G
Guest
Misafir
Byron Scott, Cleveland Cavaliers ile anlaştı
Farmar'a Lakers'a yeni anlaşma önermemiş.Farmar serbest kalmış.
Farmar'a Lakers'a yeni anlaşma önermemiş.Farmar serbest kalmış.
çok mantıklı bir iş.Emre Karakaplan' Alıntı:Minnesota Timberwolves, Darko Miliçiç'le 4 yıl, 20 milyon dolarlık sözleşme üzerinde anlaştı.
Emre Karakaplan' Alıntı:Minnesota Timberwolves, Darko Miliçiç'le 4 yıl, 20 milyon dolarlık sözleşme üzerinde anlaştı.
Oh be.Eren Akın' Alıntı:Ve Paul Pierce yeniden Celtics'le imzaladı..
Oh be.Volkan Kızıltaş' Alıntı:[quote="Eren Akın":74flexhe]Ve Paul Pierce yeniden Celtics'le imzaladı..
Bencede öyle oldu ama Pierce'ın Boston'dan ayrılması gibi birşey olsaydı benim için çok kötü olurduEren Akın' Alıntı:O son kontratını almak için serbest kaldı.Son kontratını da aldı.Yoksa ayrılmak gibi bir niyeti yoktu kanımca
Bu tavırları yüzünden Kobe sempatim başlayacak ona korkuyorumHalil İbrahim' Alıntı:LeBron, diğer isimler gibi transferde adı geçen takımların şehirlerine gitmek yerine, temsilcileri kendi ofisinde ağırlıyormuş. Son yıllarda burnu isminden daha fazla büyüdü. Bakalım bundan sonraki takımınında neler yapacak başka bir takıma giderse.
Erdal Avcı' Alıntı:Toronto Raptors, Amir Johnson'la 5 yıllığına 34 Milyon Dolar'a anlaştı.Yıllık 9 milyon dolar alacak kadar ne yaptı bu çok merak ediyorum.Takımı tamamen batırmaya uğraşıyorlar galiba.