2013-2014 Spor Toto Süper Lig

7. hafta oynanan maçlar ve sonuçlar :

Karabükspor 0 - Bursaspor 1

Kayseri 0 - Gaziantep 1

Eskişehir 0 - Beşiktaş 1

Torku Konya 1 - Kayseri Erciyes 0

Kasımpaşa 4 - Elazığ 0

Rize 1 - Antalya 2

Sivasspor 2 - 0 Gençlerbirliği

Fenerbahçe 0 Trabzonspor 0

Akhisar 2 - Galatasaray'ımız 1
 
İnsan gerçekten hayret ediyor. Tam bir şiddet ve pislik yuvası olmuş Fener stadı. Başkanından oyuncularına hepsi aynı. Sanki her takım orada yenilmek zorunda. Geçen hafta Gençlerbirliği'ni nasıl yendikleri ortada. Attıkları golde faul ve Gençler'in verilmeyen bir penaltısı. Bu hafta resmen Trabzon'lu oyuncular dayak yedi sahada. Aleyhlerine verilen bir tane faule itiraz etmediklerini göremedim. İnanılmaz bir yüzsüzlük.
 
Şu pozisyonda Caner Erkin denen insan müsvettesine kırmızı kartını gösteremeyen kişi ben hakemim diye dolaşmasın ortalıkta. Hakem camiası da sahip çıkmasın mesleğin yüzkarasına!

Ama burası Türkiye!..
 
Fenerbahçe bu sezon 4. defa son dakika golüyle galip geldi. Bu balları kaç hafta daha sürecek, merak ediyorum?
 
Rakibin durumuna bakmadan önümüzdeki maçlara odaklanmak lazım Kasımpaşa-Elazığ-G.Birliği-Trabzon-Erciyes ile oynayacağız.5 Maçta alınacak 13 puan bizi 35 puana çıkartır ki geçen yıl 33 puanla kapatmıştık.

Devre arasında gerekli yerli takviyesi gelirse 2.yarı çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum.
 
Geçen ve evvelki sene ile hemen hemen aynı puandayız.Tek fark bu sene Fener inanılmaz şekilde 90 +'larla kazandığı 4 maçın artısı ile önde.Bizden iyi top oynamıyorlar.Yukarıda yazıldığı gibi sadece biz kendi işimize bakmalıyız.İllaki biryerde tökezleyecekler ki önemli olan her takıldıkları hafta bizim kazanabilmemiz.Orada yenilmemiz işi biraz bozdu ama ben hala ümitliyim.Yeterki biz Galatasaray gibi oynamaya başlayalım.
 
Diego Lugano'nun açtığı,Emre Belözoğlu'nun bayrak adamı olduğu kulvarda Caner Erkin koşar adım ilerliyor.Kırmızı kart görme ihtimali 0(sıfır).Ne yaparsa yapsın sahada kalıyor.
 
Yüce Atatürk yazısından ötürü Fethiye'yi, Mandela'nın vefatından dolayı da Drogba ve Eboue'yi disiplin kuruluna sevkeden; nice konularda olduğu gibi bu kez de insanlık, vefa, saygı, değer gibi kelimeler karşısında sınıfta kalan Milangaz Federasyonu'ndan bir kez daha tiksindiğimi belirtmek istiyorum.
 
Her basın toplantısı 3 puan diyeceğim de Metris'in gururunu etkilemeye de ihtiyaçları yok.Yazınki ''bayrağımızı temsil ediyor'' goygoyundan önce içini ferahlatıyor,hesabını kapatıyor.Böyle millete temsilci,böyle tarak.
 

Üst