2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir başka önemli uzun, şu an Taranto'yla İtalya'da final serisinde oynayan Brunson da Casares'e gidecek. Burse de Wisla'da devam ediyormuş. Euroleague asist kraliçesi Jelavic de Wisla Krakow'da olacak gelecek yıl.

FibaEurope resmi sitesi bol bol trasnfer haberleri veriyor. Sizin de bildiğiniz kaıdn basketbolundan trasnfer haberleri veren İngilizce ya da başka dillerden siteler varsa paylaşın lütfen.

Fotomaç ın saçmalığı.
Bir kere WNBA de oynaması fb de oynamasına bir engel teşkil etmiyor.
İkincisi Penny Taylor ne zaman Fb den bize transfer oldu =)

arkadaslar su koca ligde 3-4 tane kaliteli türk oyuncu yokmu? bugünkü macta yerli oyuncularimiz resmen ezildi... hepsi cok yetersiz...

Kocaeliden Ceyda bize ve febeye karsi cok iyi oynamisti diye hatirliyorum... malesef pek oyuncu tanimam ama herhalde Tugba, Esra, Nilay ve Yasemenden cok daha kaliteli yerli oyuncu vardir umarim ligimizde...

Elimizdeki eli ayağı düzgün tek yerli oyuncumuz Bahar. Işıl da döndüğünde 2 olacak. Bahar'ı elimizden kaçırırsak 4 tane süper yıldız al bir işe yaramaz. Maalesef şampiyonlukta önemli olan yerlilerden aldığın katkı. Yabancılar zaten kaliteli, bir şekilde görevlerini yapıyorlar ama yerlilerden katkı alamadıktan sonra hiçsin.

Taurasi gelmiş:( hiç inanmıyodum onun geleceğine ama cidden gelmiş taurasi'yi almak demek final four'u garantilemek kupanın en büyük adayı olmak demek:(( ayrıca italyan pasaportuda varmış ....

Bahar kalmalı,Bahar kalmak zorundadır,en önemli hamlelerimizden biri Bahar'dır...Menajeri başka takımlarlada görüşüyor diye dedikodular var,bunu izin verilmemeli...Bu kız Türkiye'deki en iyi iki uzundan birisidir...İkincisinide kaptırmayalım!

Arkadaslar hep yerli oyunculari elestriyoz, lütfen artik tugbayala esrayi elestrimeyelim, onlarda sampion olmayi cok istiyodu ama olmadi, dün o ruhsuz nilay yerine belki esraya daha cok sür verilseydi en azindan bu kadar cok amatörce top kayiplari yapmazdik, ama oldu. bence tugbanin ve esranin hirsina hic kimse bisey demesin kizlar hep sonuna kadar mücade ediyolar, kendilerini yerden yere atiyolar, ama olmadimi olmuyo. hep onlari elestriyoz, ama dünkü maca gelirsek, belki yabancilar cok iyi oynadi ama yine maca damgasini vuran yabancilar oldu, macin ilk yarisinda tamika hizli hücümdan basketfoul yapdircam derken,basket atamadi veyelenada aldigi ribaundu disari atti, ondan sonra dördüncü periyotta doglasin bos posisiyonundaki turnike kacti, yine ilk yaridaki gibi tamika bos turnikeyi kacirdi, selbest atislarda en önemli anlarda tamika 2/4 atti, hep sut tercihlerimizi yabancilardan yana kulaniyoz, bakin dünkü gibi olmadimi olmuyo, bos posiyonda bile adamadik dün basketdleri. sonra bizim yerli oyuncularimiza kir yilda bi top atilacak oda kactimi, hemen bileti kesilecek, dün mesela bahar kendine güvendi ve iyi sut soktu, ama biz hep sut tercihlerimizi yabancilardan yana kulanirsak, yerlilerinde kendine güveni kaybolur. iki sene önceki final serisini hatirlayin cem akdag ben esraya güveniyom demisti kiz final serisinde 20 sayinin altina inmedi galiba.

bu arada yazi hatalarimi ne olursunuz mahsur görün, yurtdisinda kaldigim icin, türkce yazim okadar iyi deyil.

Çok iyi bir koç aldılar. Dünyanın en iyisinide aldılar. Almayada devam edecekler.

Biz bunların üzerine Z.K ile devam edip, 200-300 bin farklardan oyuncu kaçırmaya devam edelim...

Taurasi fenerden ne kadar alıyordur acaba?

Ben Taurasi transferinden çekinmiyorum açıkcası,iyi bir hoca ve iyi bir guard ile çok iyi olabiliriz...Ayrıca ne kadar doğrudur bilmiyorum Milyon eurolu rakamlar konuşuluyor Taurasi transferi için,Kadın basketbolu için büyük paralar bunlar...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Ben Taurasi transferinden çekinmiyorum açıkcası,iyi bir hoca ve iyi bir guard ile çok iyi olabiliriz...Ayrıca ne kadar doğrudur bilmiyorum Milyon eurolu rakamlar konuşuluyor Taurasi transferi için,Kadın basketbolu için büyük paralar bunlar...

Katılıyorum,ama en birinci şart iyi bir hoca,gönül tabiki şampiyonluk ister ama hoca değişikliğine sebeb olacaksa hem gelecek seneyi hemde önümüzdeki seneleri kurtarmak adına dünkü sonuç hakkımızda hayırlı olmuştur belki de.
Birde sorun paraysa paraya kıyıp Becky'i alsak ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...