nin uzunları ise:Nevriye Yılmaz, Anna Vajda, Ivana Matovic, Penny Taylor, Devran Tanaçan, Kristien Nevlin .

Şampiyonluk ??[/quote:23ipmbag]

Birkere Penny uzun değil,Devran'a genç olduğu için şans vermiyorlar,Nevlin'de önemli bir sakatlık geçirdiği için nasıl döner bilinmez.Nevriye zaten yaşlandı artık,diğerleri de uyum sağlar mı göreceğiz.Bizim Fowles hepsine yeter merak etmeyin.Ayrıca geçen sene onlara şampiyonluğu getiren SuttonBrown ve Ebony Hoffman takımdan ayrıldı.Kendimizi küçümsemeyelim, onlardan iyiyiz.

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="hikmet görkem":1lxsglz5]Bu sene şampiyonluk garanti gibi :p

Şampiyonluk ??[/quote:1lxsglz5]
Litvanyalı Gintare imzayı atmak üzere kesin bitti. Ayrıca Michelle (Melisa) var. Birde nlarda Penny uzun değil 3 numara. Devran genç oynamaz. Newlin'in nasıl döneceği belli değil. Madem Işıl'ı çıkar diyorsun Nevin'ide çıkar o zaman. O kadar övülecek kadroları yok.

İki takımlı lig gibi bişey olduğu ve final serisi de 0-0 başladığı için ne olacağı hiç belli olmaz. Onlarda Tauraisi var. Gerisi bizim kadronun üzerinde değil. Onlar şu anda hamlelerinin hepsini tamamladılar. Ancak bizim kadro tam değil. Yabancı Guard ve Fowles'e yedek alınmalı mutlaka. O zaman şanslar çok yakın olur. Terazi biraz fenere doğru olur ama öyle "aman aman kesin ikinci oluruz." diye bir durum da olmaz.

Beyler ya kesin şampiyonuz diyoruz yada yok bu takımdan olmaz diyoruz,orta yolu bulsak fena olmayacak bence...Çünkü gerçek iki ucuda yalanlıyor...Bu arada Aykun Petronyte olmayacak gibi söyleminin kaynağı ne acaba?

Taurasi ile Penny'i gözünüzde büyütmeyin bu kadar.WNBA'de bu sezon perişan oluyorlar.11 mağlubiyete karşın sadece 6 galibiyetleri var. Biz takım olarak onlardan iyiyiz.Önemli olan bu sezon saha avantajını ele geçirmek.Saha avantajını alırsak bizi kendi salonumuzda yenemezler ve şampiyon oluruz :p

hikmet görkem' Alıntı:
Taurasi ile Penny'i gözünüzde büyütmeyin bu kadar.WNBA'de bu sezon perişan oluyorlar.11 mağlubiyete karşın sadece 6 galibiyetleri var. Biz takım olarak onlardan iyiyiz.Önemli olan bu sezon saha avantajını ele geçirmek.Saha avantajını alırsak bizi kendi salonumuzda yenemezler ve şampiyon oluruz :p

Birde üst üste 5 yenilgi aldılar Wnba'de.

taurasi'yi abarmaya gerek yok bence biz iyi bir takım olursak ve alacağımız kaliteli bir guard ve avrupalı uzunla kimyayı yakalarsak onları geçebiliriz.

Sezon başlamadan şu yok biz kesin şampiyonuz yok onlar şampiyon laflarını anlamıyorum gerçekten.

Geçen sene favori başladığımız sezonda 3-0 yenildik finalde. Ondan 2 sene önce de finale çıkmamızın beklenmediği sene kök söktürdük, ufak hatalarla kaybettik şampiyonluğu.

Hala biz iyiyiz onlar iyi demenin ne gereği var?

Şampiyon olmak inanmaktan geçer.Daha şimdiden takıma güvensizlik oluşursa, sezon içinde salon dolmaz ve kazanabileceğimiz maçları da kaybedebiliriz.Oysa saha avantajını almamız lazım.Zaten bizim takımın ölüsü 2. olur.Bizim hedefimiz salonu doldurup takımı her maç diri tutmak ve saha avantajını almak olmalıdır.

Taurasi'yi bu kadar abartmaya gerek yok, aslında yanlış ifade abartılacak bir oyuncu ama Seimone'yi bu kadar esgeçmeye gerek yok. Aynı düzeyde oyuncular.
Seimone'nin 2 lik yüzdesi Taurasi'nin 3 lük yüzdesi daha iyidir. Taurasi'nin algıda farklılık yaratan farkı hep şampiyonlukta en iddiali ustduzey kadrolu takımlarda olması, Seimone'nin böyle bir şansı hiç olmadı. Bir de sahip olduğu italyan pasaportu sayesinde Avrupada daha fazla tercih edilen daha çok kazanan oldu. Geçen senenin şampiyonu Phoenix ten Pondexter gitti, şimdi nerelere düştüler malum. Geçen seneki Phoenix'in, Spartak'ın EL şampiyonu kadrolarından çıkar Taurasi'yi koy Seimone'yi, ne değişirdi, bence hiçbir şey.

Şu an WNBAde top3 şöyle; CParker,Taurasi ve Seimone. 3üde aynı düzeyde oyuncu, CParker bir gıdım ileride. Sonra Pondexter, LJackson, Fowles, Sue Bird vs gelir.

Şu listeden belli zaten herşey aşağı yukarı, sadece CParker ve Fowles az mac oynadığından gercek yerlerinde değiller.
http://www.wnba.com/statistics/default_ ... Query.html

Bende takımımızın en iyisi olmasını istiyorum tabii ki. Aksini düşünmek saçma olur ama ortada bazı gerçekler var ve o gerçeklere göre konuşmak daha mantıklı. Şimdi Nevriye diyoruz. Nevriye 30 yaşında ve en verimli sezonlarını yaşıyor. Bunu geçen sene ve ondan önceki sene zaten gördük ve ne yazık ki şu anda karşısında duracak yerli uzun yok ne yazıkki. Yıllardır kimi getirdiysek başarılı olamadı.Chantelle, Petra, Kress, Braxton, Leuchanka.. Bana göre Nevriye 1 numaralı Türk Center'dır ve her zaman büyük bir tehdittir. Gelelim diğerlerine. Matovic Avrupa'da 15.5 sayı, 4.9 ribaund, 2.5 asist ligde ise 14.1 sayı, 5.6 ribaund ortalaması tutturmuş. Bizim son yıllarda hangi uzunumuz yakalamış bu ortalamaları? Etti 2. Anna Vajda'nın ise EL'de 16.4 sayı, 5.9 ribaund, ligde ise 14.8 sayı, 5.9 ribaund ve 1.7 asist ortalaması var. Yine göz doldurucu bir istatistik. Penny Taylor 4 numaradır. Nasıl ki bizdeki Sophia 4 numara ise o da öyle bir 4 numaradır işte. Sophia ile aynı size' a sahiptir. Nevin sakat, nasıl döneceği belli olmasa bile yinede kaliteli bir uzun olarak değerlendirilebilir. Devranı'da rotasyon içerisinde sayarsak ediyor 6 uzun. Bir arkadaşımız geçen sene Fb'ye şampiyonluğu getiren isimler olarak Ebony Hofmann ve Sutton Brown saymış ama, ben Ebony'i final serisi dışında Sutton Brownu'da koca sezon boyunca bir kez bile sahne alırken izlemedim. Sezonun bütün yükü Penny,Nevriye ve Birselin omuzlarında sürdü. Şimdi uzunları bir kenara bırakıyorum. Kısalara geliyorum orada da karşı tarafın bariz üstünlüğü var. Birsel, Esmeral ikilisinin yanına şimdi Hana Horakova da katıldı. Geçen sezon 12 sayı, 4,5 ribaunt ve 3 asist ortalamaları yakalamış. Onun dışında Şaziye katıldı bu sene. Birde Diana Taurasi etkeni var. Yani kısaca bütün kadro tecrübeli ve kariyerli oyunculardan kuruluyor. Birde bize bakıyorum. Arkamıza sponsor desteğini almışız. Sylvia ve Seimone gibi iki flaş transferle sezona girmişiz. İnsan beklentileri yüksek tutuyor en azından geçen seneki isimler gibi isimler bekliyor. Ama bir bakıyoruz Seimone'nin sakatlığı döneminde geçen sene Lynx'i hiçbir şekilde üst sıralara taşıyamayan Wiggins'i getiriyolar.Allahtan sakatlandıda yerine başkası alınacak. Bu takımda Seimone, Sylvia var buraya yabancı tecrübeli bi guard lazım diyoruz bi Becky Hammon iyi gider diyoruz gelen isim İstanbul Üniversitesinden Doneeka Hodges. Daha sonra sezonun en büyük hatasını yapıyoruz ve Sophia'dan vazgeçiyoruz.Kız Amerika pasaportu alıp milli takımda oynamak istiyor.Biz ona ya türk olursun yada ikinci yarı gelirsin diyoruz. O işte haliyle zora giriyor. Yerine telafuz edilen isim Melisa Can.. Ceyhandan. Yerlilerden Yasemini Nilayı Esrayı gönderiyoruz yerine Gülşah ve Nihan geliyor. Gülşah dediğimiz oyuncu henüz 20-21 yaşında. Onun dışında adı geçen isimler 20 lik Petronyte, Ceyda Kozluca, Melek Bilge(sezon ortalaması 1,5 sayı )..Eğer hedef Türkiye ligiyse eyvallah playofflar garanti, başarılı oluruz, yarı final falan..Ama hedef Avrupaysa o zaman bu kadroda acilen değişikliğe gidilecek ve daha iyileri bulunacak. Yoksa geçen seneyi arar hale geliriz.

