2012/2013 TBL Şampiyonu GALATASARAY

İlk sayfadan kapamamışız ama bu efsane konunun hangi sayfasından olursa olsun yerim olmalı. Hayatımın ilk şampiyonluğuydu bu .
 
Çok sevdiğim bu sporda kupayı takımımın ellerinde görmek, yıllarca bu anı bekledim ve gerçek oldu. İnşallah bu göreceğimiz daha büyük başarılar için bir adım olur...
 
1990 yılındaki şampiyonluğumuza Adana'da salonda genç bir üniversiteli olarak şahit olurken 23 sene bekleyeceğimizi hiç aklıma getirmemiştim, ama sonunda bitti çile dolu seneler, ülkemizde basketbolun kurucusu yeniden parkelere döndü, gözümde her daim 1 numaralı koç olan Ergin Hocamıza ve yürekli sporcularımıza sonsuz teşekkürler, bekle bizi Euroleague.
 
Son günlerde yaşadığım tek mutluluğu sen yaşattın be cimbomum. Sezon başında oyuncular hakkında yazdığım övgü dolu sözcüklerden sonra, yazdığım kişilerin tamamının başına iş gelmesinden ötürü takım daha fazla nazara gelmesin diye kendimce şampiyon olana kadar yazmayacağımın kararını almıştım. Üzerimdeki kiliti açtığınız için ayrı bir mutluyum aslanlarım.
 
Lütfi Arıboğan "Galatasaray bir şampiyonluk için 23 yıl beklememeli" dedi şampiyonluktan sonra, benim ileriye dönük umutlarım çok fazla.. Bu şampiyonluk sadece bir başlangıç olacak inanıyorum..
 
Tişörtün arka kısmı güzel olmuş da ön kısmını beğenmedim, oraya basketbol ile alakalı bir resim eklenebilirdi, pota, basket topu ya da basketbolcu figürü gibi
 
Allahım sana şükürler olsun şampiyonluğumuz kutlu olsun şampiyonluğu malesef taksimde öğrendim öğrendikten sonra biber gazı yedik tam sevinemedim şu zor şartlar altında bile şükürler olsun sonuna kadar emeği geçen herkese teşekkürler ..
 
size tek bir şey vaadediyorum; başarı,başarı, başarı. - Ünal Aysal - 14.05.2011

Keşke bu Bayan Basketbol ve Erkek Voleybol şubeleri içinde geçerli olsa. Orada beklenilen sinerjileri yaratamadık kanaatindeyim. Halbuki bence en kolay şampiyonluklar bu 2 şubede yeterli yatîrimlarla sağlanabilir. Keşke şu 2 şubeye de yeterince ilgi gösterse Ünal Başkan. Yine de varolsun inşaAllah...
 
Keşke bu Bayan Basketbol ve Erkek Voleybol şubeleri içinde geçerli olsa. Orada beklenilen sinerjileri yaratamadık kanaatindeyim. Halbuki bence en kolay şampiyonluklar bu 2 şubede yeterli yatîrimlarla sağlanabilir. Keşke şu 2 şubeye de yeterince ilgi gösterse Ünal Başkan. Yine de varolsun inşaAllah...

maalesef sponsorsuz bu işler pekte kolay yürümüyor, büyük bütçeler ayıramıyorsun onlarında zamanı gelecektir..
 
Ülke gündeminin bu derece içimi kararttığı bir dönemde yaşattığınız bu güzel şampiyonluk için çok teşekkürler yenilmez armada... Hocaya ve oyuncuların hepsine helal olsun...
 
Tarihi başlıkta yerimi alayım. :)

Bir çok şanssızlık yaşadık ama hepsinin üstesinden gelmeyi bildik ve şampiyon olduk.

Ergin hocaya, teknik ekibine ve basketbolcularımıza teşekkürler. Daha da güzel günler göreceğiz.
 
Maç bitince, spiker şampiyon Galatasaray deyince gözlerim doldu açıkçası. Kolay değil 23 sene en az futbol kadar hatta futboldan da fazla takip ettiğim takımımız sonunda özlemle beklediğim bu şampiyonluğu yaşattı bize. Başta Ergin hoca , oyuncularımız, yönetim ve 23 yıldır benim gibi özlemle şampiyonluğu beklerken takımını unutmadan destekleyen taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Hepiniz sağolun..
 
Twitter mecrasında şöyle bir söz gördüm, her şeyi özetliyor bence; "Direnmeyi Cem Akdağ, inanmayı Oktay Mahmuti ve kazanmayı Ergin Ataman ile öğrendik"
 
Burak Uğur Yılmaz kardeşim çok güzel yazmış. ben bu başlığa yeni girdiğim için yazısını dün okumamıştım. ve banvit maçının başlığına bir yazı yazmıştım. o yazıyı aynen buraya da aktarmayı uygun gördüm. Burak2tan intihal edğildir :) zaten benimkisi biraz özet gibi.

"itiraf ediyorum, yenilmezlik filan hikaye, böyle daha güzel oldu basketbolda şampiyon olmak onca sıkıntılı geçen sezonlardan sonra... Inanılmaz bir duygu. Futboldan bile daha güzel ve anlamlı benim için. Tebrikler Aslanlar!
Tabii öncelikle;
1. Hiç sevmediğim Adnan Polat'a, basket şubesini daha iyi yönettiği ve bu temeli attığı için,
2.bize bu hayali kurdurduğu ve büyük düşündüğü için Hakan Üstünberk'e,
3.bu ruhun ve takımın temelini attığı, bize bunu inandırdığı ve taraftara basketbolu hatırlattığı ve sevdirdiği için de Oktay Mahmuti Hoca'ya yürekten teşekkürler!
Sonra da,
bu çıtayı yükseltme hedefi güttüğü için Başkan Ünal Aysal'a,
her türlü olumsuzluğa rağmen müthiş bir takım yaratan, hedeften sapmayan ve çok büyük bir koç olduğunu ortaya koyan Ergin Ataman'a,
ve yılmadan her maç yüreğiyle oynayan başta N'dong olmak üzere tüm oyuncularımıza sonsuz teşekkürler!!!
Bu takımın hakkını veremeyen ve iğrenç formalarla bizi oynatan ve final maçına çıkaran sorumlulara da yazıklar olsun."


böyle demiştim dün gece. Ama Cem Akdağ'ı unutmuşum. Bizi uykudan uyandıran adam o oldu. benim en keyif aldığım sezonlardan birisidir. kısıtlı bir kadroyla yenmdediğimiz takım kalmamıştı. bu minvalde, twitter'daki tanımlama da cuk diye oturmuş.

Saygılar...
 

Üst