2011-2012 Spor Toto Süper Ligi

Spor Toto Süper Lig'de 2011 - 2012 sezonu 7 Ağustos 2011'de başlayacak.

Takımlar

Galatasaray
Trabzonspor
Bursaspor
Ankaragücü
Manisaspor
Gaziantepspor
Kayserispor
İ.B.Belediyespor
Orduspor
Mersin İ.Y.
Samsunspor
Antalyaspor
Karabükspor
Eskişehirspor
Gençlerbirliği
Sivasspor
Beşiktaş
Fenerbahçe
 
Lig TV'nin son dakika bandıyla geçtiği habere göre, Trabzonspor'un İspanya Ligi takımlarından Sevilla'da forma giyen Didier Zokora'yı renklerine bağladığı belirtildi. Fildişi Sahilli orta saha oyuncusunun bordo-mavili kulüple 4 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Trabzonspor'un Zokora'nın transferini gün içerisinde resmi internet sitesinden duyurması bekleniyor.
 
Trabzonspor Kulübü, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Sevilla'dan transfer ettiği Zokora'ya ödenecek bonservis bedelini açıkladı.

İşte o açıklama:

"Profesyonel futbol oyuncusu Alain Didier Zokora Deguy'un transferi konusunda Sevilla FC ile anlaşma sağlanmıştır. Buna göre Sevilla FC'ye oyuncunun sözleşme fesih bedeli olarak toplam 5.000.000 Euro ödenecektir"
 
Play off final maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u mağlup ederek 26 yıl sonra Spor Toto Süper Lig'e dönmeyi başaran Orduspor, Güney Afrikalı Benni McCarthy transferinde sona yaklaştı.

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Spor Toto Süper Lig'de üç sene içersinde Avrupa kupalarına katılmak, beş sene içersinde de şampiyonluğa oynamak istediklerini açıklamıştı. Bu konuda çalışmalara başlayan Karadeniz ekibinin Güney Afrikalı Benni McCarthy'nin peşinde olduğu öğrenildi.

Goal.com'un ismini açıklamak istemeyen kaynağına göre Orduspor ile yıldız oyuncu arasındaki görüşmeler devam ediyor de detaylar konuşulmaya başlandı.

33 yaşındaki oyuncu, kariyerinde daha önce Ajax, Celta Vigo, Porto, Blackburn Rovers ve West Ham United formaları giymişti.

(Goal.com Özel Haber)
 
Ben Ordu'nun ve Mersin'in hamlelerinden çok memnunum şahsen.Bu takımların lige seyir zevki katacağını düşünüyorum her nekadar Sarp'ı Mersin'e yollayıp bu seyir zevkini zeybekle taçlandırma isteğim olsada...
 
-Medical Park Antalyaspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Ali Tandoğan ile 2, Doğa Kaya'yla da 1 yıllık sözleşme imzaladı. Medical Park Antalyaspor, son iki yıldır Levski Sofya formasıyla Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı maçlar çıkartan Bulgaristan Milli Takımı'nın sol beki Veselin Minev ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

-Transfer çalışmalarına devam eden Sivasspor, Sırbistan asıllı Kanadalı Milli Takım kalecisi Milan Borjan’ı renklerine bağladı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre 23 yaşında ve 1.93 boyundaki kaleci ile 4 yıllık sözleşme imzalandı

-Gökhan Ünal, kaptan olarak ayrıldığı Kayserispor'a geri döndü. Fenerbahçe, geçen sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kiralık oynayan futbolcusu için sarı-kırmızılı kulüple anlaşmaya vardı.
 
Mersin ve Ordu inanılmaz hamleler yapıyorlar,seyir zevki veren takımlar olacaklar sanırım :)

Aynı hamleleri Samsunspor'dan da bekliyorum açıkçası..

Antalya yine iyi transferler yapmış ama hala forvet eksikleri var bence..


Bu arada Mersin'de bu sene forma giyecek olan Adem Büyük'e DİKKAT EDİLMELİ.Müthiş bir forvet oyuncusu olacağını düşünüyorum..

Ayrıca Samsunspor'dan kanat oyuncusu Ufuk'ta çok iyi yerlere gelecektir.

Bu iki oyuncuya dikkat !!!
 
-Geçtiğimiz sezonu Hollanda'nın Vitesse kulübünde geçiren Sinan Kaloğlu, Karabükspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

-Medical Park Antalyaspor, Bucaspor'dan Musa Aydın'ı kadrosuna kattı
 
-Orduspor Youla ile anlaşmaya vardı

-Kayseri'nin sözleşmesini feshettiği Mehmet Eren, Antalyaspor ile anlaşmaya vardı

-Sivasspor, takım kaptanı Mehmet Yıldız ile yollarını ayırdı
 
Kayseri'nin aldığı Engin adlı oyuncuyu bi kenara yazın. Biraz araştırmıştım zaten hatta yanılmıyorsa araştırmadan önce buraya da bilen var mı bu çocuğu yazmıştım başka bi topice. 2 sene sonra 8 milyondan açarlar kapıyı İstanbul takımları geldiğinde.
 

Üst