V
Veysi Deniz Baskın
Misafir
Tugay hido gelirse sizin maçların 30'unu yayınlar ntv bak bizim maçları vermiyo hiç
Deniz Baskın' Alıntı:Tugay hido gelirse sizin maçların 30'unu yayınlar ntv bak bizim maçları vermiyo hiç
Burak Barut' Alıntı:Amerika çalkalanıyor James James diye
Program T.S ile 4 de başlayacak olmasına rağmen 2 saat önceden değerlendirmeler başlamış
Deniz Baskın' Alıntı:Meclisten Lebron Manzaraları
Acaba siyasiler Lebron için ne dedi ? İşte yorumlar
Tayyip Erdoğan: Barrack Obama ile konuştum bana New York'a gideceğini söyledi. ''Eğer sözler tutulmazsa tepkimiz sert olur.''
Kemal Unakıtan : Geçen gece bu konuyu düşünüyordum ki uyumaya dalmışım. Rüya görmüşüm tabiii. Rüyamda ''Rabbime sordum Cleveland dedi'' bana
Kemal Kılıçdaroğlu: Bizim tavrımız bellidir. Biz ezilenden yanayız. Bu yüzden Clippers'a ya da Nets'e gitmeli
Oktay Vural : Cleveland'ın iktidar olma devri bitti , bütün dünya bunu böyle algılasın.
Deniz Baykal : Lebron James'i canlı yayına davet ediyorum. Eğer yüreği varsa benimle canlı yayına çıksın. Bakalım kim haklıymış
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Deniz Baskın":2vibxdsw]Meclisten Lebron Manzaraları
Acaba siyasiler Lebron için ne dedi ? İşte yorumlar
Tayyip Erdoğan: Barrack Obama ile konuştum bana New York'a gideceğini söyledi. ''Eğer sözler tutulmazsa tepkimiz sert olur.''
Kemal Unakıtan : Geçen gece bu konuyu düşünüyordum ki uyumaya dalmışım. Rüya görmüşüm tabiii. Rüyamda ''Rabbime sordum Cleveland dedi'' bana
Kemal Kılıçdaroğlu: Bizim tavrımız bellidir. Biz ezilenden yanayız. Bu yüzden Clippers'a ya da Nets'e gitmeli
Oktay Vural : Cleveland'ın iktidar olma devri bitti , bütün dünya bunu böyle algılasın.
Deniz Baykal : Lebron James'i canlı yayına davet ediyorum. Eğer yüreği varsa benimle canlı yayına çıksın. Bakalım kim haklıymış
Burak Barut' Alıntı:Amerika tam anlamıyla karıştı
Her şehire bağlanıyorlar tek tek
İnsandır bu sonuçta bu kadar abartmak fazla oldu yahu.
Tugay Aktepe' Alıntı:Miami olduğu konusunda sağlam iddialar var. Sanırım Heat'a çok yakın..
Burak Barut' Alıntı:Lebron James @ Heat with D.Wade-C.Bosh. . . !
Yeni takımımım hayırlı olsun Forza Heat