2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Dorsey yazmayın. Ergin hoca gsbasketin düzenlediği organizasyonda söylemişti; Dorsey istediği tarzda oyuncu değil. İsteyen konu başlığına bakabilir. Zaza'yı bende istiyorum ama bence Furkanla aynı tarz uzun. Hucumda çeşitlilik lazım. Çeşitlilik açısından daha iyi bir uzun alabiliriz. Luka Zoric'i şiddetle öneriyorum. İkili oyunları çok iyi bitiriyor. Orta mesafe şutu ve post up'ı ileri düzeyde. Ergin hoca beyaz uzun ister mi hiç fikrim yok.

Dorsey'in Ndong'dan üstün olduğu tek nokta ribauntlardır. Hücumda Ndong kadar etkin olamaz. Ndong gibi şutu yoktur. P&r ile iş görür sadece. Savunmada Ndong kadar iş görür belki. Ama Ndong etkisi vermez. Biraz daha şovmendir Ndong'dan. Ndong'un yarattigi etkiyi yaratamaz Dorsey. Ndong gibisi var midir orasini da bilemem :(

pg:arroyo ,ender,engin
sg:gordon (efes),domercant,göksenin
sf:marko,cenk,serhat çetin (bjk)
pf:erceg veya chuk davis,ersin,izzet
c:furkan,shawn james(sözleşmesi varmış üzüldüm ama ndong sonrası en uygunu)

Beyler Dorsey yazmayın. Ergin hoca gsbasketin düzenlediği organizasyonda söylemişti; Dorsey istediği tarzda oyuncu değil. İsteyen konu başlığına bakabilir. Zaza'yı bende istiyorum ama bence Furkanla aynı tarz uzun. Hucumda çeşitlilik lazım. Çeşitlilik açısından daha iyi bir uzun alabiliriz. Luka Zoric'i şiddetle öneriyorum. İkili oyunları çok iyi bitiriyor. Orta mesafe şutu ve post up'ı ileri düzeyde. Ergin hoca beyaz uzun ister mi hiç fikrim yok.

Hakikatten Zoric bu sezon çok iyiydi. Yugoslav ekolü uzunların genel zaafı onda da var, size olarak yetersiz ama ikili oyunlardan baya ekmek çıkartıyor.

Ben Efes'in alabileceğini düşünüyorum Zoric'i. Tam Oktay hocanın bayıldığı uzun tipi :)

Paul Davis de olabilir, sanırım Khimki'de bir maddi problem var. Kapabiliriz onlardan.

N'Dong'un yeri dolmaz gibi. Elimizdeki bütçe ile bu kalitede bir uzun alabilmemiz çok zor.
Arroyo da giderse epey kötü. Arroyo kalitesinde PG bulmak da zor. Ergin Atamanla bu kadar iyi anlaşabilecek bir PG bulmak en zoru.
Gordon-Domercant'ten biri gidecek gibi ve ben Domercant'i çok sevmeme rağmen Gordon'un kalmasını tercih ederim. Bence Domercant'ten daha potansiyelli bir skorer, ciddi bir ribaund katkısı var ve 3 pozisyonu birden oynayabiliyor. Arada saçmalasa da disiplini ve düzeni olan bir takımda bunlar kapatılabiliyor. Ayrıca Domercant'in nasıl döneceği meçhul.

N'Dong'un yeri dolmaz gibi. Elimizdeki bütçe ile bu kalitede bir uzun alabilmemiz çok zor.
Arroyo da giderse epey kötü. Arroyo kalitesinde PG bulmak da zor. Ergin Atamanla bu kadar iyi anlaşabilecek bir PG bulmak en zoru.
Gordon-Domercant'ten biri gidecek gibi ve ben Domercant'i çok sevmeme rağmen Gordon'un kalmasını tercih ederim. Bence Domercant'ten daha potansiyelli bir skorer, ciddi bir ribaund katkısı var ve 3 pozisyonu birden oynayabiliyor. Arada saçmalasa da disiplini ve düzeni olan bir takımda bunlar kapatılabiliyor. Ayrıca Domercant'in nasıl döneceği meçhul.

Yalnız Murat Murathanoğlu'nun dediği çok doğru bir şey vardı Banvit maçı sonrası: "Euroleague takımları bu hataları affetmez, GS'nin çok canı yanar"

Yani sağlam bir Domercant'ı Gordon'a tercih ederim açıkçası. Gordon'u da severim ama işte...

Domercant bir sakatlık yaşadı diye gözden düşmesin. Bahsettiğimiz adam Henry Domercant. Avrupa basketbolunun ilk 3 şutöründen biridir benim için.

Onu Galatasaray formasıyla izlemek her zaman için hayalimdi, umarım gelecek sezon bomba gibi dönecek...

Domercant bir sakatlık yaşadı diye gözden düşmesin. Bahsettiğimiz adam Henry Domercant. Avrupa basketbolunun ilk 3 şutöründen biridir benim için.

Onu Galatasaray formasıyla izlemek her zaman için hayalimdi, umarım gelecek sezon bomba gibi dönecek...

+1905. EL de deplasmanlarda son 1 dakika rakibin hayvani savunmasına rağmen geriye çekilip çok üçlük atacak ve rakip tribünü susturacak. Oly veya Pana deplasmanında yapmasını çok isterim şahsen bunları.

Arroyo : “Kontratımda opsiyon bulunuyor. Elbette kalmak ve Galatasaray formasıyla Euroleague’de mücadele etmek isterim ama önce ailemle bir araya geleceğim. Eşim ve 3 çocuğum şu an Miami’de. Karar vermeden önce ailem ve menajerimle konuşmam gerek.” / AMK

Alınacak oyuncuların maç performanslarından şüphe etmemeliyiz. Jamont Gordon da bu ne yazık ki yok. Misal yarın maç olsa ne oynayacağını kendi bile söyleyemez.

Tomic gelse keşke.

EL için Jasikevicius'ta düşünülebilir Arroyo'nun EL temposunda bir çok maçta 30-35 dakikayı göremeyebileceğini düşünüyorum.Arroyo kalitesinde bir adam şart bu doğrultuda Jasi tam aradığımız adam bence.

Velickovic ve Lampe gûzel isimler. Aslinda Velickovic'in yerine Erceg enfes olurdu. Erceg'in şutu ve savunmasi daha iyi cunku sanki. Jasi konusnda sizle hem fikirim Kaan ağabey. Arróyo bir yere gitme sakin...

Fenerin yeni koçu Bartzokas olmuş diyorlar. Geçen sene Oly'i EL şampiyonu yaptı ama İvkovic'in var olan sistemi üzerinden. Sezon içinde Spanoulis ile araları çok bozuktu. Spanoulisi tutmak adına Bartzokastan vazgeçmiş olabilir Oly. Velickovic iyi hoşta ağır bir sakatlık geçirmişti. Bu sezon ne yaptı ? Ortalıkta yoktu. 4 numaraya bu sene avrupaya dönmeyi düşünüyorsa Mirza Teletovic' sulanabiliriz. NBA'de istediğini bulamadı. Lampe dış şut, özelliklede orta mesafede çok etkili bir oyuncu. Ayakları yavaş olsada P&R oynayabiliyor. Sırtı dönük oyunu var. Handikabı savunma özelliklede P&R savunması sıkıntılı. Lampe'yi isterim ama Luka Zoric birinci hedefimiz olmalı.

Geçen sezon sevgili Önder'e daha adı bile telaffuz edilmeden Ndong ismini söyledim,sıkı durun yeni sezonda 5 numaramız balkan asıllı NBA kariyerli ve rus liginde oynuyor.Bilin bakalım bu son kıyağım size.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...