2013 - 2014 Sezonu Hazırlık Dönemi

Galatasaray Odeabank hazırlık maçında Edirnespor ile karşı karşıya geldi. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki mücadeleyi takımımız 101-43'lük skorla kazandı.

1. Çeyrek: 26-16
2. Çeyrek: 28-10 (54-26)
3. Çeyrek: 27-15 (81-41)
4. Çeyrek: 20-2 (101-43)

Alba Torrens 24 sayıyla en skorer isim olurken yeni transferlerden Shavonte Zellous 20 sayı, Kelsey Bone 16 sayı üretti. Nevriye Yılmaz 12 sayı, Bahar Çağlar 9 sayı, Ayşe Cora 6 sayı, Özge Yavaş 5 sayı, Yasemen Saylar 4 sayı, Işıl Alben 2 sayı kaydederken Şebnem Kimyacıoğlu ve Esra Şencebe de süre aldı.

Takımımız oynadığı hazırlık maçında Edirnespor'u 101-43 yend.
Alba Torrens 24 sayı, Shavonte Zellous 20sayı, Kelsey Bone 16sayı, Nevriye Yılmaz 12sayı

Bayan takımı bu sene çok sessiz sedasız derinden iyi ve gösterişsiz hamleler yaparak ilerliyor bu sene yıllardır beklediğimiz yerli katkısı olursa çok büyük süpriz yapabiliriz.Ama halen sanki birşeyler eksik gibi.

Bayan takımı bu sene çok sessiz sedasız derinden iyi ve gösterişsiz hamleler yaparak ilerliyor bu sene yıllardır beklediğimiz yerli katkısı olursa çok büyül süpriz yapabiliriz.Ama halen sanki birşeyler eksik gibi.

Quanitra hamlesini biz yapmış olsaydık ve Şaziye'yi kadroda tutup Begüm'ü de biz alsaydık o eksiklikler bence kapanırdı.
Ama yine de iyi bir takımımız var.
Yeter ki geçen sene yaşadığımız şansızlıklar bu sene karşımıza çıkmasın.
Yeter ki Sancho daha erken ve daha sağlıklı dönsün.
Yalnız bu sene yine Işıl'a çok yük binecek,Allah yardımcısı olsun...

Begüm özellikle beğendiğim bir oyuncuydu ve BGD Cup'ta BJK formasıyla görünce üzüldüm açıkcası salonda. Gerçi oynamadı o gün galiba. (maçları karıştırmış olabilirim) Keşke o hamleyi yapsaydık diyesi geliyor insanın. Özellikle Şaziye de takımda değilken.
Guard konusunda ise ben hocanın Yasemen'e güvendiği izlenimini aldım. Açıkcası Yasemen'in de suratı gülüyordu turnuvada . Ve iyi de oynadı süre aldığı dakikalarda. Artık zaten Yasemen'e gerçekten sorumluluk vermeliyiz. Genç Semih'e dönmesin bu iş.

Begüm özellikle beğendiğim bir oyuncuydu ve BGD Cup'ta BJK formasıyla görünce üzüldüm açıkcası salonda. Gerçi oynamadı o gün galiba. (maçları karıştırmış olabilirim) Keşke o hamleyi yapsaydık diyesi geliyor insanın. Özellikle Şaziye de takımda değilken.

Sayın şube koordinatörümüz gereksiz gördü bu transferi. Aynı Şaziye gibi. Büyük deha ya, fark yaratıyor öngörüleriyle maşallah!

Şaziye almıyor adam oda yetmezmiş gibi Begümüde almıyor.Sorun özyerde başkasında değil.metehanın dediği gibi Qanitra hamlesini biz yapmalıydık.Şutuna güvenebileceğimiz Winner oyuncumuz yok maalesef(Seimone).Bence eksiklerimiz bunlar.Bu takımda ne zaman Taurasi ve Seimone birlikte oynarsa karşıdaki iki çirkefe istediğimiz şekilde cevap veririz.

Şaziye almıyor adam oda yetmezmiş gibi Begümüde almıyor.Sorun özyerde başkasında değil.metehanın dediği gibi Qanitra hamlesini biz yapmalıydık.Şutuna güvenebileceğimiz Winner oyuncumuz yok maalesef(Seimone).Bence eksiklerimiz bunlar.Bu takımda ne zaman Taurasi ve Seimone birlikte oynarsa karşıdaki iki çirkefe istediğimiz şekilde cevap veririz.

Ağabey Zellous ve Alba şutlarına güvenebileceğimiz isimler..
Taurasi ve Seimone'yi birlikte görmek benimde hayalim..
Ama Zelluos ve Seimone de benim hayalim...