Arkadaş kaç tane boş turnike kaçırdı bu İspanyollar ya. Hayır bu akşamki maça özel diyeceğim izlediğim bazı maçlarda dikkat ediyorum gerçekten bu konuda sıkıntılar. Şutlarına girmiyorum bile
Saf oyun kurucu profiline (Nuria Martinez) ve Euroleague'de şampiyonluk adayı takımın 3. veya 4. kısası olabilecek enerjik 2 numaraya (Queralt Casas) Avrupa'nın en iyi uzunlarını kullanın,3 günde bir maça çıkın,herkesin hedefi haline gelen takımı maestro gibi yönetin diyemeyiz.Yüzdelere pek şaşırmıyorum,kendilerini de suçlamıyorum.Zira Krakow'da 13 bin kişinin önünde kazanılan galibiyet ve İpekçi'de lig liderliğini getiren derbi galibiyeti Ekrem Memnun'un büyük başarısıydı.Yokluk sınırlarında gezinen bir kısa rotasyonuyla tarihin en alternatifli ve kalifiye uzun rotasyonunun birleşiminden bir yapı kuramayız,kurma girişiminde bulunursak da geçen hafta okyanusu aşıp bugün derede boğuluruz maalesef.
Kupayı 5 yıl sonra kaybetmek üzücü oldu.Euroleague'de en azından ismimize yakışır bir mücadeleyle bitirip kısa takviyesiyle esas hedef olan lig şampiyonluğuna kanalize olmamız gerekiyor.
KISA OYUNCU LAZIM.
2 sene içinde gençlerde kendini en cok geliştiren Özge yavaş.
Bütçeden dolayı gitme kal seninle gelecek üzerinde büyük planlarımız var diyecek.
Ayşe,Yasemen gidiş nedenleri süre değil mi?Gülşah,Yasemen takımları ligde kalma mücadelesi veriyor.
Bu takımda bu oyuncular oynar demek doğru mı?
Onların parasıyla zellous ücreti cıkmıyor mı?İndina frever 100bin dolar oynuyor. avrupalı olmadığı için büyük rakamlara cıkması zor. Gecen sene Konuşulan mali kurulda bütçe 4milyon tl sezon başı verilmesi gereken ödenmeyen Elw'de prim 1,2milyon tl.Şampiyonlarliginde kazanmak 120milyon euro oyunculara verilecek prim 30milyon euro külüp futbolda kar eder mi?lig ve kupalarda kazanılmadı.
Rakip en iyi oyuncu almaya konuşuluyorsa kupalar beklemek doğru mı?
Yeni gelecek yönetimin .basketboldan kar etmek gibi bir düşüncesi varsa efsane kadro olarak sezonu tamamlasın.
Basketbol kar amaclı yapılan bir branş değildir.Efes cıkıp kadın basketbol kurup bütün branşlar kazanamaz mı?