• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011-2012 Transfer Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JJ,Rançik,Andriç kesin olarak gönderilmeli. Shipp konusunda kararsızım daha iyisini bulabiliyorsak ki bulmalıyız. Artık hedefler büyüdü bu saatten sonra geri adım atılmaz . Takım oyununa kolay adapte olabilecek ayakları hızlı kaliteli oyuncular bulmalyız.

Atılır abicim atılır

Bizler hedeflerin büyümesini beklerken yönetim ne düşünür acaba ?
Benim korkum yönetimin ,tam aksine bu final bizi 3 sene idare eder diye düşünmesi.
Hakan Üstünberk ve Oktay hocaya güvenim sonsuz kendilerine verilen imkanları en iyi şekilde değerlendireceklerine şüphem yok.
Kulübümüzdeki maddi sorunların ,futbol takımındaki yeniden yapılanmanın ,basketbol ve diğer branşlara maddi anlamda olumsuz etki yapacağını düşünüyorum.
İnşallah kuşkularım yersizdir

andirç bir var bir yok bence gönderilcek

chucky eidson teodisic barçaya gtmiş cska nenad krstçi almış

borusis gelir mi furkan ile mclaeb gibi stonrook gibi savaşçı oyuncular lazım farazi sölüorum teletoviç hoşuma gidior ama çok bireyselci

para verlp gönlüm alınmalı

1-Pota altını kapatan bir pivot ( BOUROUSİS )
2-Zor anlarda takımı sırtlayacak,skorer bir oyuncu ( ALAN ANDERSON )
3-Ve iyi bir oyun kurucu ( McCALEBB, BO )

Ayrıca Kerem Gönlüm,Barış Ermiş gibi yerli oyuncularda olabilir.Yazdığım yabancı oyuncuları örnek olarak yazdım,bu isimler olmayabilir tabi ama tarz olarak bu isimler gibi oyuncular gerektiğini belirtmek istedim.

Tutku, Evren, Caner, Ermal, Shumpert, Shipp, Andric (hatta İlkan) kesin takımda kalmalıdır ki hedefler doğrultusunda doğrusu da budur.

Ender,Furkan,Kerem,Cemal'den ikisi-üçü artık parası neyse verilip alınmalı.

Fenerbahce'de Mrsic modeli gibi Haluk'a da teknik ekipte görev verilmeli.

Oyunun 2 tarafını da oynayabilecek ''karakterli'',zeki,skorer,ribauntcı,delici oyuncular alınmalı(Mcalebb,Mcintyre,Nicholas,Tucker,Jasaitis,Stonerook,B.Eze,Pops)

Shumpert'in yeni sezonda yerli olacak olmasının avantajını iyi bir kadro kurarak değerlendirirsek Euroleague'de elemeyi gecip iyi işler yapabiliriz.

Gerçektende şu sınırlı kadroyla ortaya bir karakter koyup lig finali yaptıysak daha iyi bir kadroyla Euroleague'de neden iş yapmayalım.

gelecek sene için gercekten ii bi kadro kurmamız lazım..takım içindeki komando basketciden yana bir kac tane şuta dönük iyi skorerler bulmamız lazım..isim misim bilmem ama bu yönetimin işidir..iyi savasıyoruz sahayı iyi dar ediyoruz ama gercekten eli titremeyen adamlar bulmamız lazım..

Bütçemiz 4 katı olacak, İspanya & Yunanistan krizde oldukları için para harcayamayacak, NBA'de lokavt olacak ve fiyatlar 4 misli düşecek ise Shumpert hariç tüm yabancıları gönderip: Pota altına Bourousis, Lorbek & Ersan, kısa forvet Ginobili, playmaker Diamantidis & Tony Parker

Mantıklı olacak isek Andric & Shipp'i tutup (belki ilerde devşiririz) 2 ABD'li dört numara (yerliler pahalı), 1 combo guard ile transferi kapatmak.

Kinsey'i alacaklar diye korkuyorum bizimkilerden.

