2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sofo tarzı oyunculara hiç bulaşmayın. Lampe, Shawn James, Dorsey tarzı akıllı ve pick&rolleri iyi oynayan efektif bir uzun alsak ve 4 numaraya takviye yapsak yeter.

Çok iyi tanımıyorum ama Kazan'la oynadığımız maçta Vougioukas bizim pota altını dağıtmıştı, pivot için oldukça isabetli olur. Macvan'a da bi zahmet yol versinler, pişene kadar dibi tutar.

Vuyukas( Yazamıyorum okunduğu gibi yazdım) aslında iyi olur ama Kazan ELde oynamak istiyorsa onu bırakmayacaktır.

Dorsey Fülker ile anlaşmamış mıydı.

4 numaraya Erceg ya da Davis'den birisi. Yerli olarakta İzzet ya da Cevher'den birisi. 5 numaraya da Bourisis,Lampe gibi şutu olan bir uzun almamız gerekiyor bence. Arroyo'yu yedekleyecek oyuncu lazimsa Ender ve Engin var. Bence o kadar masrafa gerek yok. Her neyse eminim Ergin Hoca tüm eksiklikleri görecek ve gerekli tedbirleri alacaktır. Bir an önce başlasın şu sezon :)

Arroyo gelecek sezon bu kadar üst düzey maçta +30 dakika alamaz, gönderilmeli diyemiyorum bir oyun kurucu daha alabilirsek iyi olur bunun dışında Ergin Hoca, Sofo gibi oyuncularla asla çalışmaz diye düşünüyorum bu tip pivotlar kalmadı artık avrupa'da. Uzun için Lampe-Davis-Erceg-D'or Fischer veya Dorsey tercihim olur şahsen. Shawn James 4 yıllık sözleşme yeniledi Maccabi ile..

Resmi siteden ya GS TV'de kimin kontratlarının kapalı olduğu ya da kimlerin takımda kalacağı açıklansa iyi olurdu aslında. Sözleşme bilgileri baya karışık. Transfer için yapılacak şeyler basit esasında. En azından işimiz geçen sezona nazaran daha kolay. PG-SG oynayacak oynayacak bir yabancı, bir PF ve bir pivot. Aşağıya yazdığım isimlerden herhangi biri beni memnun ederdi.

PG-SG için alternatifler: Spanoulis, Planinic, Llull, Omar Cook, Aleksandar Rasic, Dedovic.

PF için: Bjelica, Erceg, Savanovic, Lorbek.

C için: Dorsey, Shawn James, Lasme, Begic, Perovic, Hamilton.

Yazdığım listeden Spanoulis, Planinic, Llull, Lorbek, James ve Lasme'yi getirmek çok çok zor. Yani forma giydikleri ekiplerden ayrılsalar bile mutlaka alıcıları çıkar.

Rasic, Erceg ve Dorsey transfer edilebilir ve baya da iyi bir rotasyonumuz olur.

Arroyo, Rasic, Domercant, Gordon, Markoishvili, Erceg, Dorsey.

Domercant ya da Gordon'dan biri ayrılacaktır diye düşünüyorum.

Daha çok erken. İlerleyen zamanlarda uzun uzun yazarız ama Zaza şart oğlu şart. NBA'de kalmaya karar verir mi? Verebilir. Ancak teklif götürüp şansımızı denemezsek çok ama çok üzülürüm.

Zaza'nın da bizde gönlü var gibi gibi :))

Ergin Ataman Euroleague'de final-four hedefliyorsa ki hedefliyor o zaman yine büyük transferler yapacaktır. Bu sezon Avrupa'nın ve Türkiye'nin en iyi yabancı isimlerini aldı seneye kurulacak kadroda daha iyi isimler alacaktır diye tahmin ediyorum. Ünal Aysal'ın da basket şubesine daha çok yatırım yapacağı gerçeğide duruyor.
Yerli olarak ilk olarak aklıma Mutlu Akpınar geliyor. Çok iyi bir şutör.

Avrupa basketbolunda savunması ve driplingi iyi olan 3 numara, dış şutu ve ribaundu olan 4 numara, savaşçı ve atletik ve orta mesafesi olan 5 numara takımları başarıya götürüyor. Ona göre de listemi belirledim.
Yabancı takviye olarak Sonny Weems, Chuck Davis, Justin Doellman, Viktor Krhyapa, Shawn James listemdeki isimler.

