• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öncelikle forumda degerli bilgileriyle bizi aydınlatan mithat abiye ve emre celik kardesime tesekkürlerimi sunarım. Lütfen formdaki bir kac kişinin dediklerine bakmayın bir basketbol asıgı olarak verdiginiz ve vereceginiz haberleri can kulagıyla dinlemeye devam edecegim. cok uzun yıllardır bu formu takip eden ara ara nacizane kucuk yorumlar yapan biri olarak size saygım sonsuzdur.Tekrar tesekkur ederim.

Bir diger husus ise size karsı adeta karalama yapan bazı arkadasları kaileye almayınız ne de olsa zaza basketci falan degil sakatmıs ya oyle deniyor ya Nba kac mac yapıldıgından bile bi haberler bazıları. Onlara gore basketci sakatlık sorunu yasamamıs zannedilen(ki yaşamış) Mbwake dir onlarla hedefe yuruyeceklerdir. Bizim oralarda derler ki bir sey bilmiyorsan sus en azından biliyo zannetsinler bazı kişilere de bu tavsiyemdir.

Bertans uzaya cikma imkani olsa ordanda sallar potaya. Jerry Johnson'in beyaz versiyonu.

öncelikle forumda degerli bilgileriyle bizi aydınlatan mithat abiye ve emre celik kardesime tesekkürlerimi sunarım. Lütfen formdaki bir kac kişinin dediklerine bakmayın bir basketbol asıgı olarak verdiginiz ve vereceginiz haberleri can kulagıyla dinlemeye devam edecegim. cok uzun yıllardır bu formu takip eden ara ara nacizane kucuk yorumlar yapan biri olarak size saygım sonsuzdur.Tekrar tesekkur ederim.

Bir diger husus ise size karsı adeta karalama yapan bazı arkadasları kaileye almayınız ne de olsa zaza basketci falan degil sakatmıs ya oyle deniyor ya Nba kac mac yapıldıgından bile bi haberler bazıları. Onlara gore basketci sakatlık sorunu yasamamıs zannedilen(ki yaşamış) Mbwake dir onlarla hedefe yuruyeceklerdir. Bizim oralarda derler ki bir sey bilmiyorsan sus en azından biliyo zannetsinler bazı kişilere de bu tavsiyemdir.

Yahu, şurda 1 saat girip forumda başlık okuyorum. İşim gücüm yok karalama kampanyası mı yapacağım. Çok önemsiyorsunuz bazı şeyleri :) Karalama kampanyasıymış, komploymuş işim gücüm yok bunlarla mi uğraşacağım :) Mbakwe sizi kesmeyebilir. Benim için ideal :)

Markoyu ikiye kaydırıp üçe Micovu alabiliriz.

Ne yapmaya çalıştığınızı ciddi ciddi anlayamıyorum.Siz inanın Spanın geleceğine gelecek yazın ben inanmayayım gelmeyecek yazayım bunun kime ne zararı var ? Benim şahsi kanaatim gayet yeterli ve yıldız isimlerden oluşan bir kadro kurucaz ama bu yıldızlar Bobby seviyesinde olacak Spa-Langford değil.

Bence gelmez demek ayrı şey; ilgilenmiyoruz, almamız imkânsız demek ayrı şey. Millet moralini bozmak için girmiyor foruma. İyi takım olalım, F4 yapalım ya da zorlayalım, isimlerin o kadar da önemi yok aslında.

Yahu, şurda 1 saat girip forumda başlık okuyorum. İşim gücüm yok karalama kampanyası mı yapacağım. Çok önemsiyorsunuz bazı şeyleri :) Karalama kampanyasıymış, komploymuş işim gücüm yok bunlarla mi uğraşacağım :) Mbakwe seni kesmeyebilir. ama ben beğeniyorum. Beğenmek zorunda değilsin. Ben sana niye beğenmedin demem :)

bende zazayı begeniyorum :) işte bu noktada insanların begenilerine ve isteklerine de saygı duymanı bekliyorum degerli kardesim :)

Şimdi arkadaşlar Diebler 2 numara için bence çok iyi bir seçim olabilir.Sniper gibi atıyor üçlükleri.Domercant'ten beklediğimiz katkıyı verebilir.Sözleşmesi bitmiş.Hırvatistan şampiyonu Cedevita ilgileniyormuş.
Ben ligimizde oynayan Diebler-Serhat Çetin-Barış Ermiş üçlüsünün takımımıza çok katkı vericeğini düşünüyorum.Göksenin'ide kiralık olarak verip yer açarız.

Bu arada sözleşme,fiyat vs.bilmiyorum ancak Marcus Slaughter uzun olarak bizim gibi taraftarıyla savaşan takım için güzel olur.Arroyo önderliğinde her maç 2-3 potayı kırma çabası olur. Lamont Hamilton var bide hatırladığım kadarıyla üçlük bile atıyor gerektiğinde.Burada yazanların dışında aklıma geldi bu isimler.

Bertans ismi geçmiş.Gelirse bizde efsane maçlar çıkarır.Bu tür gençlere yönelmekte bir yerde güzel olur.

Bakalım bir takım isimler çevresinde takım yazılıp,çiziliyor.Kadro nasıl olacak merak konusu.

böyle giderse forum birbirine girecek arkadaşlar sakin olun 100 adam ismi geçer 4 5 i alınır kural bu transferde sakin olun hocaya güvenin

Şimdi arkadaşlar Diebler 2 numara için bence çok iyi bir seçim olabilir.Sniper gibi atıyor üçlükleri.Domercant'ten beklediğimiz katkıyı verebilir.Sözleşmesi bitmiş.Hırvatistan şampiyonu Cedevita ilgileniyormuş.
Ben ligimizde oynayan Diebler-Serhat Çetin-Barış Ermiş üçlüsünün takımımıza çok katkı vericeğini düşünüyorum.Göksenin'ide kiralık olarak verip yer açarız.

Bu arada sözleşme,fiyat vs.bilmiyorum ancak Marcus Slaughter uzun olarak bizim gibi taraftarıyla savaşan takım için güzel olur.Arroyo önderliğinde her maç 2-3 potayı kırma çabası olur. Lamont Hamilton var bide hatırladığım kadarıyla üçlük bile atıyor gerektiğinde.Burada yazanların dışında aklıma geldi bu isimler.

Bertans ismi geçmiş.Gelirse bizde efsane maçlar çıkarır.Bu tür gençlere yönelmekte bir yerde güzel olur.

Bakalım bir takım isimler çevresinde takım yazılıp,çiziliyor.Kadro nasıl olacak merak konusu.
Emre Bey,siinle aynı fikirdeyim.
Bu arada ailecek sizin hayranıyız.Çok güzel şarkılarınız var ve örnek bir sanatçısınız :)

Bertans zaten iyi bir oyuncu değil hele ki sakatlığından sonra daha da berbat hale geldi. Bizim vizyonumuza kesinlikle yakışmayacak bir isim.

Slaughter 5 için biraz undersize. Hamilton da sakatlanmaktan top oynayamadı bu sene.

İşi gücü bıraktık, oturduk Spanoulis'i bekliyoruz, Zaza'yı bekliyoruz. İnadına bekliyoruz ULAN!

şimdi öncelikle şurası kesin ki en önemli transferler sezon boyu kanayan yaramız olan hairston ve bonsuyla kanser olduğumuz 2 ve 5 numalar.yani bi combo guard ve bizim takıma uygun olması açısından şutundan çok savunmasının ön planda olması gereken bir centre.Diğer bölgelerede marko + erceg sabitiyle üstlerine yapılacak rotasyon yerli ve yabancı transferler.

şimdi 2 ve 5 için mantzaris spanoulis langford hickman bourosis zaza isimleri geçiyor.daha da varda aklıma gelen şimdilik bunlar.
şimdi combo guard transferini incelersek ve bunu incelerken arroyonun da olduğunu düşünürsek tarz ve bütçeden ve arroyoyla birlikte oynayıp-oynamama kumarı varken spanoulisi siliyorum.kalite olarak overrated olduğunu düşündüğüm mantzariside siliyorum.geriye bi kaç isim kaldı.arroyo topa yön veren beynini kullanabilen efektif oynuyan orta mesafesi dış atışı olan bi oyuncu olduğunu varsayarak 2 numaranın daha çok delici özellikte olması takıma daha olumlu olur gibi.o yüzden hazır free agent iken langford veya hickman (ikiside aynı anda gelebilir) veya boby brownun spa veya mantzaristen daha iyi bir etki bırakacağını düşünüyorum.anlıyorum herkesin spanoulis sevdasını fakat takımın kimyasını bozmamak lazım.unutmayın 2 numarada arroyonun değil jamontun eksikliğini kapatıcaz.sanırım anlatabilmişimdir.

5 numarayı incelersek sene boyunca erceg ve bonsunun ''izleyerek'' savunma yapmasından ötürü boyalı alandan rakiplere epey sayı izni verdik.o yüzden ben alacağımız pivotun kesinlikle önceliğinin sağlam savunma olması gerektiğini düşünüyorum .iki tane ceza üçlüğü atacak diye bourosise çökmek yerine alınabiliyosa zaza alınamıyorsa tibor pleiss (gerçekten bu adamda iş var.) alınmalı.bourosis cepte dursun helede 5 numara bulunur diye düşünüyorum.not : zaza gelirse türk olacağı için 4-5 oynuyabilen bi oyuncuyada hayır denmez ekstradan.

Bertans zaten iyi bir oyuncu değil hele ki sakatlığından sonra daha da berbat hale geldi. Bizim vizyonumuza kesinlikle yakışmayacak bir isim.

Bertans sakatlıktan sonra 4 maç oynadi. 12.5 sayi ortalamasi. O maçlardan biri de bizi f8'e götüren Kuban maçı.

Ortalıkta çok isim dönüyor Bobby Brown'dır, Spanoulis'dir, Zaza'dır, Lawal'dir vs. vs. Hatta yarım saat önce 3puan.com özel haber olarak etiketledi Bobby Brown haberini.

Büyük bir heyecanla kabasakalı bekliyorum. Hayal kırıklığı olmaz umarım. :)

Spanoulis'in alınabileceğine inananlar olduğu gibi inanmayanlar da olabilir. Herkesin görüşü farklı ve saygı duymak gerekiyor.

Ben de mevcut mali yapımız düşünüldüğünde Spa'nın gelmesini çok çok zor görüyorum. Ha ama Ünal Aysal -forumda dillendirildiği gibi- kendi cebinden karşılama gibi bi karar alırsa o zaman elbet ihtimal artar.

Hepimiz Galatasaray için burdayız, sağduyulu olalım :)

Gündemdeki dedikodular hariç şu M.Siena dan alınabilecek bir oyuncu yok mu arkadaşlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri