Justin Doellman ve luigi datome,( derrick brown genel kanı hocanın sistemine uymadığı ama çoğunluğun görmek istediği ismin başında geliyo) ama biz seneye euroleague de olmazsak bunlardan birini görme şansımız var mı sizce?
Bu yıl alınacak 4 ve 5 numaralar sert savunma yapan isimler olsun artık.
Transfer hayallerini seviyorum; okurken heyecanlı oluyor
Bir arkadaş Top16 nın en skorer oyuncusu olan Armani Milano' dan Keith Langford' ı yazmış
Aynı şekilde Nick Calathes' de hayalden öteye geçemez ...
Nispeten daha mnantıklı bir kadro oluşturmak gerekirse:
---------------------------------------------------------------------------------
Mantas Kalnietis - Carlos Arroyo - Ender Arslan
Jamont Gordon - Göksenin Köksal - Sinan Güler
Manuchar Markoishvili - Cenk Akyol - Orhan Hacıyeva
Kerem Gönlüm - Zoran Erceg - Erwin Dudley
Furkan Aldemir - Boban Marjanovic
---------------------------------------------------------------------------------
2.20lik boy sizi aldatmasın
Bu sene birçok karşılaşmada Kızılyıldız' lı Marjanovic' i izledim; benim basketbol mantığıma uyan bir uzun görünümünde.
Transfer hayallerini seviyorum; okurken heyecanlı oluyor
Bir arkadaş Top16 nın en skorer oyuncusu olan Armani Milano' dan Keith Langford' ı yazmış
Aynı şekilde Nick Calathes' de hayalden öteye geçemez ...]
Zoran Erceg mi yazdınız?
Zoran Erceg'i kadroya yazan herkesi dövmeli. Tamam sözleşmesi var lakin vereceğimiz fesih bedelinin zararı, varlığının verdiği zarardan daha az olur.
Erceg'in tazminatı neyse verilsin hemen gönderilsin. Savunmada gerçekten çok kötü hiç mücadele etmiyor. Bu yıl alınacak 4 ve 5 numaralar sert savunma yapan isimler olsun artık..
Keith Langford 30 yaşını geçti, eğer Maccabi kariyerinden gerekli dersi çıkardıysa rol oyuncusu olmaktan daha çok, takımın öne çıkan oyuncularından biri olmak ister. Onu alabilecek para da pek ala bizde vardır diye düşünüyorum.