Burada da 2013 NBA Free Agents listesi var. Her sene sağlam isimler Avrupa'ya gelebiliyor.

2013 NBA Free Agents | HOOPSWORLD | Basketball News & NBA Rumors

bu ne hız! daha dün şampiyonluğumuzu ilan ettik, bugün şampiyonluktan daha çok transfere kafa yoruyoruz :)

ya biz harbiden sevinmesini bilmiyoruz..

Resmi siteden ya GS TV'de kimin kontratlarının kapalı olduğu ya da kimlerin takımda kalacağı açıklansa iyi olurdu aslında. Sözleşme bilgileri baya karışık. Transfer için yapılacak şeyler basit esasında. En azından işimiz geçen sezona nazaran daha kolay. PG-SG oynayacak oynayacak bir yabancı, bir PF ve bir pivot. Aşağıya yazdığım isimlerden herhangi biri beni memnun ederdi.

PG-SG için alternatifler: Spanoulis, Planinic, Llull, Omar Cook, Aleksandar Rasic, Dedovic.

PF için: Bjelica, Erceg, Savanovic, Lorbek.

C için: Dorsey, Shawn James, Lasme, Begic, Perovic, Hamilton.

Yazdığım listeden Spanoulis, Planinic, Llull, Lorbek, James ve Lasme'yi getirmek çok çok zor. Yani forma giydikleri ekiplerden ayrılsalar bile mutlaka alıcıları çıkar.

Rasic, Erceg ve Dorsey transfer edilebilir ve baya da iyi bir rotasyonumuz olur.

Arroyo, Rasic, Domercant, Gordon, Markoishvili, Erceg, Dorsey.

Domercant ya da Gordon'dan biri ayrılacaktır diye düşünüyorum.

Shawn James 4 yıllık sözleşme uzattı. N'Dong dışında tüm oyuncuların kontratları kapalı Domercant ve Arroyo'nun +1 yıllık opsiyonları var

bu ne hız! daha dün şampiyonluğumuzu ilan ettik, bugün şampiyonluktan daha çok transfere kafa yoruyoruz :)

ya biz harbiden sevinmesini bilmiyoruz..

hız değil. bende dahil herkezi eurolig heycanı sardı. herkez kendi kafasında gelecek senenin eurolig kadrosunu kuruyor. buda gayet normal. sevinmek sadece bağırıp çağırmak, tebrik mesajları atmakta değildir. gelecek için umutla heyecan yapmak, kendi kafasına doğrularına göre kadro kurmak. buda içten içe sevinç gösterisidir. sevinç umuda dönüşür, umut heyecana. artık şampiyon olduk, herkez gelecek seneyi, euroligi bekliyor büyük bi heycanla. bu başlık altında sevinmesini bilmiyoruz demek çok doğru değil bence. ben burada herkezde sevinç , heycan umut görüyorum. burada yazılanları, basketbol hakkında çok bilgili olan arkadaşlarımızın kadro ve isim yorumlarını büyük bir heyecan ve sevinçle takip ediyorum. çok pozitif duygular hissediyorum. lütfen sizde pozitif olun. teşekkürler.

Aşağı yukarı herkes aynı pozisyonlara takviye istiyor. Ben de farklı düşünmüyorum.
Arroyo kalmalı. Ender ve Engin de keza.
Domercant-Gordon-Marko-Göksenin-Cenk 2 ve 3 numara için süper.
Pota altı için Furkan-Ersin kesin kalmalı, Dong ve Macvan yerine iki tane iyi yabancı ve bir tane Türk takviye. Tabii ilk akla gelen İzzet Türkyılmaz.

Ben her zaman 6 yabancıya karşıyımdır. Takımın istikrarının, birlikte oynamaktan keyif almasının ne kadar önemli olduğunu bu yıl gördük. Zaten Ergin hoca geniş rotasyonu sevmez, kadrodaki yabancıları da sürekli değiştirmeyi seveceğini de sanmıyorum. Bu nedenle Domercant-Gordon ikilisinden birini tercih etmemiz gerekecek

Zaza'nın geleceğini sanmıyorum. Bence Dorsey, Ndong'un yerini rahatlıkla doldurur, birde İzzet'i katarsak kadroya iyi bir uzun rotasyonumuz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...