Yahu Diamantidis diyorsunuz. Hakikaten darılıyorum artık madem forumda beleş içki dağıtılıyor bize neden yok ? Az biraz düşünün şu yazdıklarınızı. Adam Oaka'da peygamberliğini ilan etse Yunanistan'ın yarısı Diamantidist olur . Yazdıklarınıza kendiniz inanıyor musunuz ?

yahu diamantidis diyorsunuz. Hakikaten darılıyorum artık madem forumda beleş içki dağıtılıyor bize neden yok ? Az biraz düşünün şu yazdıklarınızı. Adam oaka'da peygamberliğini ilan etse yunanistan'ın yarısı diamantidist olur . Yazdıklarınıza kendiniz inanıyor musunuz ?

:D sınırsız hayalgücü

Onur abi İspanya para harcayamayacak demişsin ama Barça şimdiden Eidson ve Teodosiç aldı.Pana zaten satışa çıkarıldı Marc Cuban alacak diyorlar onlarda o açıdan sıkıntı yaşamazlar.Olympiakos bütçesini azaltacak ordan belki bişeyler çıkabilir.

Guard için geçen sayfalarda konuşulan Mcintyre için Virtus Bologna'nın teklifi varmış biz bir teklif yapsak alabiliriz aslında.Yine ismi geçen Gist fb ile anlaşmış fbli bir arkadaşım söyledi şimdi fenerbasket admini yazmış galiba bogdanoviç ile beraber ikisi geldi demiş.

Yahu Diamantidis diyorsunuz. Hakikaten darılıyorum artık madem forumda beleş içki dağıtılıyor bize neden yok ? Az biraz düşünün şu yazdıklarınızı. Adam Oaka'da peygamberliğini ilan etse Yunanistan'ın yarısı Diamantidist olur . Yazdıklarınıza kendiniz inanıyor musunuz ?

Yahu ilk cümlede BUNLAR BUNLAR OLACAK İSE diyor; ikinci cümle ise MANTIKLI OLACAK İSEK diyor. Okumuyor yorum yapıyorsunuz?!

Şu konuyu birkaç gün kilitleyelim.Akıl sağlığımız için...

Mantıksız düşündüklerinizi niye yazıyorsunuz o zaman ? Burası hayal gücüyle çalışan bir forum değil. 2k11 de oynamıyoruz burada. Mantıklı şeyler yazacaksanız yazın sonuçta zaman harcayıp okuyoruz...

Bütçemiz 4 katı olacak, İspanya & Yunanistan krizde oldukları için para harcayamayacak, NBA'de lokavt olacak ve fiyatlar 4 misli düşecek ise Shumpert hariç tüm yabancıları gönderip: Pota altına Bourousis, Lorbek & Ersan, kısa forvet Ginobili, playmaker Diamantidis & Tony Parker

Mantıklı olacak isek Andric & Shipp'i tutup (belki ilerde devşiririz) 2 ABD'li dört numara (yerliler pahalı), 1 combo guard ile transferi kapatmak.
kobe nowitzki c.paul howardı isterim ben. fazla uçmak iyi değil

Onur abi İspanya para harcayamayacak demişsin ama Barça şimdiden Eidson ve Teodosiç aldı.Pana zaten satışa çıkarıldı Marc Cuban alacak diyorlar onlarda o açıdan sıkıntı yaşamazlar.Olympiakos bütçesini azaltacak ordan belki bişeyler çıkabilir.

Guard için geçen sayfalarda konuşulan Mcintyre için Virtus Bologna'nın teklifi varmış biz bir teklif yapsak alabiliriz aslında.Yine ismi geçen Gist fb ile anlaşmış fbli bir arkadaşım söyledi şimdi fenerbasket admini yazmış galiba bogdanoviç ile beraber ikisi geldi demiş.

Ukic,Tomas,Vidmar var bu iki oyuncu birde oyunc kurucu alacklar Cook deniyordu yine 6 yabancı ile oynayacaklar o halde

Ukic,Tomas,Vidmar var bu iki oyuncu birde oyunc kurucu alacklar Cook deniyordu yine 6 yabancı ile oynayacaklar o halde

3 kulvarda oynayan takımlar zaten 6 yabancı ile oynamalı bence.Bizde seneye euroleague oynayacağımızı düşünürsek 6 yabancılı bir kadro kurmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri