2013 - 2014 Sezonu Hazırlık Dönemi

Uzun süredir dikkatimi çeken bir şey var. Erceg olması gereken çeviklikte mi yoksa biraz yavaş mı kalıyor? Göze batacak kadar bir yavaşlıktan söz etmiyorum ama geçmiş yıllara göre bana öyle bir görüntü verdi.

istatistik kağıdını 15 dakikada zor okuyabildim;

Jamont Gordon 19 sayı 2 ribaund
Furkan Aldemir 16 sayı 18 ribaund 2 asist
Cenk Akyol 10 sayı 1 ribaund1 asist
Carlos Arroyo 7 sayı 3 ribaund 4 asist
Zoran Erceg 6 sayı 2 ribaund 3 asist
Ersin Dağlı 6 sayı 4 ribaund
Sinan Güler 4 sayı 3 ribaund
Milan Macvan 2 sayı 1 ribaund
Göksenin Köksal 1 sayı 2 ribaund 1 asist
Ender Arslan 2 sayı

Allah Furkan'ı nazarlardan saklasın inşaAllah..
Kazanama kültürümüz devam ediyor.

3.çeyrekte 66-55 öndeyekn son çeyrekte 25-9'luk seriyle maçı kaybetmişiz.
Canları sağolsun Potanın Aslanları'nın.
Furkan 8 sayı 16 ribaunt,Gordon 17 sayı,Ersin 10 sayı ve Cenkte 12 sayı ile öne çıkan oyuncularımız olmuş...

Sassari'ye bu sefer de uzatmalarda yenildik.Maçı izleme fırsatım oldu.İstatistikleri bilmiyorum ancak gördüğüm kadarıyla oldukça hücüm reboundu verdik.Erceg, hücümda oldukça vasattı.Arroyo, biri normal sürenin son topu olmak üzere son 3 şutunda isabet kaydedemedi, saniyeler kala 2 de serbest atış kaçırdı.

Sassari'ye yenilmemiz rakiple ilgili değil daha çok bizimle ilgili gibi geldi bana sanki takım biraz formsuz.

Sassari'de fena takım değil geçen yıl normal sezonu 2.Bitirmişler ve Cantu'ya 4-3 elenmişlerdi.Travis Diener-Linton Johnson gibi eski Nba oyuncuları var ve Marques Green-Ignerski-Bootsy Thornton gibi eskiden ligimizde oynamış oyuncuları var mütevazi bir takım denilebilir.

Maçı izleme fırsatı bulanlardanım bende, hücum ribaundu sıkıntısını çok yaşadık bu maçta. ya son çeyrek, ya 3.çeyrekte 3-4 hücum ribaundunu üst üste verdik, son çeyreğin son dakikalarında ve uzatmalarda verdiğimiz hücum ribaundları potamıza 3 sayı olarak döndü. Olumlu noktalar gördüm. Bu kadar eksik çalışmamız can sıkıyor sadece ekim geldi, hala 3 oyuncumuz yok.

Arroyo henüz hazır değil gibi. Erceg'in de pek hazır olduğu söylenemez ama 1-2 pozisyonda saha görüşünün ne kadar iyi olduğunu gösterdi. Mağlubiyet gelecekse buralarda gelsin ama, takımın artık oyuncusu sayısı olarak hazır olması gerekiyor..

Siena'ya 73-62 mağlup olduk.
2.yarının tamamı olmak üzere özellikle son periyotta hücumda müthiş bocaladık.
İtalya'da ki maçlarda takımı hiçte iyi görmedim.
Allah hayra çevirsin.

Bu arada Henry,Marko ve Jawai'den haber var mı?
Ne zaman takıma dahil olacaklar.
İnşaAllah Henry ve Jawai'nin sakatlıkları ciddi değildir...

Siena'ya 73-62 mağlup olduk.
2.yarının tamamı olmak üzere özellikle son periyotta hücumda müthiş bocaladık.
İtalya'da ki maçlarda takımı hiçte iyi görmedim.
Allah hayra çevirsin.

Bu arada Henry,Marko ve Jawai'den haber var mı?
Ne zaman takıma dahil olacaklar.
İnşaAllah Henry ve Jawai'nin sakatlıkları ciddi değildir...

söylediklerinin cevabı kendi içinde takımın bu mağlubiyetin nedeni takımda 4 tane yabancının oynamaması.