• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tyrese Rice takımından ayrılacaksa onu Khimki'ye kaptırmak çok büyük saçmalıktır. Aynı hissiyatı Nick Caner Medley'in Astana'ya gidişinde de hissettim.
Bobby Brown özel bir oyuncu ona hayır demem ama o gelemicekse Tyrese Rice çok iyi olurdu..
Spanoulis meselesine gelince aslında gerçekten istenirse alınabilir Fani Aysal Olympiakos başkanıyla akraba sanırım,bu meseleleri biraz daha kolaylaştırabilir ama anahtar nokta yeterince istenirse..Ben nedense başkanın cebinden para vericeğini düşünmüyorum ama verirse ve gerçekten isterse alabilir bence..

Bir konuda duyum paylaşıyorsunuz.Kabul eden olur etmeyen olur tabiki herkesin katılması mümkün değil ama saygı duyulması gerekiyor. Hadi kendimi geçtim 40 Yaşında Mithat Abi'ye yapılan muameleye bak.Mithat Abi geçen sene tek transfer harici hepsini bildi ama biride tşk etmediği gibi yalancı dendi.Bir iki terbiyesiz var basıyor olumsuz havayı.Onlara kalsa Spa yerine gidip Jordan Thedore'a talip olcaz Mersin'de oynayan çünkü anca onu alırız.Burdan sallıyor sonra kalkıp Twitter'den son gelişme ne diye Mithat abi'ye yazıyor.
Burada kimse bütçe 25 Milyon € demedi.Şu transfer bitti demedi.Söyleniyor dendi.Duyumlar bütçede arttırıma gidileceği yönündeydi.Pegasus ile görüşüyor bunu herkes biliyor.Çıktı Özyer hazretleri bütçede küçülme olacak dedi. Forum hemen duyumcuları kesti doğradı.Yalancı damgasını vurdu.Özyer önce Baskette Sponspor ve transferlerin konusulacağı toplantıya neden çağrılmadı ve haberdar edilmedi onu açıklasın.
Zellous kesinlikle gündemimizde değil. ( Transfer edildi )
Kerem Gönlüm ile görüşmüyoruz ( Anlaşıldı kendi acıkladı )
Daha bir çok örnek mevcut.
3 oyuncun ile görüşürken sen cıkıp bütçede 20 Milyon Dolar civarı dersen bak bakalım o pazarlıklar bitmek biliyor mu ?

Banada bi tarafından sallıyorsun dedi bir beyefendi yaşca benden büyük saygım var ama Zaza olayındaki ilgiyi herkes biliyordu.Yabancı basın bile söz etti bu girişimden ama gel gelelim biz yalancı olduk.
Küsüp foruma girmeyecek kadar çocuk değilim lakin her saygısızlığa bir cevabım vardır.

Geçen sene aynısı yapıldı bir özür dilenmedi.Herşeyi geçtim adam bana bir tarafından sallıyorsun diyor admin bunu beğeniyor fikrini beğenebilir ama uslüp konusunda uyarılması gerekirken begeni alıyor.

Hesapta Gs basket, Galatasaray aşığı ama gel gelelim kulübe iğne ucu faydası olmayan Özyer'i istifa'ya çağırma cürretini göstermediler.
FB'ye TBF'ye salladınız ama Bir Özyer'e gücünüz yetmedi.Forumun huzurunu bozanlar belli iken sesiniz cıkmadı yazım hatalarından bahsettiniz.

Koskoca Gs Başkanına sallıyorsunuz da bir Özyer'e tepki koymadınız ?
Nedenini bir açıklayında bilelim.
Birine dingil dedim ceza aldım kabulümdür ama bana verdiğiniz gibi en azından bazılarını uyarma cürretini bile göstermediniz

Foruma girip bilgilenmek isteyen insanların bu olumsuz havayı solumasına müsaade ettiniz.

Özyer'e ne uA ne siz tepki koydunuz.
TBF ve FB'den önce tepkiyi hakedeni göremediniz. Forum tamamen kimin elinde bilemem ama yanlıs yoldalar ( Onur yavuz'du sanırım bu kişi hariç )

Fikirleri beğenmeyebilirsiniz ama en azından saygı duyalım.Spanoulis'de sorun çıkmış hani geliyordu haha diye ergence ve cocukca tavıra girmeyelim.

