2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jawai hiçbirşey yapmasa bile rakip uzunları faul problemine sokar. Sene başında Oly karşısında nasıl harikalar yarattığını hatırlıyoruz hepimiz. Sağlıklı dönerse kesinlikle kalmalı !

Gecen hafta ergin hocaya langford dedikodularını sordum, istedikleri bir oyuncu olmasına ragmen cok pahalı oldugunu, bu şartlarda transferin mümkün olmıyacagını söyledi..
O yüzden her ne kadar kızsanızda murat özyer bu konuda dogru söylemiş.

Gecen hafta ergin hocaya langford dedikodularını sordum, istedikleri bir oyuncu olmasına ragmen cok pahalı oldugunu, bu şartlarda transferin mümkün olmıyacagını söyledi..
O yüzden her ne kadar kızsanızda murat özyer bu konuda dogru söylemiş.

Geçen haftadan beri değişen birşey olmamışmıdır ? Öyleyse Fb yada Efes'ten biri alırsa ruhumuza el fatiha. Türk statüsünde oynayan EL'nin sayı kralı kime giderse gitsin çok şey katar takıma. Çok stratejik hamle.

dün murat Murathanoğlu bbl programını sunarken jawai'nin basketbola dönmesinin nerdeyse imkansız olduğunu söyledi,bilmiyorum ne kadar doğru ama dönsede riskli bir tercih olurmu olmazmı bilemiyorum seneye onu takımda tutmak..

Jawai eger bizi bozmayacak bir ucreti kabul ederse ve sagligi elverirse Euroleague icin tutulabilir kadroda.

Sezon basi yeni sponsora gecilecek, son sampiyon sensin, rakiplerin her sene 20-30 milyon civari butcelerle Euroleague'de kepaze olurken sen ortalama butcelerle ilk sene Top 8'in kiyisindan donup, ikinci sene tum olumsuzluklara ragmen Top 8 yapiyorsun ama hala net bir butce olusturamiyorsun.

Eger Ozyer'in dedikleri ters manyel degilse ve gercekten butcemiz dusuk olacaksa Gordon kalsin, pivotada S. James'i alalim, 6. yabanci Anton Gavel olur. Sezon ortasinda Gordon ve James'in dizler buraya kadar der, ekstra bir oyuncu daha patlar yine 20 milyona dayanir butce. Hic mi ders alinmaz anlamiyorum.

Jawai artık üst düzey basketbol oynayamaz yorumlarımızı buna göre yapalım bence.
Diğer yandan seneye Arroyo kalacaksa yanına iyi bir guard alınmalı. Ayrıca 5 numara transferi bana göre atletik ve sert bir 5 numara olmalı.

Boşa çıkacak olanlar bunlar. Hangilerini tercih edersiniz?

PG: Teodosic‚ Bobby Brown‚ Dentmon‚ DeMarcus Nelson‚ Goudelock‚ Rowland‚ Draper‚ Jenkins‚ Omar Cook‚ Sada‚ Ohayon‚ Pullen‚ Lafayette‚ Calloway‚ M.Williams‚ J.Tabu‚ S.Markovic‚

SG: Langford‚ Jamon Gordon‚ Gavel‚ Delaney‚ Pocius‚ Jimmy Baron‚ Lighty‚ Toolson‚

SF: C.Suarez‚ Sato‚ Milosavljevic‚ Kinsey‚ Perperoglou‚ Gelabale‚ Schilb‚ Pavlovic‚ Drozdov‚ Omar Thomas‚

PF: James Augustine‚ Vorontsevich‚ Caleb Green‚ Palacios‚ Sanikidze‚ Summers‚ Kerem Gönlüm‚ Will Daniels‚ M.Bjelica‚ V.Dragicevic

C: Paul Davis‚ Krstic‚ Mejri‚ Slaughter‚ Lawal‚ Vazquez‚ D´or Fischer‚ Drew Gordon‚ Aminu‚ D.Lavrinovic‚ Sekulic‚ Begic‚ Vougioukas

Boşa çıkacak olanlar bunlar. Hangilerini tercih edersiniz?

PG: Teodosic‚ Bobby Brown‚ Dentmon‚ DeMarcus Nelson‚ Goudelock‚ Rowland‚ Draper‚ Jenkins‚ Omar Cook‚ Sada‚ Ohayon‚ Pullen‚ Lafayette‚ Calloway‚ M.Williams‚ J.Tabu‚ S.Markovic‚

SG: Langford‚ Jamon Gordon‚ Gavel‚ Delaney‚ Pocius‚ Jimmy Baron‚ Lighty‚ Toolson‚

SF: C.Suarez‚ Sato‚ Milosavljevic‚ Kinsey‚ Perperoglou‚ Gelabale‚ Schilb‚ Pavlovic‚ Drozdov‚ Omar Thomas‚

PF: James Augustine‚ Vorontsevich‚ Caleb Green‚ Palacios‚ Sanikidze‚ Summers‚ Kerem Gönlüm‚ Will Daniels‚ M.Bjelica‚ V.Dragicevic

C: Paul Davis‚ Krstic‚ Mejri‚ Slaughter‚ Lawal‚ Vazquez‚ D´or Fischer‚ Drew Gordon‚ Aminu‚ D.Lavrinovic‚ Sekulic‚ Begic‚ Vougioukas

Bosa cikan cok saglam isimler var gerçekten inşallah iyi degerlendiririz.Listede ki en formda isim Langford ancak olmayacak butce dahilinde deniyor o zaman Dalaney-Boby guzel olur.Arroyo seneye max 20 dakika ortalama ile oynamali

Langford için zorlanacaktır şartlar.Olmazsa Goudelock'u alabiliriz.

Ama transfer için asıl istediğim isim daha önce de yazmıştım Donta Smith müthiş bir yıl geçirdi ilk defa Nba takımlarıyla sezon öncesi yapılan maçta Triple Double yapmasıyla görmüştüm.Eurocup'taki Banvit'le oynadıkları maçı izlemiştim çok formda ve iyi bir oyuncu bunu Eurocup İstatistiklerine bakarakta görebilirsiniz zaten.

SMITH, DONTA - Welcome to Eurocup

Bence alsak en azından hem ucuz hemde iyi bir hamle olur sadece EL için alınsa bile yeter.

Beyler sizden bir ricam var. Lütfen şurada Murat özyer lafı geçmesin. ne biliyim kısa boylu az saçlı filan diyelim ama artık ismini duyunca bile sinirlerim zıplıyor. Hani Galatasaray yöneticisine saygım hep vardır oturduğu koltuktan dolayı ancak adamı delirtiyor bu adam. İnşallah anadoluda bu adama koçluk teklif edecek bir salak yönetici vardır diyeceğim ama bu adam bu kadar yata yata para aldığı görevini bırakmaz ki.

O zaman Mejri olabilir boyuna göre bileği çok iyi

Onda 1-2 yıl içinde çok ciddi seviye atlama potansiyeli var.Basketbola geç başlamış biraz ülkesi sebebiyle.Ama çok çok ciddi blok tehditi var.Oynadığı dakikaya göre blok ortalamasında çok açık farkla lider.Bazen 5 dakika oynuyor 3 blok yapıyor.Ama dediğim gibi altyapısı çok sağlam olmadığı için sert pasların kontrolü gibi konularda sıkıntısı var,hücumda güvenilir değil.Daha garanti bir oyuncu bulursak daha iyi olur ama Mejri de listede olabilecek bir isim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...