* Cleveland eski GM i ve Spurs eski oyuncusu D. Ferry , Spurs a yönetici olmuş.. Görevi GM değil ama ne olduğunu okuduklarımdan anlayamadım.. Müdür diyelim..
* Fesenko, Avrupa'dan gelenleri bir bir geri çeviriyormuş, bu sene de NBA demiş..Sezon sonunda FA olacağı için, belki iyi kontrat kaparım hayaliyle bu sene asılacak küreklere artık.
* Denver'a Ujiri diye bir scout, GM olacakmış..
* Çinli yatırımcılar Cavs'in % 15 ine talipmiş.. Takım sahibi, biz Lebron'dan önce şampiyon olacağız diyordu, hisse satmaya başladı. 2 sene sonra tamamen çıkar..
* Arenas, yeni sezona Chicago'da sıkı bir şekilde, uzun galoplarla hazırlanıyormuş..Çok farklı olacak falan filan, hep aynı laflar..
* Ron Artest'in twitter'dan sataşmaları ve saçmalamaları sürüyor..
* Melo, Denver kalbimde ama artık takım yöneticilerine inanmıyorum demiş.. Kaçmaya yer arıyor, sezon ortasında takas olur artık. Denverda GM gitti, coach kanser ve oyuncuların yarısı sakat.. İşler iyi gitmiyor Rocky Mountaın'da..Phoenix eski GM ine bize GM ol demişler, olmamış..Melo da çok durmaz.. Bu takım yolun sonuna geldi..
* Bobcats'in Eric Dampier'ı takas edeceği söyleniyor.. Hatta anlaşıldığı bile söyleniyor..
* Rajon Rondo'nun büyük amcasının cenazesi nedeniyle , takım ABD de iken bir idman kaçırdığını , bu yüzden coach ile kavga ettiği söyleniyor.. Milli takım dışı kalması buna bağlanıyor.. Kimse adil bir karar olduğunu düşünmüyor.. Sanıyorum cenazeye gideceğini haber vermemiş ve sorun giderek büyümüş..
*Melo ve D.Howard, Çin yapımı AMAZING isimli bir basketbol filminde rol alacaklarmış..