2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekleşirse çok iyi transfer be :( 3-4 oynar, penetresi var, şutu fena değil.

Çok çok büyük bi para evet ama muazzam bi potansiyel var Saric'te. Kıskandım vallahi şu transferi.

edit: Bu arada daha önce de yazmıştım Zaragoza'daki Damjan Rudez'i yakın takibe almak lazım. Ritmini buldu mu acayip yüzdeli atıyor, 3-4 oynayabiliyor. Doellman, Derick Brown gibi ilk alternatiflerde başarı sağlayamazsak, listede bulunabilir.

Ben hala Saric'in bu paranın oyuncusu olmadığını hatta böyle kıyametler koparacak bir oyuncu da olamayacağını düşünüyorum. Ki kendisi hep potansiyelli oyuncu. Ve öyle bir lanse ediliyor ki bilmesem Bodiroga'nın gençliği filan diyecekler.
2008de de Zoran Erceg'i böyle konuşuyorduk bu forumda. Vay bee 2.10 boyu var ama acaip bileği var çocuğun es kaza biz alsak filan diye. Ben Saric'e kesinlikle inanmıyorum. Hele ki o para için sadece gülüyorum. Bu salaklar Efes'in başında olduğu sürece biz Efes'i geçmeye mecburuz :D
Edit : Saric de drafta girmiyorsa onda da gram kafa yokmuş. Şimdi yıllık 2 buçuk milyon euro tatlı geliyor ama 30unda Cedevita Zagreb'e dönmek zorunda kalırsa kafasını vuracak taş arar. Git Nba'de oyununa artılar ekle , orada tutunamazsan zaten burada yine o parayı bulursun.

Randolph Morris Beijing'te ne kadar ücret alıyor bilen varmı? Bu sene kontratı bitiyormuş... Ücreti fazladır ama kabul edilebilir bir çizgidiyse çok iyi bir transfer olabilir...

Önümüzdeki sezon için transferler ciddi anlamda başladı...Şimdiden çalışmalar başlatılmıştır şubede umarım...
Geçen önderdiğim Randolph Morris'te kafa göz yarmış Çin'de final maçında bu arada...
[video=youtube;pIAq3nW6jI8]http://www.youtube.com/watch?v=pIAq3nW6jI8[/video]

Euroleauge için yapabilirsin lakin Türkiye ligi için hakkın bitti.

Sakatlık riski adamlardan uzak duralım dedim diye sen koçtan daha mı iyi biliyorsuncular çıkmıştı.

Türkiye ligi için yerli oyuncu alamaz mıyız arkadaşlar.İyi veya kötü ligde idare edebilecek yerli bir uzun takviyesi fena olmaz.Sertaç bile geri çağırılsa olur yani her ihtimale karşı

Sertaç'ı atletik gördüm topa hamleleri agresif antep'i zdovic ve sertac'tan dolayı özel olarak takip ediyorum.Sertac gelişim gösteriyor.Seneye iyi bir fizik yükleme ve şutundada güven kazandımı iyi bir rotasyon oyuncusu olur.

Arroyo-Ender-Nikolov
Goudelock-Gordon-Göksenin
Gentile(Hairston)-Cenk-Sinan
Doellman-Ersin
Hamilton-Furkan

Gentile çok zor biliyorum ama yazmak istedim. Genel anlamda nasıl kadro?

Arroyo-Ender-Nikolov
Goudelock-Gordon-Göksenin
Gentile(Hairston)-Cenk-Sinan
Doellman-Ersin
Hamilton-Furkan

Gentile çok zor biliyorum ama yazmak istedim. Genel anlamda nasıl kadro?

İyi bir kadro. Yalnız Doellman Madrid'e gidecek galiba. Gentile'yi tutmadım ben. Daha iyisi bulunabilinir.

Arroyo-Gordon-Goudelock-Moss-Derrick Brown-Hamilton.

Ender-Nikolov-Semih-Cenk-Ersin(???)-Furkan-Kerem

Ergin hoca seneye kalacaksa mutlaka şutu olan 4 numara isteyecektir. Medley gibi. Yalnız Derrick Brown gerçekten dehşet bir oyuncu. Keşke alabilsek. Yerli transferi düşünüyorsak Tutku-Serhat düşünülebilinir. Belki Markonun durumuna göre sene sadece onu EL'de kullanabiliriz.

Medley bizde oynayamaz.O kesin benim fikrime göre.2 yıl önce istediğim bir oyuncuydu ama şimdiki hedeflerimizde sırıtır.Bakmayın Malaga istatistiğine

Derrick Brown gerçekten enfes oyuncu.Ayak çabukluğu,atletizmi fark yaratıyor Avrupada ama Ergin hoca tarzı bir oyuncu değil gibi geliyor bana.Derrick Brown'a sahip takım ayak çabukluğunu kullanabilmek için 4 numaray cut üzerinden pozisyon yaratmalı,alan açıp rakip 4 numaraya karşı birebir oynatmalı.Bunlar Ergin hoca takımlarında çok gördüğümüz şeyler değil 4 numara özelinde

Doellman ise tam aradığımız 4 numara.Şutörse şutör,dribblingse dribbling.Komple hücum silahı.Çok çok beğeniyorum.Özel bir oyuncu tıpkı D.Brown gibi ve Ergin hoca sistemine ona nazaran daha uygun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...