• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an Barış da İlkan da boşta. Barış gelecek gibi duruyor.

Bu arada Eyüp Yıldız bugün Nikolov'un durumuyla ilgili twit attı. Sanırım TBF, Nikolov'a devşirme konusunda ayrıcalık vermiyormuş sorun çıkarıyormuş. Beklediğimiz pislikler bunlar. İpekçi'de de sorun olması ihtimali varmış. Duruma göre Sinan Erdem'e gidilebilirmiş.

Kop gel günahlarından Hickman

Sofo bu aksam imza atacakmis.

Abicim sen de cahil cesareti var. Hala ısrarla bir bakayım araştırayım bile demiyorsun. Bunun yaşla alakası yok. Misal Veysi Deniz Baskın bir şey dese susarım ben. Benden 20 yaş ufak, benden daha iyi bilir çoğu şeyi. Ama araştırır da. Bak hala Murat Özyer'in eleştirilmediğini sanıyorsun. Bİz o adamla direk yüzyüze yapıyoruz eleştirileri. Hooop Murat Efendi!! diyerek dönmüyor bu işler. Bana hala Murat Özyer'İ Whalen İlkan diyerek anlatıyorsun. Ben sana 300 madde sayarım. Whalen İlkan neymiş. Sen ne anlatabileceksin?

Birilerine itham da bulunmadan önce onu araştır. Böyle uydurma. Ben admin falan değilim. Üslup derdim yok Olanı anlatıyorum sana. Murat Özyer GS'a gelmeden önce biz eleştirmeye başladık. Çok merak ediyorsan Aç Mithat anlatsın sana ne zaman başladık onu eleştirmeye. Ondan önce Murat TÜmer ALi TÜrsan bizim kimseye eyvallahımız veya koruma diye çekincemiz yok.

Cahil cesareti demeyelim de gördüklerime çabuk tepki veriyorum diyelim.Fakat özyer için pek tepki göremediğim için gayet doğal bir şekilde bunu belirtiyorum.

Açıkcası bana karşı kötü niyetiniz olduğunu düşünmüyorum ama bir iki kişi bu mantıkta değil.Neyse konuyu uzatıp arkadaşları bu konuşmayla meşgul etmeye gerek yok.Dediğim gibi yaş olarak benim büyüğümsünüz.Size saygı duyarım sürçü lisan ettiysem affola.

Fikirleri beğenmeyebilirsiniz ama en azından saygı duyalım.Spanoulis'de sorun çıkmış hani geliyordu haha diye ergence ve cocukca tavıra girmeyelim.

Saygılar Emre Çelik...

En son cümlede Spanuolıs transferinde sorun mu çıkmış yoksa
başka bişey mi söylemek istedin anlamadım açıkçası.

Yazdığın yazı için seni tebrik ederim sonuna kadar sana katılıyorum Emre Çelik.

Hayır onun için yazmadım.Örnek vermek için yazdım.

Arroyo, Markoishvili, Erceg, Bertans, Sofoklis.

Sekilleniyor yavas yavas. Spa ve Marko'da imzalasinda onumuzu gorelim.

Oyle tabii ama Arroyo ve Spanoulis'in yanina Gordon'dan sonra en iyi alternatif Law var. Ben isterim gelmesini ama sakatlik durumuda onemli.

Yapılan tetkikler sonrası serbest kaldı galiba.

Acie Law returned to Greece in order to be medically examined by Olympiacos and that trip proved to be the end of the road for him with the Reds. The Greek club decided to use the opt out clause in his contract and Law is now a free agent.

Oyleyse yapacak birsey yok, gerci saglik kontrolunu bizde yaptirsa imzalardi. :)

Sofoklis'e sozlesmeyi yollamisiz 1 milyon dolar'dan az bir paraya imza atacakmis.

Arroyo, Markoishvili, Erceg, Bertans, Sofoklis.

Sekilleniyor yavas yavas. Spa ve Marko'da imzalasinda onumuzu gorelim.

Çok iyi bir hatta iki iyi atlet oyuncuya ihtiyacımız var. Sofo çok güçlü ve çoğu rakibine ciddi problem yaşatıyor lakin aldığı süre az. Mutlaka atlet 4-5 oynayabilen bir ABD'liye ve 2 numaraya sakatlık problemi olmayan delici sert bir adama ihtiyacımız var.

Sanırım Sofo geliyor . Şahsen bonsu fiziginde atletik , post oyunu ve şutu olan bir uzun tercih ederdim . Umarim sonu Jawai'ye benzemez.

Sofo iyidir caydırıcı biri olacak savunmada

Sofo iyidir 20 dk oynar ama oynadığı sürede iki pota altını da domine eder. Furkan da aldığı kontratın hakkını vermeli bu sene.

Sofo iyidir caydırıcı biri olacak savunmada

Onur sofo'nun yanınamı caydırıcı biri olucak? Çünkü sofo savunmada pek caydırıcı deildir ama müthiş bir hucum silahıdır.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

3puan.com'a göre Sofo'ya imzalanmak üzere sözleşme gönderilmiş. Ergin Hoca'nın çok istediği bir oyuncuydu diye biliyorum.

Sofo'nun savunma zaafiyetini o sahadayken o'nu tamamlayabilecek bir pf'yle kapatabiliriz. Ben umarım olmaz diyorum.

Twitter'dan bir kullanıcı Galatasaray, Fenerbahçe'ye Hickman transferinde çalım attı yazmış da, takipçisi iki yüzlerde olduğundan kim olduğunu yazmaya gerek yok. Önemsenmez muhtemelen.

Sofo kop gel,tosun paşam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri