Arroyo için
Euroleague yorumu
Hawkins olayı sonrası
Haziran'dan beri her gün basketbol takımımızla "bundan daha fazla utanç duyamam" şeklinde izlerken bu olay artık utancın dip noktası oldu.Madem gelişi Ergin Ataman'la birlikte oldu.Kovuluşuda sezon sonu Ergin Ataman'la birlikte olsun.
Bu takımın koçu,bu takımda oynayanlar ve bu takımı kuranlar yüzünden basketboldan soğuyacağım artık.Bu üçününde 2013 Haziran'ından sonra bizimle olmamasını diliyorum.Tüm kalbimle...
Jamon Gordon geçen senenin yıldızıydı ve Ergin Ataman altında oynatılmayacak kadar değerli bir oyuncuydu ondan Efes'e aldı Oktay Mahmuti.Josh Shipp ise sezon ortasında başka bir isim bulunamadığı için alındı.
Buarada "Ergin Ataman apaçiliği" yapmanın gereği yok.Takım Eurocup 2. turda elenip,Türkiye kupasını kaybedip,ligde de Euroleague biletini almayınca zaten sezon sonu gidecek.Siz de "büyük hocam!" dediğiniz kişinin arkasından söveceksiniz.Ondan ikiyüzlü davranma.
Yüklenmeyin yahu N'dong'a .Adam emekliliğin tadını çıkarmaya ve bunun üstünden para kazanmaya gelmiş.Rahatını bozmayın...
Euroleague yorumu
Başımızda bu denli beceriksiz bir yönetim ve Ergin Ataman varken kesinlikle katılamıyacağımız organizasyon.Anadolu Efes ve Fenerbahçe kesin katılırlar lige.Beşiktaş-Banvit ikilisinden biri direk katılır diğeride ön elemeye çağrılır.Bu yönetim ve bu koç varken Euroleague bizim için kesinlikle hayal...
Hawkins olayı sonrası
Ergin Ataman sezon sonunda sıfır çektiğinde bir bahanesi daha olacağına ve Galatasaray'ımın boşa giden 4 Milyon Dolar'ına üzüldüm.Başka hiçbir şeye değil...
Beceriksiz başkan Ünal Aysal istifa etmediği sürece ne Murat Özyer'in istifası ne de başkasının istifası Galatasaray'a hiçbir yarar sağlamaz arkadaşlar.Aynı tiyatroyu, aynı sahneleri tekrar tekrar yaşamaya devam edersiniz.