Eren Akın' Alıntı:Paul Pierce opsiyonu kullanmayarak boşa çıkmış.
N'apmaya çalışıyor ki bu adam? Sanki başka takımda aynı yerlere gelebilecek? Takımının yıldızısın, gittiğin takım seni yıldız yapacak mı bakalım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Eren Akın' Alıntı:Paul Pierce opsiyonu kullanmayarak boşa çıkmış.
Halil İbrahim' Alıntı:LeBron, Wade ve Bush, Miami'de gizli bir toplantı yaparken görüntülenmiş haberlere göre. Bu 3'lü den bir iskelet oluşursa yeni bir rüzgar esmeye başlar.
yakışır bizeTugay EREN' Alıntı:pierce giderse lebron jamesi alabiliriz.![]()
![]()
Burak Barut' Alıntı:O üçü yanyana gelirse kapatırım Spurs sayfamı olurum Heat li demedi demeyin : )
emin wade veya lebrondan birini alırız.gerekirse lüks vergisi öder yönetim.Emin Doğanca' Alıntı:Boston'da gördüğüm kadarıyla Allen-Pierce yolcu, Garnett kalacak. Rondo'nun zaten kontratı var. Çok önceden yazmıştım takımın geleceğinin karanlık olduğunu. Ama tabi inşallah 4 sene öncesine dönmezler.
Emin Doğanca' Alıntı:Boston'da gördüğüm kadarıyla Allen-Pierce yolcu, Garnett kalacak. Rondo'nun zaten kontratı var. Çok önceden yazmıştım takımın geleceğinin karanlık olduğunu. Ama tabi inşallah 4 sene öncesine dönmezler.