wotws
0
- Web sitesi
- www.gsbasket.org
Yaşlar çıkıyor ortaya yalnız 

Emre Yuksel' Alıntı:[quote="Sühan Cem":1aqi0sqp]Ron Artest NBA'in belkide NBA tarihinin en çabuk gaza gelen oyuncularından. Zamanının Detroitinde süper iş yapardı hiç kuşkusuz(Bu arada Lakers dışında destek verdiğim yegane takımdı, o efsane Detroit takımı, Isiah önderliğinde. Çaylak oyuncusu D. Rodman dı o derece yani)
))
Emre Yuksel' Alıntı:Neyse transfer başlığından uzaklaşmayalım Tugay..
Levent ÖKTENER' Alıntı:hahaha yandı Tugay artık![]()
güzel olmuş hayırlı olsun Emre..
Emre Yuksel' Alıntı:[quote="Levent ÖKTENER":2yl4ihhi]hahaha yandı Tugay artık![]()
güzel olmuş hayırlı olsun Emre..
Emre Yuksel' Alıntı:Tugay hepsini okumadım da , Boston'a sataşmış sanırım.. Bostonlular, "Kendrinck Perkins sakatlanmasa biz şampiyon olurduk " diyorlarmış.. Ron da "bizde de Bynum hep sakat oynadı " diye başlamış, Boston'un ne korkaklığını bırakmış, ne çirkefliğini.. Bildiğimiz Ron Artest.. Ne şaşırırsın, ne kızarsın.. Adamın normali bu.. Hala aklıma Ariza'nın ayakkabını fırlatışı geliyor..Gülmekten ölüyorum..
Not: Evet Tugay, sınırsız yetkilerle donatıldım, ne yapacağımı bilmiyorum : )
Deniz Baskın' Alıntı:Rodman Carmen'le evlenip ilk geceyi yatakta geçirdikten sonra ''ben sarhoştum aga boşanalım'' tarzı ifadeler kullanmıştı. Yakışır 8)
Emre Yüksel' Alıntı:* Chris Bosh, cuma akşamı Miami'de evleniyormuş kendi evinin bahçesinde..
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Emre Yüksel":168b21u7]
* Chris Bosh, cuma akşamı Miami'de evleniyormuş kendi evinin bahçesinde..