2011-2012 Basketbol Sezonluk Kombine Kartları

• Konbuyu başlatan Necati Başaran
  • Başlangıç tarihi
Bir süre giremedim foruma neler dönmüş :) Açıkça Kutay'ın tüm söylediklerine katılıyorum. Eşim de ben de maçlara zevkle gidiyoruz, bahsi geçen ateşli taraftarlar kadar olmasa da elimizden geldiğince takıma destek oluyoruz çekirdek yiyen taraftar değiliz yani. Kimse bize kombinenizi aldığınız yerde oturmayacaksınız demediği için 113'ten kombine aldık. Fakat 3 maçta da 113'e yakın bile değildik. Bunları kombine alırken bilseydim kesinlikle buradan kombine almazdım. Ne hikmetse hakem arkası tribünlerde kimse yerine oturmazken 202-203-204 numaralı tribünlerde herkes yerine oturmaya geliyor. Oraya gitsek bile kalk yerimden diye uyarılıyoruz, kalıyor bize çarprazlar; Galatasaray kadar en az basketbolu da seven bir seyirci olarak abuk yerlerden maç izlemekten hoşlanmıyorum. Klüp bence bu süreci kötü yönetmiştir. Kombine alan adamlara oraya oturamayacaksınız denseydi (kaldı ki başka yere de oturamıyoruz ya neyse) de biz de gitmek istediğimiz maçlara 203'ten bilet alıp gitseydik.

Tutku dostum keşke basit bir numara hatası olsa sadece benim biletim değil bütün tribünün biletleri fazladan basılıyor kaç maçtır öyle biletixden bakın çarşamba ve perşembe günü olan maçlar içinde aynı durum geçerli. 12000 kişilik salon için 15000 kişilik bilet satarsanız düşünün yaşanacak sıkıntıları.

Ayrıca 119. blokta kombinesi olan herkes kendi yerine oturuyor. Zaten kombinenin espirisi nedir? Bir yeri sezon boyunca satın almak. Kusura bakmayın ama benim saatler önce salona gidip yer kapacak kadar vaktim yok. Eğer kombine bilet bana en doğal hakkım olan bu avantajı sağlamıyorsa benim için hiç bir avantajı yok. Bir formaya 100 lira verip kombinenin benim sağlayacağı 5-10 liranın hesabında değilim.

Anlayamadığım şu daha önce satılmış bir yeri tekrar satmak yanlıştır. Bunun tartışması olmaz, olmamalıdır da. Hata olmuş hoş görürüz ama yapılanı bir kaç nedenle açıklamaya çalışıp aslında doğru bir hareket olduğunu açıklamaya çalışmak hayata sarı kırmızı bakmaktır.

Arkadaşlar geçen gün başka bir maç için biletixden bilet alırken görevli ile konuştum. Kombineli yerlerin biletlerinin satılması problemi çözülmüş. Sistemden de baktım kombineli yerler satışa kapalı gözüküyordu.

Bazı arkadaşlar aynı koltuk iki kere satılmayacak diye üzülecek ama bunun hatalı olduğunu düşünenlere hayırlı olsun diyorum. Şuan kadınların ve çocukların maça gitmesi için çevrenizi gönül rahatlığı ile teşvik edebilirsiniz.

Arkadaslar takimimiza destek olmak icin aldigim futbol ve basketbol kombinelerimi verimli kullanamiyorum ankarada oldugum icin. Cok onemli maclari hafta icine koyduklarindan gidemiyorum. Ornegin 7 Araliktaki fener macina bile gidemiyecegim birlesmis milletler sinavimla cakistigi icin. Sizden benim bu durumumu cozecek yardim istiyorum. Basketbol kombinemi ornegin ben size birakayim istanbula geldigim ve basket maciyla cakisan gunlerim haric siz kullanin. Ama ben geldigimde ben gideyim. Ozel mesajla iletisim kurabilirsiniz. Tesekkurler