• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaza , Kristice bir beden büyük gelir.Çok daha komple ve iyi bir oyuncu

Furkan kendi kendine çelişiyorsun ama hala ısrarla anlatıyorsun. Zaza 20 maç kaçırmış sanırsın adam sezonda 30 maç oynuyor 20'sini kaçırmış. 82 maçtan bahsediyoruz sezon öncesini de saymıyorum. E bak Krstic bu sezon kaç maç oynamış? Onun sakatlığından haberin var mı? Bourousis sağlam mı? Marko misal bu sezon 50 maçın 30'unu kaçırdı onu gönderelim sakat adam senin mantığına bakarsak bak o kadar maç da kaçırdı.

Az önce Furkan ile Zaza aynı oyuncu diyen adamsın sen Furkan. Furkan derken kendini değil de Furkan Aldemir'i kastediyorsan zaten ilginç. Kendini kastediyorsan olabilir diye septic yaklaşırım hiç izlemedim seni diyip.

Zaza'yı hayatında seyretmemişsin burda Zaza anlatıyorsun. Anasını satayım 15 sene seyrettim Zaza'yı, çıkmışsın Prokom maçı dışında maçı mı var diyorsun. Aç bak abicim elinde internet okyanusu var. Adam daha çocuktu 18 19 yaşında gözümün önünde fotsisi tsastsarisi denize döktü Pana maçında. Bomboş tribünlerdi bilmez çoğu kimse tabii. Bologna'yı orda elek etti tek başına. O zamanki Ülker takımından bahsediyorum. Sonra çıkmış Prokom dışında maçı mı var diyorsun. Hayır adamı tanımıyorsan sus en azından.

Millet Spanoulis Zaza ile görüşülüyor diyor. Tamam inanma sen de görüşülmüyor diyorsun. E o adam yalan söylüyor da sen misin doğrucu davut? Sen nereden biliyorsun da görüşülmüyor diyorsun? Bİr kere dedin bir daha dedin hadi bir daha dedin. Arıza mısın abicim insanların hevesi kaçsın diye ısrarla aynı kelimeleri söylemekten haz alıyorsun? Üstelik senin dediklerinin de alt yapısı yok. Gelmez de tamam. Zaten forumun çoğu gelmez diyor. Ama Hem gelmez diyorsun hem pahalı diyorsun hem görüşmüyoruz diyorsun hem şu daha iyi diyorsun. Ozaman stres yapmana gerek yok bak gelmiyormuş senin tabirinle. Ama en azından izlemediğin oyuncu için kötü oyuncu deme buna saygın olsun

Yoo abi çelişmiyorum. Kronik sakatlıkla - sakatlık arasındaki farkı benden daha iyi biliyorsun. Evet Zaza'yı da gayet seyrettim. Ben kötü oyuncu demiyorum, ama aradığımız oyuncu değil diyorum. 3 milyon verilecek bir adam değil diyorum. Sen verilecek bir adam diyorsan bu seni ilgilendirir. Keşke bana saldırmadan önce biraz yazdıklarımı okusaydın. Neyse benim açımdan problem yok hep söylüyorum. Zamanında Lakovic transferini eleştirdiğim için de linç yedim. Alışığım yani.

NBA kariyeri ortada olabilir ama bu ona 3 milyon vermek için bir sebep değil. Bu takımda zaten 2 milyon dolara yakın bir kontratla oynayan bir yerli pivot var. Ve bu adam belinden zaman zaman sakatlanıyor. Sakatlık kariyeri ortada. Bir oyuncunun NBA'de tutunup tutunamaması onun iyi ya da kötü oyuncu olduğunu göstermez. Final Four'u da seyrettim, bütün maçları da Krstic'in iyi oynamadığı zamanların olduğu doğru. En azından sakat değil.

