2014/15 Sezonu Kombineleri Çıktı, Sıra Bizde!

Galatasaray camiası ve taraftarının şikecilere ve şikecilerin destekçisi emek hırsızı federasyona karşı gücünü ve basketbola bağlılığını ele güne göstermesi gerekiyor bu sezon.

Şubeye katkının en önemli yolu da kombine almaktan geçiyor. Kulüp ayrıntıları açıklamış ama yetişkin 300, öğrenci 200 lira.

Sıra bizde... Kombine alma zamanı!

Basketbol Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor - 14.08.2014 13:37 (BASKETBOL) / Galatasaray.org

Şu kombineyi 18 haziranda çıkartsalardı bence rekor kırardık. Basketbol tutkunu taraftarlar yine alacaktır; ama bu branşı kıyıdan köşeden takip eden kitlenin, çıkan haberler yüzünden morali bozulmuş, hevesi kaçmış durumda... Umarım beni yanıltırlar.

Geçen sene süper sattığımız için bu sene zam yapılmış! Oldukça yaratıcı bir düşünce tebrik ederim!

Tribün kombinemi bu gün Arenada yeniledim. Burçin Bey de oradaydı kombineler ile bizzat kendisi ilgileniyor. Yeni sezon ile beraber dört sezondur kombineli izliyorum ve imkân dahilinde olan herkesi kombine almaya davet ediyorum :)

Bu sezon maçlara çok gidemem muhtemelen üniversite hazırlıklarından dolayı ancak yine de kombine almayı düşünüyorum. Kulübe bir şekilde katkı yapmak gerek.

Saha içi koltukları satışa çıkmamış heralde yahu..
bu sene saha içine geçelim dedik,yenilemedik kombineyi nasip olmayacak galiba..
tribünde olacaz yine

Biraz evvel hicbir saha ici kombinenin olmadigini soylediler Bende protokol tirbununden almak zorunda kaldim.Gecen sene en ondeki saha ici kombinelerin kalmadigini soylemislerdi bende alamamistim.Ama calisan hanima gecen seneye oranla ic saha satislari nasil dedigimde gecen sene en on tarafta alinabilecek yerler vardi dedi.inanilmaz duzensiz bir satis sistemi var.

202 ve 203 no.lu bloklar kesin olarak tükendimi? yada satışa çıkmayacak mı? bilgisi olan bi arkadaş deaylı bilgi verebilirmi? birde kombine için irtibat numarası verebilirmisiniz?

Az once Biletix ' den aldım kombine mi... Ne zaman ve nerden teslim alabilirim? Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler