2013 - 2014 Futbol Takımımızın Maçları

Yenemedik Konya'yı averaj ile ikinciyiz şu an.Önemli gol pozisyonları yakaladık ama değerlendiremedik,bu futbolla haftaya işimiz çok ama çok zor.
 
Olası mağlubiyette,Fenerbahçe cephesinde yaşanacak sevinç hariç zerre umrumda değil derbi.Elmander'in Bilica'ya yaptığı pres sonrası attığı golü izleyerek kendimi motive etmeye çalışıyorum
 
2010-2011 Futbol Sezonu reloading..
Formayı çıkarsanız ne fayda, ruhunuz çıplak kalmış.
Kişisel hırsları ve egoları uğruna bizi bu hallere düşüren şarlatanların iki yakaları bir araya gelmez umarım.
 
Bursa'yı güzel bir oyun ile rahat bir şekilde 5-2 yenip turladık.2-0 da bile kaybetmeyiz diyordum kendi kendime :)

Sneijder inanılmaz bir oyuncu umarım seneye gitmez başka takıma.

Kupa kazanılır ve ligde de 2.olursak bu kadar kötü oynadığımız sezonda başarılı olmuş oluruz bence.Dalgalanmalar,yönetim,federasyon,hoca değişikliği,yeni transferler derken iyi bir noktada bitirebiliriz.

Kupayı alırsak tur atacak halim yok ama uzun zamandır kazanamıyorz bu kupayı,ayrıca ağustos ayında fenerbahçeyi süper kupada yenmek güzel oluyor :)
 
Yıllık sadece 2 milyon Euro gibi cüzzi bir rakama oynayan , büyük yetenek , gönül adamı , mütevazilik timsali, ''Emekçi'' futbolcumuz Umut Bulut'un canı sağolsun yaptığı yalancı presleri yeter (!)
 
Kime kızalım arkadaşlar ? Kime, neye isyan edeceğimi şaşırdım. Futbolcusuna mı sövsen, yönetime mi , teknik ekibe mi ? Kime kızalım ? Yine olan biz taraftara oluyor.
 
Galatasaray'ın bir takımı Galatasaray'ın oluşturduğu kültürün yakınından geçmiyorsa takke böyle düşüyor.Neyse ki idare eden bir kulüp olamadık hiçbir zaman.
 
Elazığ'da da kazanamazsak Trabzon ile kalan 3 haftada aramızda 4 puan kalmış olacak. 3. lük de tehlikeye girmiş olur. Düşüncesi bile kabus gibi.

Kaldı ki Trabzon ile bir de deplasmanda maçımız var. İnşallah takım silkinir; kendine gelir biraz.
 
Bu sezonun özeti için söyleyeceğim tek söz.

"Galatasaray'da gitmek isteyen gönderilir, hep öyle olmuştur. İstemeyen de gitmemiştir." Metin Oktay
 
Kötü oynuyoruz.... Doğru...
Formsuz oyuncularımız çok....Doğru...
Teknik direktörümüz tutarsız kadrolar kuruyor...Doğru...
Bu sene şampiyonluğu hak ettiğimiz de söylenemez... O da doğru....

Ama hakemler de bu kadar da yanlı olamaz, olmamalı....
Geçen hafta Semih'e faulu görme, üzerine kırmızı+penaltı ver; maçı bitir... Bu hafta maçın 3. dakikasında bize penaltı, Elazığ'a kırmızıyı es geç.... Allah aşkına bu kadar da olmaz....
Umuyorum kalan 3 haftalarda da hakemleri de yenmemiz gerekmez... Yeter artık, azıcık adaletli olun!
 
Ortalıkta hep "FB haketti" tarzında söylemler var ama şu saatten sonra bunların hakettiği bir şampiyonluktan bahsetmek rasyonelliğe aykırı bir durum. Perde arkasında ne oyunlar döndüğü belki ileride yine çıkar ama sene başında bizim kendi topuğumuza sıkmamız ve son dakikalarda aldığı puanlar yaptıkları her türlü oyuna çanak tuttu, işlerini kolaylaştırdı. Günahları tescilli olan bir camiayı tebrik etmek bana aykırı geliyor ama bizi bu duruma düşürenlere (hakem, federasyon, yönetim, hoca, oyuncular) teessüf ederim.
 
Melo-Sneijder-Muslera üçlüsünü çıkarsak ortalama IQ değeri eksilere inecek,Sabri-Semih-Yekta üçlüsünü çıkarsak Galatasaraylılık değeri kadın basket takımının 10'da 1'ini bulamayacak takım sezonu 2 kupayla kapatıp CL'den Juventus'u eledi.Bu adamlarla iyi yine diyenlerden değilim,en haklı olduğumuz noktada cıngar çıkarmayı seven rakibin eline koz verdiler yine.
Sosyal medya bağımlılığımızı sömürerek topa vurmadan rahatça bitirebilecekleri son sezon olur umarım.Ya UEFA sopayı son kez indirecek federasyona ya da Lucescu bilhassa yerlileri yeniden insana dönüştürecek.Başka çare göremiyorum.
 

Üst