Furkan, iki ay oynamamasin nedeni bel degil ayak sakatligiydi, subat basinda da oynamaya basladi tekrardan. Her seyi butce dahilinde degerlendirmek gerek, ornegin 10 milyon dolar butce vardir oyuncular icin o zaman Zaza degil herhangi bir oyuncuya 2.5 milyon usd yillik para vermek abes olur. Ama butce burda bazi arkadaslarin dedigi noktalara yani 15 milyon usd veya ustu rakamlara gelecek ise ben Zaza'yi tercih ederim diyorum. Birincisi bence Avrupa´daki elit bes uzundan birisi olur, ikicisi Turk pasaportu olmasi kadro yapilanmasinda Arroyo'nun yanina yabanci bir guard alma sansini dogurur, ya da eslesme sorunu yaratabilecek bir 3.5 numara alabilirsin, cunku bu oyuncu tipleri bizim yerli havuzumuzda yok, o yuzden Ender hala 700 bin euro maas isteyebiliyor yada dogru duzgun faul dahi atamayan Orhan Haciyeva veya Baris Ermis hala piyasalarini yuksek tutabiliyor.

Sonucta benim basketbol ve ekonomi bilgilerime gore yabaci kontenjanindaki Kristic ile yerli Zaza nin aldigi para ayni ise, Zaza cok daha ekonomik bir yatirim olarak duruyor.

Furkan'a verilen 1.3 milyon euro ise tamamen fener' in ve ati koc un bize kazigi. Furkan'i severim ve gelisime cok acik bir oyunce oldugunu dusunuyorum ama su asamada sadece rebound alarak 1.3 milyon euro kazanmak ancak bu ulkedeki sacma sapan yabanci kisitlamsi sisteminde olur.

Bu arada iki senedir final four'da kristic'in iyi oynadigi mac yok ;), ben Sasha Kaun'uda kristice tercih ederi.

Sent from my iPad using Tapatalk

Hadi madem Spa konusunda sinerji oluşmuş bizde bozmayalım.Ama gelmezse çok hayal kırıklığı yaşamayın benden söylemesi.

Spa-Arroyo nasıl olur yan yana savunmada bizi zorlamaz mı özellikle Pivot Borusis olursa ?

Sana katiliyorum Nihat kardes ! Mithat Abi ´ye ve Emre Bey´e selamlar, siz olmasaniz biz bir transfer ogrenemiyecez cok tesekur ederiz.

Hadi madem Spa konusunda sinerji oluşmuş bizde bozmayalım.Ama gelmezse çok hayal kırıklığı yaşamayın benden söylemesi.

Spa-Arroyo nasıl olur yan yana savunmada bizi zorlamaz mı özellikle Pivot Borusis olursa ?

ribauntlara katkı verecek ,atletik,savunmacı kısa şart. Arroyo-Spanoulis beraberliğinden ziyade daha dengeli kadro kurma taraftarıyım.(Spa-Arroyo) ve Marko nun ribaunt ortalamaları kötü mutlaka tamamlayıcı oyuncu almamız gerekir.

Yoo abi çelişmiyorum. Kronik sakatlıkla - sakatlık arasındaki farkı benden daha iyi biliyorsun. Evet Zaza'yı da gayet seyrettim. Ben kötü oyuncu demiyorum, ama aradığımız oyuncu değil diyorum. 3 milyon verilecek bir adam değil diyorum. Sen verilecek bir adam diyorsan bu seni ilgilendirir. Keşke bana saldırmadan önce biraz yazdıklarımı okusaydın. Neyse benim açımdan problem yok hep söylüyorum. Zamanında Lakovic transferini eleştirdiğim için de linç yedim. Alışığım yani.

Yoo yanlış hatırlıyorsun Lakoviç'İ bu forumda herkes eleştirdi alındığında. Hatta forumun çoğu Domercant'ı alsak onun yerine daha iyi olur diyordu. Nİtekim 3 ay sonra Henry geldi bizi yendi gitti o sezon. O konu başlığı da durur. Hatta Jamon alındığında bir çok kişi jamont olsa daha iyiydi demişti o sezon. Gerçi Jamon hakkını verdi sezonun.

Neyse Zaza konusunda adamı NBA apar topar göndermiyor ki. Gitmek isterse ayrılabileceği söylenmiş. Yoksa NBA'de kontratı olan bir oyuncuya kafana gire gidip teklif edemezsin. 100 sayfalık sözleşme imzalıyorlar. Geçen sene 60 'a yakın maç oynamış. Ki bizde süreleri dağılacak oynayacağı maç başı 20dk genelde. Haftada 2 maç yılda maksimum 60 maç

Sorun GS'ın o kadar para vermeye razı olup olmayacağı. Furkan'a 1.3 Mİlyon € verenlerin de bunu düşünmesi üzücü olur. Zaza-Lawal pota altı bize hayli hayli yeterdi. Kerem Erceg ve bir 3-4 oynayan 4 ile uzun rotasyonumuz tamamlanırdı. Furkan resmen fazlalık.

Linç olayına gelirsek. Anlatmak istediklerini anlat(a)mayıp ona buna gider yapar kim ne derse tersini söylersen bu normal.

ribauntlara katkı verecek ,atletik,savunmacı kısa şart. Arroyo-Spanoulis beraberliğinden ziyade daha dengeli kadro kurma taraftarıyım.(Spa-Arroyo) ve Marko nun ribaunt ortalamaları kötü mutlaka tamamlayıcı oyuncu almamız gerekir.

Aynı düşüncedeyiz ama Spa-Arroyo tutarsa da gözlerimizin pasını siler Spurs hızında hücum edebiliriz :)

Yoo yanlış hatırlıyorsun Lakoviç'İ bu forumda herkes eleştirdi alındığında. Hatta forumun çoğu Domercant'ı alsak onun yerine daha iyi olur diyordu. Nİtekim 3 ay sonra Henry geldi bizi yendi gitti o sezon. O konu başlığı da durur. Hatta Jamon alındığında bir çok kişi jamont olsa daha iyiydi demişti o sezon. Gerçi Jamon hakkını verdi sezonun.

Neyse Zaza konusunda adamı NBA apar topar göndermiyor ki. Gitmek isterse ayrılabileceği söylenmiş. Yoksa NBA'de kontratı olan bir oyuncuya kafana gire gidip teklif edemezsin. 100 sayfalık sözleşme imzalıyorlar. Geçen sene 60 'a yakın maç oynamış. Ki bizde süreleri dağılacak oynayacağı maç başı 20dk genelde. Haftada 2 maç yılda maksimum 60 maç

Sorun GS'ın o kadar para vermeye razı olup olmayacağı. Furkan'a 1.3 Mİlyon € verenlerin de bunu düşünmesi üzücü olur. Zaza-Lawal pota altı bize hayli hayli yeterdi. Kerem Erceg ve bir 3-4 oynayan 4 ile uzun rotasyonumuz tamamlanırdı. Furkan resmen fazlalık.

Linç olayına gelirsek. Anlatmak istediklerini anlat(a)mayıp ona buna gider yapar kim ne derse tersini söylersen bu normal.

O zamanki linç yeme sebebimiz Mahmuti'nin kötü transfer politikasını eleştirmemizdi :) Ben Furkan'la yenilemişken yabancı uzun alacakken üstüne bir de Zaza olmaz diyorum. Ama niyeyse ben Zaza'ya kötü oyuncu rezil oyuncu demişim gibi algılanıyor. Birilerinin duyumlarına inanmamak ona gider yapmak olmuyor bana göre.

Bütçe 25 30 milyon dolar arası olacak , Spa ile ciddi ilgileniyoruz ve ilk kez Spa bu kadar olumlu bakıyor bize önce 2milyon € kadar bonservis ve bı o kadar da yıllık vermemiz gerekiyor Mithat abinin dediği gibi kulübün kasasından bir kuruş çıkmayacak , başkan kendi cebinden tüm masrafları karşılayacak . Arroyo kesin olarak takımda kaldı anlaşma sağlandı . Zaza transferini istiyoruz istediği ücret yüksek fakat teklif ettiğimizde bir o kadar yüksek önümüzdeki hafta sonu sponsor açıklandıktan sonra transferler de bir bir açıklanır .Cenk ile anlaşma sağlandı o da 3 yıl daha takımımızda olacak Endere son teklif sunuldu kararı bekleniyor o reddederse ön szleşme imzalanan Barış Ermiş katılacak takıma , zaten 4 numara da Kerem Gönlüm ile 1+1 yıllık anlaşma sağlanmıştı son durum böyle benim duyduğum . Erkek takımımız için inanılmaz hırslandı Ünal Aysal hem kulüp maliyeti arttırdı hem de hem erkeklere (hem de bayanları da az da olsa kapsayacak) bir sponsor bulundu . Güzel işler olacak erkek takımımızda sabırlı olalım kafi .

Az önce ayzınca aklıma geldi aradım:) Zaza'nın 19 yaşındayken Ülker ile oynadığı maçlar EL 2 tur maçı

Bologna maçı

Skipper Bologna vs. Ulker - ShowGame - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

Panathinaikos maçı

Ulker vs. Panathinaikos - ShowGame - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

Zaza gerçekten farklı adamdır. Spanoulis benzeri Arroyo muz var ama ondan bizde yok

Valla Suhan hocam birebir ayni fikirdeyim. Arroyo zaten takimin generali, Zaza'da bu takimin savascisi olur, bende cok macini seyrettim bir kere bile geri adim attigini gormedim. Tek basina Kevin Garnett ve diger Boston lu uzunlar karsinda bile bir adim geri adim atmamis adam icin nerdeyse Oguz Savas'in hallicesi diyecekler.

Sent from my iPad using Tapatalk

Az önce ayzınca aklıma geldi aradım:) Zaza'nın 19 yaşındayken Ülker ile oynadığı maçlar EL 2 tur maçı

Bologna maçı

Skipper Bologna vs. Ulker - ShowGame - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

Panathinaikos maçı

Ulker vs. Panathinaikos - ShowGame - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

Zaza gerçekten farklı adamdır. Spanoulis benzeri Arroyo muz var ama ondan bizde yok

Evet Zaza çok net ribaund çekiyor.
Bunu çok iyi biliyorum bencede ondan bizde yok ama Spanoulis de gelsin isterim Zaza pota altında Furkan la beraber ribaund bırakmaz kimseye hucumda da iyi işler yapıcakdır.
Birde yerli statüsün de olacağında altın değerinde olması bence çok normal. Ne yapıp ne edip getirmek lazım.

Bütçe 25 30 milyon dolar arası olacak , Spa ile ciddi ilgileniyoruz ve ilk kez Spa bu kadar olumlu bakıyor bize önce 2milyon € kadar bonservis ve bı o kadar da yıllık vermemiz gerekiyor Mithat abinin dediği gibi kulübün kasasından bir kuruş çıkmayacak , başkan kendi cebinden tüm masrafları karşılayacak . Arroyo kesin olarak takımda kaldı anlaşma sağlandı . Zaza transferini istiyoruz istediği ücret yüksek fakat teklif ettiğimizde bir o kadar yüksek önümüzdeki hafta sonu sponsor açıklandıktan sonra transferler de bir bir açıklanır .Cenk ile anlaşma sağlandı o da 3 yıl daha takımımızda olacak Endere son teklif sunuldu kararı bekleniyor o reddederse ön szleşme imzalanan Barış Ermiş katılacak takıma , zaten 4 numara da Kerem Gönlüm ile 1+1 yıllık anlaşma sağlanmıştı son durum böyle benim duyduğum . Erkek takımımız için inanılmaz hırslandı Ünal Aysal hem kulüp maliyeti arttırdı hem de hem erkeklere (hem de bayanları da az da olsa kapsayacak) bir sponsor bulundu . Güzel işler olacak erkek takımımızda sabırlı olalım kafi .

Bilgiler için çok teşekkürler :) Sanırım birçok kişi Ender'in reddedip Barış'ı kadroya katmamızı istiyor :) Bütçemiz çok iyi bu sezon, sanırım Efesle Eurolig'de bu sezon bozgun yapıcaz :)

Sponsor bu hafta sonu aciklanir dediniz degil mi?

Sanırım anlaşılamayan nokta şu. Evet Zaza ismi bir Krstic ya da daha da açalım popüler oyuncular arasında gözükmüyor. (ücret konusunda fazla diye düşünenler için)

Atlanan nokta biz tuz ruhundan daha ruhsuz adamlara ruh verdik. Erceg bile kıpırdanır oldu. Andric'i hatırlayın. Vasat üstü bile değildi. Taraftarla dönüştüğü profili hatırlayın.

Melo dünyanın en iyi orta saha oyuncusu mu? Ama taraftarla dönüştüğü profili göz önüne getirin. Tek eksiği Opel ya da Pegasus ta tribün liderliği oldu 3yılda.

Ve Zaza'yı öyle düşünün. Zaten Gürcü ve savaşçı ruhu var. Taraftar gazıyla coşar. Hatta gün gelir taraftar da iş yokken taraftarı maça sokar.

Öyle zihniyetler var ki forumda. Sinir olmamak elde değil. Çıkıyor buraya basketbol ulemaları sırf milletin moralini bozmak için yok Spa'yla ilgilenmiyormuşuz yok Zaza'yı almamız imkansızmış. Yahu sen başkan mısın arkadaş? İLGİLENİYORUZ ULAN İLGİLENİYORUZ!!! İnşallah da gelirler siz de şişersiniz. Spa ile Arroyo bir arada oynar mıymış? Tabii onu Ergin Hoca hiç düşünmedi tüh ne yapacak adam? Gidip biri haber versin çabuk. İnanın Spa gelirse, dedikleri olmadığı için mutsuz olacak bir sürü şahıs var forumda. Milletin gönlünden geçene de mâni olmaya çalışıyorlar. Size ne arkadaş? Sen başkan mısın, maliyeci misin, şube yöneticisi misin? Herkes görüşünü, beklentisini yazar buraya özgürce. Milletle polemiğe girip moral bozacaklar yazmasın lütfen. Kendilerine saklasınlar müthiş istihbaratlarını da fikirlerini de!!

Benim şahsi kanaatim bütçenin çok artmayacağı, bu senenin aşağı yukarı benzeri şekilde olacağı yönünde. Tabi artabilir, denildiği gibi sponsor + yönetimin kattığı ile ciddi bir bütçe ortaya çıkabilir, ancak kendimizi şartlandırmak sonra ters tepebiliyor. Kaldı ki daha önce de söylemiştim, bütçe 14 - 15 MD bandında olsa dahi bu iyi bir rakam ve doğru kullanıldığında, gayet iyi bir kadro kurabilirsiniz. Bu seneyi neredeyse tek tabanca Arroyo ile geçip, EL Son Sekiz ve TBL Finali 7. Maçını gördük, bu unutulmasın.

Bugün ismi çıkan Bobby Brown yanlış hatırlamıyorsam, Çin'de en son sözleşmesini uzatmıştı. Önemli de bir para kazanıyor yanılmıyorsam. Eğer EL havasını ve rekabeti özlediyse iş değişebilir. Lawal konusu ise zaten ara ara gündeme geliyor. Ama bütçe işi netleşmeden ben kendi adımıza somut adımlara biraz daha zaman olduğunu düşünüyorum.

Zaza ise Avrupa'da ciddi fark yaratacak bir oyuncudur. Bunu ilgimizin olup olmamasından bağımsız söylüyorum. Fiziği ile fark yaratır, bir uzuna göre pas yeteneği ile fark yaratır, tecrübesi ile fark yaratır, orta mesafesini geliştirmesi ile fark yaratır, ribaundları fark yaratır. Kısaca bizde lokavt sırasında geçirdiği kısa dönem yanıltmasın, ki o dönem sakatlık muhabbeti de vardı kendisinde yoksa NBA'de dahi kendisine ciddi şekilde istikrarlı süreler bulan bir Zaza, Euroleague seviyesinde de fark yaratan bir oyuncu olur. Ama şu düşünülebilir ki, olası Erceg - KG - Zaza - Furkan rotasyonu atletizm yönünden sıkıntı yaratabilecek bir rotasyon olabilir. Bu yüzden bir eklemeye daha mutlak suretle ihtiyaç duyulur. Bu durumda da 1.3 M Euro verdiğimiz Furkan'ın süreleri ve onu oyuna kattığımız anlar yine tartışma konusu olur.

Hocam bu iki transfer olumlu olumsuz ne zamana kadar sonuçlanır?Sen bunların olma ihtimalini nasıl görüyorsun?Yüzde 80 - 90 denecek kadar ciddi bir durum mu?Diyelim ki olmadı Spa ve Zaza'nın alternatifleri kimler?Bobby Brown ile ilgili bir şeyler duydun mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri