2014-2015 Basketbol Formaları

2 yıldır Champion'un -bence- başarıyla ürettiği formalarda değişiklik olacak galiba. Murat Özyer "formalarımız tasarlandı, gsstore üretecek" diye yazdı twitterda.

Bu champion ile anlaşmanın bittiği manasına mı geliyor? yoksa tasarım champion, üretim gsstore gibi bir durum mu olacak?

Guzel bir parcali forma, duz sari forma, duz beyaz yada kirmizi forma cikarsinlar.

Gecen sezon calippo gibi formalari hic begenmemistim ondan onceki sene parcali forma cok guzeldi.

Barcelona, Real Madrid, EA Milano gibi takimlarinin formalarindan feyz alsinlar biraz, Meksika 2. Lig takimlarinin formalari gibi forma cikarmasinlar.

1986.03.23.09.jpg

Sarı formayı ben de çok istiyorum. Şubemizin tarihinde önemli bir yere sahip. FB de kaç senedir kullanmıyor zaten. Umarım bu sene kataloğumzda yer alır. :)

Bu arada, Champion neden 3 yıllık anlaşmanın son senesini kullanmadı, bilen var mı? Gerçi onların Türkiye operasyonunda sıkıntılar olduğu belliydi...

galatasaraybsarset.png

galatasaraysiyahbset.png

Bunları nette ararken buldum. Taraftarlarca yapılmış konsept tasarımlar.... Biraz eski ama genel hatlar itibariyle güzel bence... :)

Bu da benim photoshopta hazırladığım düz sarı forma... :) Başka bir tasarımdan çevirdim. :D

gs_sari.jpg

Bence sade ve şık tasarım formalar çok hoş olur bunun gibi
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Kyrie+Irving+Cleveland+Cavaliers+v+Atlanta+_uR2BIWt2zpl.jpg

Formayı kaliteli gösteren sade olması ve ufak detaylardır ne bileyim yaka kısmında kükreyen aslan figürü v.s. gibi
Turuncuya kaçan tok sarı düz formayı bende çok istiyorum umarım bu sene çıkar Tribünde mor veya başka renk formadan çok daha güzel gözükür renk bütünlüğü acısından

Ayrıca Nike ile görüşülmüş ama A lisansı istemişler
Eyüp Yıldız ‏@eyupyildizz 28 sn.
GS basketbol formalarını ve ürünlerin yeni sezonda @GSStore üretecekmiş. Nike ile görüşülmüş ama A lisansı istemişler şimdilik askıdaymış.

Bence sade ve şık tasarım formalar çok hoş olur bunun gibi
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Kyrie+Irving+Cleveland+Cavaliers+v+Atlanta+_uR2BIWt2zpl.jpg

Formayı kaliteli gösteren sade olması ve ufak detaylardır ne bileyim yaka kısmında kükreyen aslan figürü v.s. gibi
Turuncuya kaçan tok sarı düz formayı bende çok istiyorum umarım bu sene çıkar Tribünde mor veya başka renk formadan çok daha güzel gözükür renk bütünlüğü acısından

Clevelandin sari formasi efsane. Bu sezon basima girmis formalar, gelecek sezon taraftarlar arasinda tasarim yarismasi yapabiliriz demis Ozyer.

Renk tonlari ve tasarim efsane.

201352214521115443.jpg

Bu sene formaları GsStore üretecek ve Murat Özyer tasarımlar hazır tarzında bir tweet atmıştı öncelerde. Dün maça geçen seneki formamızla çıkıp Champion reklamını bantlamışız. Bizim gibi bir kulübe yakışmayan amatörce bir davranış bence bu. Formayı kendimiz üretiyorken neden ve nasıl yetiştiremedik acaba ilk maça çok merak ediyorum. Umarım hazırlık maçlarında yeni formalarımızı görebiliriz.

-Geçen seneki futbolda parçalı forma nasıl daha iyi yapılamayacaksa( V yaka olsa tam olucaktı) eğer bu formada basketbolda olursa bunun üzerine de parçalı forma yapılmaz..

-Bi de parçalı formayı sadece derbi,şampiyonluk ve önemli maçlarda giyilmeli,futbolun aksine basketbolda pek yeri yok..ama beyaz şortla kullansalar keşke daha hoş durur..

http://i.hizliresim.com/X2QnB5.png

Sari forma efsane otesi olmus al cercevelet ad duvarina o derece guzel. Hem renk tonlari hem tasarim muhtesem.

Parcali forma ve diger forma nasil acaba?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sarı forma Paul Dawkins ile şampiyon olduğumuz seneki formaya çok benzemiş. Oldukça güzel duruyor. Umarım bi parçalı ve düz kırmızı formada yapmışızdır.

BySOI6zIIAA3it5.jpg:large

Sarı forma çok başarılı olmuş gerçekten. Umarım diğer formalar da böyle harika olur

Ekli dosyalar

• BySOI6zIIAA3it5.jpg
    BySOI6zIIAA3it5.jpg
    67.5 KB · Görüntüleme: 26