2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Seimone ve Sylvia Galatasaray' da

Adnan Erdoğan' Alıntı:
Eger Pockey Chatman spartakda kaliyosa, fener ceyhun yildizoglunu alir artik.
Macar Laszlo Ratgeber bayanlarda yeni coach olabilir...Fiba da biraz değinmiş bir paragraf kendi de doğruladı bir bakıma ? banada istanbulda görüşürz mesajını yolladı..

Bi fb forumunda şöyle bişey gördm.Kimdir bu Ratgeber tanıyor musunuz?

Arkadasla bence yelenayida yollayim onun yerine ekaterinburgdan fransiz yildiz gurudayi almak lazim, bence yelenadan cok cok daha iyi bir oyuncu. bence oyunkurcu posisonundada eski bjkli shay doron cok mütis olur eger becky gelmicekse, cünkü doronun hem oyun sekasi hemde sut yüzdesi gercekten cok iyi.

Ratgeber daha dengeli bir oyun oynatıyordu. Ben Spartak'ın en iyi oyununu Natalia Hejkova döneminde oynadığını düşünüyorum. Ratgeber Fenerbahçe'ye komplike ve bir seviye yukarıda bir basketbol oynatır.

Kesinlikle öyle. Dün Aydın Uğuz, çok fena çuvalladı..Daha farklı bir yönetim bekliyordum ondan ama çok çok kötüydü..Ona rağmen maçı alamamamız da bizim içerisinde bulunduğumuz berbat coachingi gösteriyor tabii.

Murat'a katılıyorum. Umarım bir Hejkova hamlesi de bizden gelir. Şu an takım çalıştırıyor mu? Bildiğim kadarıyla hayır.

UMMC ise kadrosunu koruyacakmış. Spartak'ın Taurasi ve Fowles'u kaybetmesiyle önleri iyice açılıyor. Bakalım Chatman, Jekabsone, kalırsa Korstin gibi oyunculardan bu kez faydalanabilecekler mi? Geçen sene rol oyuncularından farksızdılar.

Alıntı Fiba Europe'tan:

We also value the fact that the players want to stay together in UMMC and after the past season, we continue with 11 players under our head coach Gundars Vetra for the upcoming season-2010-11. That means everybody is happy here and wants to progress and win together. UMMC has a long-term strategy to be among the Russian and European leaders.

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Elbette, Gruda dahil Fowles'a yanıt verecek bir trasfner yapmaları mümkün değildi
Abim burda Gruda dahil yazmışsınız Biz Gruda'yı damı aldık?

Söylemek istediğim Gruda'yı bile alsalar, Fowles'a yanıt verecek bir oyuncuya sahip olmalarının zor olduğuydu. Tabii, bu gelecek yıl Fowles'un iyi kullanılıp kullanılamayacağıyla da alakalı.

hammon kesinlikle alınmalı ya 2yıllık biz 600bin teklif etmişiz kız 900bin istemiş e be yönetim biraz akıllı davransana veremiyormusun 300bin farkı adam akıllı bir sponsor bul bu konuda ya bir iş adamı bile çıkarıp verir ya 300bin dolar akıl var mantık var bu nedir böyle ya akıl sır ermiyor gerçekten biz mi çok akıllıyız yönetim mi bir şey bilmiyor çözemedim .

Macaristan'ın dünyaca ünlü bayan basketbol antrenörü Laszlo Ratgeber, Fenerbahçe ile 2010-2011 sezonu için anlaştığını açıkladı.

Macaristan spor medyası tarafından birinci sırada verilen haberde, Laszlo Ratgeber'in Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'dan teklif aldığını, Yıldırım'la el sıkışarak anlaşmanın imzalandığı yazıldı.
Macar spor basını, Macaristan'ın Pecs Bayan Basketbol Takımı'nı Avrupa'da defalarca dörtlü finale taşıyan, son olarak Rusya'nın Spartak Moskova takımını çalıştıran Macar hoca Ratgeber'in hedefinin Fenerbahçe'yi dörtlü finale taşımak olduğu yazıldı.

Bizde bir hamle yapmalıyız artık Zafer K. ile olmaz. Seimone'ye Fowles'e güvenemeyiz. Bizimkileri, Taurasi ve Ratgeber hamleleriyle kıyaslayınca onlarınki daha mantıklı duruyor bence. Alllahtan Slvia'yı alamadılar onuda alsalar şubeyi kapatıp giderdik herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...