2012-2013 Süper Lig Devre Arası Transfer Başlığı

Mali denetmen olmaya gerek yok. Bütün sayısal veriler borçların her geçen zaman azaldığını gösteriyor. Ve Ünal Aysal gibi herşeyi planlı yapanın bir adamın ''hadi Drogba'yı da alalım'' diye hareket edeceğini söyleyemeyiz. Demirören ile bırakın Aysal'ı, herhangi bir yöneticiyi kıyaslamak bile çok saçma. BJK'nin yaptıkları ile Galatasaray'ın yaptıkları arasında dağlar kadar fark var. Bunlar sadece hazmedemeyen kuşların son çırpınışları için söyledikleri aptalca sözler. Mali olarak + da değiliz ama Aysal yönetimi geldiğinden bu yana artı oğlu artıdayız. Ve kısa zamanda +lara geçip büyük bir klup olacağız. Neyse Ünal Aysal herkesin birbiriyle didiştiği şu dönemde kendi işine bakarak doğruları uyguladı.

Drogba ve Toure bitmiş, derbi maç öncesi akıllar başka yere gitmesin diye maçtan sonra açıklanacakmış. Aldığımız oyuncular iş yapabilen, kaliteli oyuncular değil. Aldığımız oyuncular dünya yıldızları. Ve bu, Galatasaray'ın level atladığı bir dönem oldu.

Mali açıdan kendimizi dev aynasında görmemek gerek.Bizimde maddi gücümüz çok iyi değil ve başımızda kötü meselelerde var ki olumsuz bir sonuçta Beşiktaş bizim yanımızda kral kalır.

Toure'yi alıp transferi kapatırız bence.Drogba bizim için çok lüks kabul edelim 10 milyon euro'dan fazla kazanan bir isim

Kim veriyormuş Drogba'ya 10 milyon üzeri söylede bilelim, eski kulübü deme verebilseler orada kalırdı zaten.

Ünal aysalı gram sevmem fakat bence çok iyi ticaret adamı drogba'ya falan o kadar paraları verecek bir adam değil.En azından babadan torpilli tüp kafa gibi değil kaldı ki fatih terim onay veriyorsa benim içim rahat.

Bu kadar haberi kulüp yalanlamadıysa ben bu transfere bitti gözüyle bakarım kalkıp Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu 15 saatlik yolu sıradan bir transfer görüşmesi yapmak için gitmezler imzaları atmak için giderler.Sabahtan beri her yerde yöneticilerin Afrika'ya gittiği konuşuluyor ve hala bir yalanlama gelmedi.

Şu an Çin'de ne kazanıyor.Shanghai Shenhua haftalık 300.000 Dolar veriyor.Yıllık 15.600.000 Milyon Dolar yapar.Ayrıca kontratları var daha feshedilmedi.Drogba ayrılmak istiyor sadece bunun kulüp işi de var.
Demek ki bizim o kadar vermemize gerek yok, herkes anlaşıldı diyor ama tabi gelmez Sneijder nasıl gelmediyse o da gelmez.

Demek ki bizim o kadar vermemize gerek yok, herkes anlaşıldı diyor ama tabi gelmez Sneijder nasıl gelmediyse o da gelmez.

Keşke Drogba gelse ama Sneijder'le Drogba transferindeki farklar var.

Sneijder'in bonservisi vardı.Drogba için feshedilebilir diyorlar.Fifa'dan izin bekleniyormuş.Böyle bir durumda çok fazla para isteyecektir.Büyük ihtimal imza parasıyla halletmeye çalışırız.

Serbest ve Avrupa kupalarında oynamamış bir Drogba'nın her zaman talibi boldur.Ben sadece Drogba'nın ilk tercihi biz olmayız diyorum.Yakın zamanda transfer dönemi kapanıcak belli olur zaten.

Kısaca söyleyeyim Drogba gelip bildiğimiz Drogba gibi oynarsa stopere gerek yok. İleride top tutma özelliği bizi çok rahatlatacak.

Enfes bir yorum. Tek derdimiz onun bildiğimiz Drogba olmasi. Yalnız şu anda Tv 8de Erman Toroğlu hezeyanı yaşanıyor. Ben böyle yüzsüz adam görmedim...

He deyip geçin izlemeyin o ve türevlerini

Bugün bir kez daha gördük ki bu yatırımın karşılığı alınacak CL de elensek bile alınacak çünkü Galatasaray'ın ölüsü en az 2 sene götürür bu ligi doğru düzgün rakibimiz yok.