2010 NBA Transfer Dönemi

Ulan Tugay, illa buluyorsun bu kıllık be birader :)

Adamlar şampiyonluk yüzüğü için bir araya gelmiş , sen diyon kraldan kralcı :)

Çok açık birşey var ki ben Wade'i James'ten daha çok severim, ama ikisi yanyana gelince o takımı desteklerim be birader. Yani isteyen kral isteyen kraliçe olsun önemsiz 3 senedir Wade'in anası ağlıyordu birazcık gülsün :D.

Burak Barut' Alıntı:
Ulan Tugay, illa buluyorsun bu kıllık be birader :)

Adamlar şampiyonluk yüzüğü için bir araya gelmiş , sen diyon kraldan kralcı :)

Çok açık birşey var ki ben Wade'i James'ten daha çok severim, ama ikisi yanyana gelince o takımı desteklerim be birader. Yani isteyen kral isteyen kraliçe olsun önemsiz 3 senedir Wade'in anası ağlıyordu birazcık gülsün :D.

Olum kıllık falan değil yahu biraz ayaklarınız yere bassın uçtunuz hemen. :)

Lebron artık Mo ile değil Wade ile oynayacağına göre topu paylaşması gereken biri olduğunun farkına varabilecek mi ? İlk düşünülmesi gereken budur.

kral LEBRON dur. wade ancak veziri olur. bunu maçlarda birkez daha göreceğiz.
ama bu olaya en çok üzülen Lakers oldu galiba birdaha zor görürler şampiyonluk

Aykut Ogut' Alıntı:
kral LEBRON dur. wade ancak veziri olur. bunu maçlarda birkez daha göreceğiz.
ama bu olaya en çok üzülen Lakers oldu galiba birdaha zor görürler şampiyonluk

Komik. :)

Lakers neye üzülecek anlamadım. Son 2 sene NBA şampiyonluğuna ambargosunu koymuş, hali hazırda kadrosu varken düşünecek hiçbirşeyi yoktur.

Daha bu geceden Miami şampiyon ilan ediliyorsa sene sonunda hayalkırıklığı çok büyük olabilir.

Sasha Vujacic+Luke Walton=Hidayet Turkoglu. ESPN radyoda cikan takas dedikodusu...

İsmail Şenol Twitter da yazmış.

Daha önce başlıkta yazıldı mı, bilmiyorum ama Hedo için müthiş olur.

David Lee; Golden State ile imzalamış. Lebronu kaçıran Knicks'in seneye Melo'yu kaçırmak istemeyeceği ve bu amaçla cap e yüklenmeyeceği yönünde haberler var.. Bu nedenle Lee'ye de çok asılmadılar deniyor..

Kleiza, Olimpiakos ile olan sözleşmesini feshedip Toronto ile anlaşıyor. Yalnız sınırlı serbest statüsünde bu yıl ve Nuggets aynı parayı verirse Denver'da kalabilir.. Toronto'ya giderse Hedo'nun ayrılma ihtimali artar. Ayrılsın da zaten. NBA de avrupa takımıyla oynamaya çalışan, yumuşak beyazlarla dolu bir takım anca dibi süpürür.. Bosh da gitti.. Calderon ile Bargniani takılsınlar öyle yumuşak yumuşak müdürüm afedersin.. Adamlar Amir Johson'a zaten servet ödeyecekler.. Raptors, önündeki 5 seneyi şimdiden çöpe attı.

Oklohoma City, Durant ile sözleşme uzatacağını resmen açıklamış..

Blazers GM olarak Wandweghe ile görüşüyormuş. Ferry'den 1 milyon kat başarılı olur..

Bir çok talibi olan Brandon Haywood , Dallas'ta kalmış.. Biraz eli yüzü düzgün bir uzunsanız her zaman ekmek var.

Açıkçası ben New York diyordum. Plase olarak da Bulls olabilir diyordum. Ama LBJ-Wade-Bosh görüşmeleri, ardından Wade&Bosh'ın Miami ile imzalamaları, LeBron'un kariyerine nasıl bir yön vereceği konusunda ayrımlar oluşturuyordu. LeBron olgunlaştığını ve kazanmak istediğini göstermiştir.

New York'a gidip orda şampiyonluk yaşasa NY heykelini dikerdi ama o 2003 tayfası ile hanedanlık kurmayı tercih etti.

acıların takımı NYK yine yeniden ellerim bomboş yüreğimde bir sızı türküsünü mırıldana bilir...
eğer Amare'nin yanına çok sağlam bir PG alamazlarsa zaten muhtemelen Lebron için New York'a gelen Amare'yi de hiç kullanamazlar...
kısacası New York'a her yer hüsran...:)

Miami'ye bak yahu kağıt üzerinde NBA'nın Los Galacticos'u oldu.Ama dikkat etsinler birileri de futbolda Los Galacticos'tu ve fena fosladı :) .

Hep dedim ve yeri geldiği için gene diyeyim. Bu yüzden NBA'in tek büyük klübüdür L.A. Lakers. Çünkü oyuncudan büyük klüptür. Hiç bir oyuncunun ayağına gitmez. Ve onu sevenler, o takımda kimse olmasada severler. Bİz Eddie Jones, Nick van Exel zamanında da lakerslıydık. Kobe var gene ordayız. Yarın Kobe Miami'ye gitse aynen burdayız:) Vamos LAL :D

Sühan Cem' Alıntı:
Hep dedim ve yeri geldiği için gene diyeyim. Bu yüzden NBA'in tek büyük klübüdür L.A. Lakers. Çünkü oyuncudan büyük klüptür. Hiç bir oyuncunun ayağına gitmez. Ve onu sevenler, o takımda kimse olmasada severler. Bİz Eddie Jones, Nick van Exel zamanında da lakerslıydık. Kobe var gene ordayız. Yarın Kobe Miami'ye gitse aynen burdayız:) Vamos LAL :D
abi iyi hoş diyon da nve ve ediie jones iyidir ya eski toprağın sağlam guard ikilisidir :) 3 numaraya da glen Rice'i koydun muydu bak keyfine :) :) :)

Miami Mike Miller'ı da almış.Bu yönde yazılar vardı ne kadar doğru bilmiyorum.Şayet olduysa başarılı bir hamle takım için.

Hido da umarım Toronto'dan ayrılır.

Mike Miller Lebron olayından önce ortaya çıkan dedikoduydu. Tabi vet. min.'e oynuyosa ayrı olur kaymaklı ekmek kadayıfı misali :)

Deniz Baskın' Alıntı:
Mike Miller Lebron olayından önce ortaya çıkan dedikoduydu. Tabi vet. min.'e oynuyosa ayrı olur kaymaklı ekmek kadayıfı misali :)

Vet. min.'e niye oynarki Miller?

Gerçekten dediğin gibi olursa çok bonus bir olay olur yeni takımım için abest geldi bir an.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":2spmohl1]Mike Miller Lebron olayından önce ortaya çıkan dedikoduydu. Tabi vet. min.'e oynuyosa ayrı olur kaymaklı ekmek kadayıfı misali :)

Vet. min.'e niye oynarki Miller?

Gerçekten dediğin gibi olursa çok bonus bir olay olur yeni takımım için abest geldi bir an.[/quote:2spmohl1]
durum değişti. wade de lebron da bosh da capte yer açılsın diye kontratları biraz fedakarlıkla imzalamışlar. bu boşluk da miller'a kullanıldı sanırım. Alacağı ücret açıklanmadı şu an. Ligde vet. min'e oynayacak bi sürü oyuncu var şampiyonluk için. Ivy , Shaq , Alston , T-mac gibi oyuncular aklıma gelenler. Chalmers da kaldı sanırım takımda. Ben olsam hiç düşünmem Eddie House'a çökerdim. 2 adet delicinin yanında görevi sadece topu getirmek olan bir süper şutör. Chalmers'la paylaşırlardı guard'ı. 2-3'ü zaten miller yedeklicek ki aldığı süre de 20 dakikayı zor geçer gibi. 4-5 için de Shaq ,Ratliff , Juwan Howard , Ratliff gibi adamlara sulanabilirler

Bu arada New york da iyi parçalar aldı Lee'ye karşılık. Bi de üstüne Felton patlatırlarsa bu atletik kadroyu playoff trenine yazarım.

Deniz Baskın' Alıntı:
durum değişti. wade de lebron da bosh da capte yer açılsın diye kontratları biraz fedakarlıkla imzalamışlar. bu boşluk da miller'a kullanıldı sanırım. Alacağı ücret açıklanmadı şu an. Ligde vet. min'e oynayacak bi sürü oyuncu var şampiyonluk için. Ivy , Shaq , Alston , T-mac gibi oyuncular aklıma gelenler. Chalmers da kaldı sanırım takımda. Ben olsam hiç düşünmem Eddie House'a çökerdim. 2 adet delicinin yanında görevi sadece topu getirmek olan bir süper şutör. Chalmers'la paylaşırlardı guard'ı. 2-3'ü zaten miller yedeklicek ki aldığı süre de 20 dakikayı zor geçer gibi. 4-5 için de Shaq ,Ratliff , Juwan Howard , Ratliff gibi adamlara sulanabilirler

Bu arada New york da iyi parçalar aldı Lee'ye karşılık. Bi de üstüne Felton patlatırlarsa bu atletik kadroyu playoff trenine yazarım.

T-Mac,Alston,Ivy üçlüsünü geçelim bence.Bu adamlar öyle yada böyle ne misyonla takıma katılırsa katılsın top kullanmadan yapamayan adamlar.Sıkıntı yaratabilirler.

Ancak Shaq aklıma gelmemişti işin açıkçası.Vet. min. kontratı kabul edebiliteside oldukça yüksek.En azından kariyerini ard arda 2 şampiyonlukla noktalamak isteyecektir kankası Kobe'ye inat.Juwan Howard'ta gerçekten önemli bir görev üstlenebilir bu takımda.Ratliff ne olur bilemiyorum ama.

Bu arada kontratlarında fedakarlığın yanı sıra feda ettikleri kısmı başka şekild temin etmenin garantisini almışlardır bence.

Howard'ın ismi geçiyor. Bir de Pat Reis, Fisher ile görüşüyormuş. Sevmem. Savunma denen kavram adamda vücut bulmamış ama saçma sapan yerde bir tane üçlük sokar, şampiyonluk gelir :)

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Howard'ın ismi geçiyor. Bir de Pat Reis, Fisher ile görüşüyormuş. Sevmem. Savunma denen kavram adamda vücut bulmamış ama saçma sapan yerde bir tane üçlük sokar, şampiyonluk gelir :)

Fisher'ıda hiç bir zaman sevemedim yahu gelmesin istemem :p

Dediğim gibi Howard çok yararlı olabilir.