2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insanlar hala Avrupa basketbolunda artık uzunun bir numaralı skor opsiyonunun p&r olduğunu kavrayamadı artık ver uzuna topu bire bir oynasın devri bitti yeni basketbola ayak uyduran dediğiniz tarz uzun da çok az Kristic vs. ki ben kristice bile savunma zaaflarından dolayı bizim sikletimiz takımlara gereksiz olduğunu düşünüyorum.Dorsey tarzı bir Pivot + iyileştirse Jawai yapılabilecek en iyi rotasyon olur

Kerem Gönlüm değil de, Kerem Tunçeri - Tutku Açık ikilisinden birini kadromuza katabilirsek, bence guard mevkiinde elimiz çok rahatlar. Belki bu isimler de üsts eviye basketbolu özlemiştir.

Ersin gibi orta mesafeciyi çok zor buluruz bence. Kerem'in de bize geleceği söylentileri başladığında Melih Gökçek Ankara BB Başkanı değildi. Artık sen düşün gerisini :)

Biraz abarttın be Melih Gökçek 20 senedir belediye başkanı. Bir iki duyum var. Ender ve Cenkle ön görüşme yapılmış. Yüksek miktarlar istemiş. Kulupte yabancı sınırı kalktı istediğiniz parayı veremeyiz demiş. Cenkin yerine uygun fiyata Serhatı alırız. Cenkte Fenere gider. Hiç istemesemde Ender takımda tutulmalı.

Biraz abarttın be Melih Gökçek 20 senedir belediye başkanı. Bir iki duyum var. Ender ve Cenkle ön görüşme yapılmış. Yüksek miktarlar istemiş. Kulupte yabancı sınırı kalktı istediğiniz parayı veremeyiz demiş. Cenkin yerine uygun fiyata Serhatı alırız. Cenkte Fenere gider. Hiç istemesemde Ender takımda tutulmalı.

İroni yaptım orda. Bence de hoca Cenk'i gözden çıkardı. O kadar da büyük bir kayıp değil zaten. Ender kalabilir ama Engin de Arroyo'yu yedekleyebilir. Son maçta iyiydi. Form tutuyor yavaş yavaş.

Her ne kadar sık sık çıldırtsa da Ender'in kalmasını isterim.

Nikolov'a lisans çıkartabilsek artık, TBF neyi bekliyor ya da şube yönetimi neden baskı yapmıyor/kamuoyu oluşturmuyor anlayabilmiş değilim.

Murat Özyer ‏@coachozyer
Galatasaray Liv Hospital Takımı TRANSFER HABERLERİ ;

1. İç ve dış transfere henüz başlamadık .

2. Medyada adı geçen Keith Langford transfer listemizde değil. Oyuncu bütçesi olarak bu aralıkta olanlarla ilgilenmiyoruz..

Sayın Özyer'e kalsak Şuacan gibi oyunculara kalırız. Kendisinin transferlerden haberi olduğuna inanmıyorum, Erin hoca ona haber vermeden işi götürüyordur bozulmaması için.

Sn. Murat Özyer'in Langford'la ilgili yazdıklarına pek inanmıyorum. Daha playofflar başlamadan bu tarz yalanlamalar bence doğal. Güvendiğim 3-4 kaynakta Langford ile anlaşıldığını söylüyor.

Eğer milli takıma devşrilen bir oyuncuyu kendi koçuna ragmen kadroya katamıyorsak yazık bize o zaman.

Jawai'nin seneye düşük bir miktara oynayabileceği konuşuluyor. Sadece EL'de bile oynasa yeter. Hele bu sezonki Sofo'yu gördükten sonra. Hem Sofo'ya göre pas özelliğide olan bir oyuncu. Siz ne düşünürsünüz ?

Sn. Murat Özyer'in Langford'la ilgili yazdıklarına pek inanmıyorum. Daha playofflar başlamadan bu tarz yalanlamalar bence doğal. Güvendiğim 3-4 kaynakta Langford ile anlaşıldığını söylüyor.

Eğer milli takıma devşrilen bir oyuncuyu kendi koçuna ragmen kadroya katamıyorsak yazık bize o zaman.

Jawai'nin seneye düşük bir miktara oynayabileceği konuşuluyor. Sadece EL'de bile oynasa yeter. Hele bu sezonki Sofo'yu gördükten sonra. Hem Sofo'ya göre pas özelliğide olan bir oyuncu. Siz ne düşünürsünüz ?

Valla sadece Avrupa'da olursa ve ücretinde indirime giderse ben de Jawai'nin oynamasını isterim. Oyun sıkıştığında çok arıyoruz çünkü eline topu verip sırtı dönük oyun oynayacak bir pivotu ki bu sayede dış oyuncular daha rahat şut imkanı bulacaktır. Form-sakatlık durumuna lig lisansıda çıkabilir

Arkadaşlar bu sezon bizim için önemli olan yerli rotasyonu yerli olarak uzun oyuncu sıkıntımız var sadece Furkan'la seneye gitmez bu iş Sertaç'ın nasıl geri döneceği önemli bir Kerem Gönlüm ismi dolaşıyor forumda o gelirsede iyi olur bizim için Ender kalacaktır Sinan ile devam edilmeli keza Langfor'un da Türk statüsünde oynayacağını düşünürsek avantaj olur bizim için Serhat Cenk'in yerine düşünülebilir.Yabancılarda ise Jawai sadece avrupa için kalırsa iyi olur çünkü bu sene pota altında çok sıkıntı yaşadık Arroyo,Marko ondan iyisi bulunmazsa Erceg ve sağlam dönecekse Gordon...

Valla sadece Avrupa'da olursa ve ücretinde indirime giderse ben de Jawai'nin oynamasını isterim. Oyun sıkıştığında çok arıyoruz çünkü eline topu verip sırtı dönük oyun oynayacak bir pivotu ki bu sayede dış oyuncular daha rahat şut imkanı bulacaktır. Form-sakatlık durumuna lig lisansıda çıkabilir

Jawai'de aynı Alba gibi düşünüyor. Bu sene aldığı paranın hakkını seneye verecek galiba. Sağlıklı dönerse, uygun fiyata sadece EL'de oynaması çok işimize gelir. Zaten oynayacağı 15-20 dakika arası olur. Onu durduracak bir oyuncuda olmadığına göre çok verimli bir opsiyon olur. 2 sezon önce Kazanda yaptıkları belli zaten. Sofo'ya göre hem hızlı hem atletik. Saha görüşüde var. Özellikle şutör oyuncularımız çok ekmek yer.

Kesinlikle Jawai opsiyonu sağlıklı ise düşünülmesi lazım. Sezon başı neler yapabileceğini gösterdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...