• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011-2012 Transfer Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tutku- ender-yabancı
evren-shipp-yabancı
caner -haluk-preston
furkan-ersan ilyasova
ermal-luksa-yabancı

şeklinde oluşacak bir transfer sezonu bekliyorum.

Zaza paculı da gelebilir bence
sakınca yok :)

Kararsız olmakla beraber gerçekten 3 yıldız yabancı gelirse Shipp ve Andric'in kalmasından yanayım...
Tabi 4. ve 5. yabancı olarak...
Sonuçta 5 yabancının oyuncunun hepsi generallerden oluşmamalı...
Yabancı olarak Bence bir kısa forvet (Jasaitis), bir PG-SG oynayacak br oyuncu ve birde uzuna ihtiyacımız var...
PG-SG adayım, tepki görecek belki ama Solomon...(Kesinlikle 2 numara da değerlendirilmeli, 1 değil !! )

6 yabancı+7 yerli+2 genç
1:Tutku-Ender-Göksenin
2:Shipp-Evren-yabancı
3:Caner-Preston-yabancı
4:İlkan-yabancı-Furkan
5:Ermal-Andriç-yabancı

6 yabancı+7 yerli+2 genç
1:Tutku-Ender-Göksenin
2:Shipp-Evren-yabancı
3:Caner-Preston-yabancı
4:İlkan-yabancı-Furkan
5:Ermal-Andriç-yabancı

yabancı bir guard her şekil şart ender falan taşıyamaz bu takımı seneye hedef şampiyonluk olmalı ligde.

Kararsız olmakla beraber gerçekten 3 yıldız yabancı gelirse Shipp ve Andric'in kalmasından yanayım...
Tabi 4. ve 5. yabancı olarak...
Sonuçta 5 yabancının oyuncunun hepsi generallerden oluşmamalı...
Yabancı olarak Bence bir kısa forvet (Jasaitis), bir PG-SG oynayacak br oyuncu ve birde uzuna ihtiyacımız var...
PG-SG adayım, tepki görecek belki ama Solomon...(Kesinlikle 2 numara da değerlendirilmeli, 1 değil !! )

Solomon çok iyi oyuncudur ama yetenekleri çok geri gidiyr artık. Basketbolu bırakmış bile olabilir. Yani o eski Solomon değil.

Josh Shipp ve Luksa Andric kalacaksa "kalan 3 yabancı hakkımızı kısa forvet,uzun forvet ve oyun kurucu olarak değerlendireceğiz" demektir bu.

Bu arada CSKA Moskova bir delilik yapıp Andrey Vorontsevich'i bize bırakır mı acep?Çok isterim gelmesini.Rancik'den sonra 5 level atlarız bu pozisyonda :)

Tutku - Yabancı PG
Yabancı SG - Shipp - Evren
Yabancı SF - Shumpert - Caner
Ersan - Kerem (İlkan)
Zaza - Andric - Ermal

Benim hayalimdeki kadro bu, sadece hayal tabi.

Shumpert-Tutku-Andric-Ermal-Caner-Evren 6 lısı kesinlikle kalsın diğer hamleleri merakla bekliyorum.Shipp'in mücadelesi üst düzey ancak şut yüzdesi o düzeyler için çok yetersiz..Merakla bekliyorum bu sezonki transfer politikamızı erkenden başlamak gerek.

her pozisyona 3 oyuncu yazmanin manasi nedir??

Bence bu seneki performanslarıyla bu takımın oyuncuları seneye de bu takımda kalmanın kredisini kazandılar.... Ayrıca şu gitsin bu gitsin demeye de gerek yok gibi seneye Shumpert yerli rotasyonuna girecek Rancik büyük ihtimal gidecek 2 tane yabancı hakkımız buradan geliyor ve bu iki yabancıyı en iyilerinden getirebilirsek yabancı rotasyonumuz çok iyi hale gelebilir...Haluk büyük ihtimal bu sene ya bırakır yada daha az süre alır gençlerimizden de Melih ve Sertacı ligdeki play off hedefleyen takımlara kiralarsın hatta belki Göksenin ve İlkanıda bunların yerlerine ligdeki kaliteli yerlilerden takviye yaparsın ...
Bu takımın en büyük sorunu her sene yeni yapılanma adı altında oyuncularını göndermesidir ve kesinlikle yine aynı şeyin olmasını istemiyorum.... Bu takım bu sene böyle bir başarı yakaladıysa seneye doğru hamlelerle şampiyon olur .....

Asıl Shipp gitsin Solomon gelsin demenin manası nedir? Karekterleri ve adamlıklarını öve öve bitiremediğimiz takımımızdan Shipp gitsin Solomon gelsin öyle mi? Mirsad da gelsin hatta Evren gitsin Ömer gelsin bu mudur ? Başarı için herşey mubah mıdır?. Karekter ve adamlık züğürt tesellisi midir ?

3 oyuncu yazarsın euroleaguedeysen. Sonra sezon ortası sakatlıklarında 7 kişiyle rotasyon yapmak zorunda kalmazsın. Mesele bu.

abdullah dediklerinin altına imza atıyorum 3 4 takviyeyle daha iyi olucaz eminim ender gibi borusis gibi pivot bölgesi sağlamlaştırılırsa neden olmasın bu taraftar herşeyi yaptırır biz ateşi yaktık bu sene mahmudi önderliğinde sıra yönetimde rancik yerine sağlam 4 numara johsonun yerine iyi yabancı alınmalı mccaleb gibi shipp in yerinede iyisi bulunursa alınsın bulunmuyorsa devam etsin ama bence yabancılardan kalırsa sadece ship ve johson kalabilir diğerleirni gitcek kanımca luksa bir maç var bir maç yok haluk bir sene daha kalmalı benm kanımca önceki mesajlarda gönderilmesi gerekir demiştim ama tecrübeli adamalrda olmalı takımda shumpert kuco haluk gibi tutku gibi

Madem kadro kurmak moda bende bir tane kurayım o zaman...

Tutku Açık-Yabancı
Josh Shipp-Caner Topaloğlu-Göksenin Köksal
Yabancı-Mert Shumpert-Haluk Yıldırım
Yabancı-İlkan Karaman
Luksa Andric-Cemal Nalga

Uzun forvete alınacak yabancının Andrey Vorontsevich ve kısa forvete alınacak yabancının Quincy Pondexter olmasını çok isterim ama çok zor bu isimlerin bize gelmesi.Oyun kurucu için ise kafamda hiç isim yok...

Madem kadro kurmak moda bende bir tan kurayım o zaman...

Tutku Açık-Yabancı
Josh Shipp-Caner Topaloğlu-Göksenin Köksal
Yabancı-Mert Shumpert-Haluk Yıldırım
Yabancı-İlkan Karaman
Luksa Andric-Cemal Nalga

Uzun forvete alınacak yabancının Andrey Vorontsevich ve kısa forvete alınacak yabancının Quincy Pondexter olmasını çok isterim ama çok zor bu isimlerin bize gelmesi.Oyun kurucu için ise kafamda hiç isim yok...

2 ve 5 numara çok zayıf olmuş bence

alinacak oyuncularda kesinlikle tek kriter kalite olmamali. bu takimin bir kimligi var ve bu korunmali. Ender mesela bu takima cuk diye oturur. Zaza ve Ersan isimleri geciyor. bana cok ucuk geliyor ama olursa müthis ötesi olur. ikisinin bu taraftarla neler yapacagini tahmin bil edemiyorum.

Josh Shipp kalacağı için şutör guard'a takviye yapılmaz bence Onur.Pivot bölgesinin zayıf kaldığınıda düşünmüyorum.Andric ve Cemal birbirilerini çok daha iyi tamamlarlar...

Erdal,Ermal'i yazmayı unutmuş zaten,Ermal-Andric-Cemal-İlkan-Yabancı uzun rotasyonu kaliteli olur.

Yok unutmadım Doğan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri