2014-2015 Kadınlar Türkiye Kupası

Bahar'ın Galatasaray forması ile yanilmiyorsam üçüncü yılı . Bu süreçde kendini geliştirip Nevriye'den bayragı devralması gerekirken her gecen gün geriye gidip dibe vuruyor .. Mac icinde ciddi özgüven ve mental sorun yaşadıgı icin orta mesafe şutlarıda isabetli olmuyor .. Bir çözüm bulmak lazim.

Bahar'ın 6. yılı.. 2008 de gelmiş

Nuria ile Casas boş turnike nasıl kaçırılır dersi veriyor bıkmadan usanmadan. Ekrem hocaya Allah sabır versin gerçekten.

Nuria Martinez'in penetre özürlü olduguda tescillenmiş oldu bu macta.. Işıl'ın gözünü seveyim.. Az eleştirilmedi zamanında bu forumda .. Işıl'ın yarısı etmez martinez.

Adana Aski'de Jovanovic oyun tarzı ve tip olarak Alba'nın kopyasi.. Aski'nin dış atıcıları mis gibi şut sokarken biz Casas 'dan skor üretmesini bekliyoruz .. Evet, cok şey istiyoruz.. Murat özyer efendi yine hangi kokteyl'de şarabını yudumluyor acaba..

Türkiye kupası maceramız ilk maçtan sona erdi. Murat Özyer'e selam olsun. Vasıfsız yönetici çık açıklama yap.

Herşeyde bir hayır vardır .. Bu maglubiyeti hayirli olarak degerlendirmek lazim . Böylelikle yonetimin transfer yapmaktan başka bir secenegi kalmıyor . Tabi Galatasaray'ın başarısını istiyorsa . Taraftarımız ile icerde Fenerbahce'yi yendik ama her zaman taraftarımız olmayacak . Zorluk derecesi orta şekerli bir macta bile takım 38 sayida kalıyor .. Casas-Dublijevic degisikliginin ne kadar hastalıklı bir tercih oldugunu bir kez daha gormüs olduk . Tugba palazoglu'nun ispanyol şubesi Casas'ı bulup getiren yonetime saygilarimi iletiyorum. Tugba en azından şut atabiliyor . Casas'ın özelligi nedir ? Casper deniz'de şimdi oyuna giriyor ..

FB, AGÜ ve İÜ'den birine takılır belki çok zorlanmadan kupa kazanır mıyız diyordum. Çok iyimsermişim. ASKİ'ye elendik.

Böyle bir kayıp eninde sonunda gelecekti. Türkiye Kupasında gelmesi bizim adımıza en az hasar verecek şekilde oldu. Umarım yönetim de daha büyük hasarlar almadan gerekli takviyeyi yapar. Bu maç gördük ki, bu takım mevcut haliyle her takıma yenilebilir.

Bu mağlubiyet 2 şekilde hayırlı oldu.
1-Transfer muhakkak olmali. Yönetim de anlatmıştır.
2-Casas yerine Duba tercih edilmeli.

Şu Casas yerine İÜ'de ki Kamile olsaydı şu anda Euroleague'de sadece en fazla 2 mağlubiyetimiz vardı. Ligte namağluptuk. Türkiye Kupasi'nda da son 4'te !!

Arkadaşlar hayırlı oldu falan diyorsunuz ama bu hamle ekstra bir hamle olmayacak ki ? Yapılması gereken bir hamle ve şu zamana kadar yapmayan yöneticilerin sorumsuzluğu bu. İlla eksik olan bölgenin tamamlanması için bir şeylerin kaybedilmesi mi beklenmek zorunda ? 2 aydır bas bas bağırıyoruz bu takıma kıta dışı skorer transferini yapın diye. Üzgünüm ama kimse taraftarı kaale almıyor. Ayrıca FIBA'lık olduğu oyuncuyla görüşme yapmak da Murat Özyer çapında ki bir yöneticiye yakışır.

Rakipteki Transfer iddaları gerçekleşirse.Bu saatten sonra Maya Moore yada Zellous dışında gelecek oyuncunun cokta büyük fark yaracağını düşünmüyorum.
Elw 'de hedefimiz Yönetim bazında yok.

Bahar Çağlar hakkında diyecek birşey yok. Bir insan kendini anca bu kadar geliştiremez. Dubljevic de her maç oynamalı. Takımdakı en iyilerden biri. Uzun rotasyonumuz ne kadar sağlamsa kısa rotasyonumuz o kadar zayıf. Shavonte ve Işıl gelse ne güzel olur.