Aykun Alan' Alıntı:
Bende takımımızın en iyisi olmasını istiyorum tabii ki. Aksini düşünmek saçma olur ama ortada bazı gerçekler var ve o gerçeklere göre konuşmak daha mantıklı. Şimdi Nevriye diyoruz. Nevriye 30 yaşında ve en verimli sezonlarını yaşıyor. Bunu geçen sene ve ondan önceki sene zaten gördük ve ne yazık ki şu anda karşısında duracak yerli uzun yok ne yazıkki. Yıllardır kimi getirdiysek başarılı olamadı.Chantelle, Petra, Kress, Braxton, Leuchanka.. Bana göre Nevriye 1 numaralı Türk Center'dır ve her zaman büyük bir tehdittir. Gelelim diğerlerine. Matovic Avrupa'da 15.5 sayı, 4.9 ribaund, 2.5 asist ligde ise 14.1 sayı, 5.6 ribaund ortalaması tutturmuş. Bizim son yıllarda hangi uzunumuz yakalamış bu ortalamaları? Etti 2. Anna Vajda'nın ise EL'de 16.4 sayı, 5.9 ribaund, ligde ise 14.8 sayı, 5.9 ribaund ve 1.7 asist ortalaması var. Yine göz doldurucu bir istatistik. Penny Taylor 4 numaradır. Nasıl ki bizdeki Sophia 4 numara ise o da öyle bir 4 numaradır işte. Sophia ile aynı size' a sahiptir. Nevin sakat, nasıl döneceği belli olmasa bile yinede kaliteli bir uzun olarak değerlendirilebilir. Devranı'da rotasyon içerisinde sayarsak ediyor 6 uzun. Bir arkadaşımız geçen sene Fb'ye şampiyonluğu getiren isimler olarak Ebony Hofmann ve Sutton Brown saymış ama, ben Ebony'i final serisi dışında Sutton Brownu'da koca sezon boyunca bir kez bile sahne alırken izlemedim. Sezonun bütün yükü Penny,Nevriye ve Birselin omuzlarında sürdü. Şimdi uzunları bir kenara bırakıyorum. Kısalara geliyorum orada da karşı tarafın bariz üstünlüğü var. Birsel, Esmeral ikilisinin yanına şimdi Hana Horakova da katıldı. Geçen sezon 12 sayı, 4,5 ribaunt ve 3 asist ortalamaları yakalamış. Onun dışında Şaziye katıldı bu sene. Birde Diana Taurasi etkeni var. Yani kısaca bütün kadro tecrübeli ve kariyerli oyunculardan kuruluyor. Birde bize bakıyorum. Arkamıza sponsor desteğini almışız. Sylvia ve Seimone gibi iki flaş transferle sezona girmişiz. İnsan beklentileri yüksek tutuyor en azından geçen seneki isimler gibi isimler bekliyor. Ama bir bakıyoruz Seimone'nin sakatlığı döneminde geçen sene Lynx'i hiçbir şekilde üst sıralara taşıyamayan Wiggins'i getiriyolar.Allahtan sakatlandıda yerine başkası alınacak. Bu takımda Seimone, Sylvia var buraya yabancı tecrübeli bi guard lazım diyoruz bi Becky Hammon iyi gider diyoruz gelen isim İstanbul Üniversitesinden Doneeka Hodges. Daha sonra sezonun en büyük hatasını yapıyoruz ve Sophia'dan vazgeçiyoruz.Kız Amerika pasaportu alıp milli takımda oynamak istiyor.Biz ona ya türk olursun yada ikinci yarı gelirsin diyoruz. O işte haliyle zora giriyor. Yerine telafuz edilen isim Melisa Can.. Ceyhandan. Yerlilerden Yasemini Nilayı Esrayı gönderiyoruz yerine Gülşah ve Nihan geliyor. Gülşah dediğimiz oyuncu henüz 20-21 yaşında. Onun dışında adı geçen isimler 20 lik Petronyte, Ceyda Kozluca, Melek Bilge(sezon ortalaması 1,5 sayı )..Eğer hedef Türkiye ligiyse eyvallah playofflar garanti, başarılı oluruz, yarı final falan..Ama hedef Avrupaysa o zaman bu kadroda acilen değişikliğe gidilecek ve daha iyileri bulunacak. Yoksa geçen seneyi arar hale geliriz.

Bu taraftar zihniyetiyle zaten şampiyon olamayız. Bizim için bu sene lig şampiyonluğu avrupa kupasından daha önemli. Nasılsa artık avrupada 1 numaralı kupada oynuyoruz.Bu sene avrupada tecrübe kazanıp tüm enerjimizi lige vermeliyiz.fb yenilmeyecek takım değil, sonuçta Agustus ile bizde avrupa şampiyonu olmuş takımız.Bu kadar kötümser olmayalım.Ayrıca Ebony olmasaydı fb bizi finalde süpüremezdi, çok ekstra oynadı.

Aykun senin yazdıklarının üstünden ben de değerlendireyim iki takımı, 2 farklı bakış açısı olsun.

Uzunlardan bahsetmişsin, karşıda Nevriye-Vajda-Matovic-Nevlin 4'lüsü var. Penny'e ısrarla 4 demişsin ama bu kalabalığın içinde 4 oynamaz. Yukardaki oyunculara baktığımızda hepsi 5 üzerinden 4 yıldızlık oyuncular, bir tek Nevin'e 3'lük diyebiliriz. Buna karşılık bizde dünyanın en dominant pivotu Sylvia Fowles var, onun yanında bu sene göstereceği performansa göre 3 ila 4 yıldız arasındaki bir Bahar var, bir de M.Campbell var, onu da 3 yıldızlık kabul edelim. Lityanyalı oyuncuyu aldık kabul edelim, o da performansına göre 3 ila 4 yıldızlık arasındaki bir oyuncu, potansiyeli ne kadar yüksek olsa da. Sınıflandırırsak bu oyuncuları;

5 yıldızlı oyuncu sayısı -> GS
4 yıldızlı oyuncu sayısı -> GS,Fb,Fb,Fb
3 yıldızlı oyuncu sayısı -> GS,GS,Fb

gibi bir tablo var. Şu tabloyla Fowles 30 dakika oynayabilirse tüm sezon, lehimize bile dönebilir burası. Aksi takdirde onlar az da olsa avantajlı.

Guardlara gelelim. Karşı tarafın en önemli avantajı Türk guardları. Birsel'in performansı önemli geçen sene dünya yıldızı gibi oynamıştı. Esmeral ve Horakova da önemli oyuncular ama %100 dönmese bile Işıl ve Hodges'la orası dengelenir, bir de Yasemen var bu sene çıkış yapabilecek ama onu saymayalım yine de. Tuğba da 2 oynadığı için onu da buraya katalım. Şuanki durum:

5 yıldızlı oyuncu sayısı -> Fb
4 yıldızlı oyuncu sayısı ->
3 yıldızlı oyuncu sayısı -> GS,GS,GS,Fb,Fb

Eğer buraya iyi bir guard alınırsa burayı da dengeleyebiliriz. Işıl iyi dönerse ona gerek kalmayabilir de.

Forvetlere gelirsek rakibin en güçlü olduğu yer. Taurasi ve Penny gibi iki yıldız oyuncuları var. Bu oyuncuların arkasında Şaziye var onları yedekleyecek. Biz de ise yine çok önemli oyuncu Seimone ve onların yanında bol bol Türk oyuncumuz var. Ceyda, Nihan, Gülşah..

5 yıldızlı oyuncu sayısı -> GS, Fb
4 yıldızlı oyuncu sayısı-> Fb
3 yıldızlı oyuncu sayısı -> GS,GS,GS,Fb

gibi bir durum var burda da. Burayı dengelemek için de yine S.Fowles gibi Seimone'un biraz fazla oynaması gerekecek.

Genel tabloya baktığımızda onların her pozisyonunda az da olsa avantajları var. Buna karşılık bizimse Bahar-Işıl-Gülşah-Litvanyalı gibi çıkış yapabilecek birçok oyuncumuz mevcut. Ayrıca iki takım da bir yabancısını ligde kullanamayacak, bu tercihler de önemli lig için.

Tablo karamsar değil. Başımızda Ceyhun Hoca var. Hodges 2 numara kabul edilerek Wiggins yerine de iyi bir guard alınırsa durum iyice dengelenir.

Tabi burada ne kadar konuşsak boş, saha içindeki performanslar belirleyecek şampiyonu. Yalnız tabloya bakarsak bizim ligi daha fazla önemsediğimiz, rakibimizin ise Avrupa'da başarı istediği açık.

İki takımın kadroları birbirine çok yakın, güzel maçlar olacağı kesin.

Öbür takımın kadrosu daha oturmuş ve bizim transferlerimiz daha bitmediğinden açıklanmadığından şu anda bir adım öndeler.
Bizim Litvanyalı uzunumuz ve asıl olarak Wiggins yerine yapılacak transferimiz belirleyici olacak.

hikmet görkem' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":1b9kb3nu]Bende takımımızın en iyisi olmasını istiyorum tabii ki. Aksini düşünmek saçma olur ama ortada bazı gerçekler var ve o gerçeklere göre konuşmak daha mantıklı. Şimdi Nevriye diyoruz. Nevriye 30 yaşında ve en verimli sezonlarını yaşıyor. Bunu geçen sene ve ondan önceki sene zaten gördük ve ne yazık ki şu anda karşısında duracak yerli uzun yok ne yazıkki. Yıllardır kimi getirdiysek başarılı olamadı.Chantelle, Petra, Kress, Braxton, Leuchanka.. Bana göre Nevriye 1 numaralı Türk Center'dır ve her zaman büyük bir tehdittir. Gelelim diğerlerine. Matovic Avrupa'da 15.5 sayı, 4.9 ribaund, 2.5 asist ligde ise 14.1 sayı, 5.6 ribaund ortalaması tutturmuş. Bizim son yıllarda hangi uzunumuz yakalamış bu ortalamaları? Etti 2. Anna Vajda'nın ise EL'de 16.4 sayı, 5.9 ribaund, ligde ise 14.8 sayı, 5.9 ribaund ve 1.7 asist ortalaması var. Yine göz doldurucu bir istatistik. Penny Taylor 4 numaradır. Nasıl ki bizdeki Sophia 4 numara ise o da öyle bir 4 numaradır işte. Sophia ile aynı size' a sahiptir. Nevin sakat, nasıl döneceği belli olmasa bile yinede kaliteli bir uzun olarak değerlendirilebilir. Devranı'da rotasyon içerisinde sayarsak ediyor 6 uzun. Bir arkadaşımız geçen sene Fb'ye şampiyonluğu getiren isimler olarak Ebony Hofmann ve Sutton Brown saymış ama, ben Ebony'i final serisi dışında Sutton Brownu'da koca sezon boyunca bir kez bile sahne alırken izlemedim. Sezonun bütün yükü Penny,Nevriye ve Birselin omuzlarında sürdü. Şimdi uzunları bir kenara bırakıyorum. Kısalara geliyorum orada da karşı tarafın bariz üstünlüğü var. Birsel, Esmeral ikilisinin yanına şimdi Hana Horakova da katıldı. Geçen sezon 12 sayı, 4,5 ribaunt ve 3 asist ortalamaları yakalamış. Onun dışında Şaziye katıldı bu sene. Birde Diana Taurasi etkeni var. Yani kısaca bütün kadro tecrübeli ve kariyerli oyunculardan kuruluyor. Birde bize bakıyorum. Arkamıza sponsor desteğini almışız. Sylvia ve Seimone gibi iki flaş transferle sezona girmişiz. İnsan beklentileri yüksek tutuyor en azından geçen seneki isimler gibi isimler bekliyor. Ama bir bakıyoruz Seimone'nin sakatlığı döneminde geçen sene Lynx'i hiçbir şekilde üst sıralara taşıyamayan Wiggins'i getiriyolar.Allahtan sakatlandıda yerine başkası alınacak. Bu takımda Seimone, Sylvia var buraya yabancı tecrübeli bi guard lazım diyoruz bi Becky Hammon iyi gider diyoruz gelen isim İstanbul Üniversitesinden Doneeka Hodges. Daha sonra sezonun en büyük hatasını yapıyoruz ve Sophia'dan vazgeçiyoruz.Kız Amerika pasaportu alıp milli takımda oynamak istiyor.Biz ona ya türk olursun yada ikinci yarı gelirsin diyoruz. O işte haliyle zora giriyor. Yerine telafuz edilen isim Melisa Can.. Ceyhandan. Yerlilerden Yasemini Nilayı Esrayı gönderiyoruz yerine Gülşah ve Nihan geliyor. Gülşah dediğimiz oyuncu henüz 20-21 yaşında. Onun dışında adı geçen isimler 20 lik Petronyte, Ceyda Kozluca, Melek Bilge(sezon ortalaması 1,5 sayı )..Eğer hedef Türkiye ligiyse eyvallah playofflar garanti, başarılı oluruz, yarı final falan..Ama hedef Avrupaysa o zaman bu kadroda acilen değişikliğe gidilecek ve daha iyileri bulunacak. Yoksa geçen seneyi arar hale geliriz.

Bu taraftar zihniyetiyle zaten şampiyon olamayız. Bizim için bu sene lig şampiyonluğu avrupa kupasından daha önemli. Nasılsa artık avrupada 1 numaralı kupada oynuyoruz.Bu sene avrupada tecrübe kazanıp tüm enerjimizi lige vermeliyiz.fb yenilmeyecek takım değil, sonuçta Agustus ile bizde avrupa şampiyonu olmuş takımız.Bu kadar kötümser olmayalım.Ayrıca Ebony olmasaydı fb bizi finalde süpüremezdi, çok ekstra oynadı.[/quote:1b9kb3nu]

Arkadaşım elinde bunların üzerine savunacak mantıklı bir tezin varsa yaz okumak isterim.Bakalım hangi alanlarda bizi üstün görüyorsun. Yoksa, "bu taraftar zihniyetle" gibi kelimelerle bir yere varılmaz.

Rakibin kadrosu tartismasiz daha kuvvetli, öyle cok az bir fark da yok. Ama neden zayif kadro kuruldu diye yönetim elestirilemez, cünkü Türk oyuncu yok piyasada. Ancak iste bir umut Ceyda, Gülsah vs. patlama yaparlarsa bir nebze olsun dengeleyebiliriz kadrolari. Ayrica Yasemen yillardir bu kadroda, ve forumdaki arkadaslar da cok övüyorlar ama henüz cok fazla göze batan birseyini göremedik. Bu sene bir katkida bulunsun artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...