Saygılar Emre Çelik...

Ismail Senol ‏@ismailsenol 2 sa.
Banvit ve Fenerbahçe, sözleşmeleri devam eden Keith Simmons ve Emir Preldziç'in pasaport avantajını kaybetmesi üzerine itirazda bulunacak.

Bu itirazda kabul edilip Ersin DAĞLI 'da yerli kontenjanına dahil edilirse bizim için iyi olur.

Ismail Senol ‏@ismailsenol 2 sa.
Banvit ve Fenerbahçe, sözleşmeleri devam eden Keith Simmons ve Emir Preldziç'in pasaport avantajını kaybetmesi üzerine itirazda bulunacak.

Bu itirazda kabul edilip Ersin DAĞLI 'da yerli kontenjanına dahil edilirse bizim için iyi olur.

FB itirazda bulunacaksa TBF kesin kabul eder. Zaten bu itirazda bulunun düşüncesini de TBF tavsiye etmiş olabilir! Yapacakları yönetmeliği de ben şimdiden söyleyeyim. Eskiden Türk pasaportu almış ve devşirme olarak bu hakkı kazanmış olan yabancılar, kazanılmış haklarını sürdüreceklerdir. Ancak yeniden bu haktan hiç bir yabancı oyuncu faydalanamaz.

Zaten bu hakki kazanmayi zorlastirdi Tbf,bir oyuncunun Turk vatandasligina gecebilmesi icin 25 yasini doldurmadan 3 sezon boyunca ayni takimda oynamis olmasi lazim ki,bu cok zor bir sey. Madem kazanilmis haklar kaybedilmeyecektir diyecekler,bu kurali hic koymasalardi yururluge.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

TBF itirazı kabul ederse, o halde Ersin'i kadroda tutmak mantıklı olur. 4 numarayı Erceg-Ersin-Kerem G yaparız.

Bu arada Teodosic CSKA'da kalmış, resmi açıklama. Calathes Pao'ya dönebilirmiş. Efes ve FB Ülker için kötü haberler...

Arroyo'nun kıymetini bilelim.

Ersin - Erceg - Kerem Gönlüm olabilecek en verimsiz 4 numara rotasyonu olur. Bi tane Derrick Brown gibi sadece atletik özellikleriyle ekmek yiyen bir adma dağıtıverir bizi. Bu kadar kolay yenilen bir potaaltı kurmak istemem açıkcası.

Efes ne kadar akıllı transfler yaptı diyoruz adamlar gözlerinin önünde ki Tyrese Rice almadı ne saçma yav bu sene gine nal toplamaları yüksek.

Gelelim bizim durumumuza bence spa gelecek neden diyeceksiniz, çünkü işin içinde bir kadın eli var arkadaş kadın eli . iş bizim erkek yöneticilere kalsaydı gerçekten işimiz yaştı ancak bir kadın eli varsa işler değişir bence eee bu kadın birde başkanın eşiyse olmaması zor görünüyor :)

Mithat abi sen gel yaz bakma onlara biz takibindeyiz. !!!

Fikirleri beğenmeyebilirsiniz ama en azından saygı duyalım.Spanoulis'de sorun çıkmış hani geliyordu haha diye ergence ve cocukca tavıra girmeyelim.

Saygılar Emre Çelik...

En son cümlede Spanuolıs transferinde sorun mu çıkmış yoksa
başka bişey mi söylemek istedin anlamadım açıkçası.

Yazdığın yazı için seni tebrik ederim sonuna kadar sana katılıyorum Emre Çelik.

Hesapta Gs basket, Galatasaray aşığı ama gel gelelim kulübe iğne ucu faydası olmayan Özyer'i istifa'ya çağırma cürretini göstermediler.
FB'ye TBF'ye salladınız ama Bir Özyer'e gücünüz yetmedi.Forumun huzurunu bozanlar belli iken sesiniz cıkmadı yazım hatalarından bahsettiniz.

Koskoca Gs Başkanına sallıyorsunuz da bir Özyer'e tepki koymadınız ?
Nedenini bir açıklayında bilelim.

Birine dingil dedim ceza aldım kabulümdür ama bana verdiğiniz gibi en azından bazılarını uyarma cürretini bile göstermediniz

Foruma girip bilgilenmek isteyen insanların bu olumsuz havayı solumasına müsaade ettiniz.

Özyer'e ne uA ne siz tepki koydunuz.
TBF ve FB'den önce tepkiyi hakedeni göremediniz. Forum tamamen kimin elinde bilemem ama yanlıs yoldalar ( Onur yavuz'du sanırım bu kişi hariç )

Saygılar Emre Çelik...

Bunları okuduktan sonra ilk paragraftaki yazını okuduğum zamana acıyorum, millete uslup demeyi bilirsin kendi yazdıklarına bak öncelikle.

Bunları okuduktan sonra ilk paragraftaki yazını okuduğum zamana acıyorum, millete uslup demeyi bilirsin kendi yazdıklarına bak öncelikle.

Hata yapıp bunu dile getirmekten utanmadım utanmam.Acıyın yada acımayın önemli değil ama size saygı duyuyorum eğer kırdıysam'da özür dilerim.Herkesin bir fikri vardır benimkide bu şekildedir.

Hata yapıp bunu dile getirmekten utanmadım utanmam.Acıyın yada acımayın önemli değil ama size saygı duyuyorum eğer kırdıysam'da özür dilerim.Herkesin bir fikri vardır benimkide bu şekildedir.

Tahminimce Sen daha Murat Özyer demeyi bilmiyordun onu eleştiriyorduk Emre. Bİr şey demedne önce onu bir öğren. Onun bunun ağzı ile değil kendi fikrinle yaz.

Hayır iki oyuncu ismi yazdın hava 1500 bunu anlamadım. Açıkçası yazıp yazmaman hiiiiiiç umurumda değil. Yazarsan yaz, yazmazsan yazma. Sanırsın murahassas azasın. Gazetedemiyiz forumda mı ben de anlamadım

Tahminimce Sen daha Murat Özyer demeyi bilmiyordun onu eleştiriyorduk Emre. Bİr şey demedne önce onu bir öğren. Onun bunun ağzı ile değil kendi fikrinle yaz.

Hayır iki oyuncu ismi yazdın hava 1500 bunu anlamadım. Açıkçası yazıp yazmaman hiiiiiiç umurumda değil. Yazarsan yaz, yazmazsan yazma. Sanırsın murahassas azasın. Gazetedemiyiz forumda mı ben de anlamadım

İşte sorun burda. Ben daha çok gsliyim olayımı. Yaşım budur evet ama birini eleştirmek için 40 sene gözlem mi gerekir ?
Whalen ve İlkan olayı gayet yeterlidir.
Hava ve kibir içinde olmadım.Allah'ta oldurmasın.

Sağlam duyum aldım ama söylemicem.

İşte sorun burda. Ben daha çok gsliyim olayımı. Yaşım budur evet ama birini eleştirmek için 40 sene gözlem mi gerekir ?
Whalen ve İlkan olayı gayet yeterlidir.
Hava ve kibir içinde olmadım.Allah'ta oldurmasın.

Abicim sen de cahil cesareti var. Hala ısrarla bir bakayım araştırayım bile demiyorsun. Bunun yaşla alakası yok. Misal Veysi Deniz Baskın bir şey dese susarım ben. Benden 20 yaş ufak, benden daha iyi bilir çoğu şeyi. Ama araştırır da. Bak hala Murat Özyer'in eleştirilmediğini sanıyorsun. Bİz o adamla direk yüzyüze yapıyoruz eleştirileri. Hooop Murat Efendi!! diyerek dönmüyor bu işler. Bana hala Murat Özyer'İ Whalen İlkan diyerek anlatıyorsun. Ben sana 300 madde sayarım. Whalen İlkan neymiş. Sen ne anlatabileceksin?

Birilerine itham da bulunmadan önce onu araştır. Böyle uydurma. Ben admin falan değilim. Üslup derdim yok Olanı anlatıyorum sana. Murat Özyer GS'a gelmeden önce biz eleştirmeye başladık. Çok merak ediyorsan Aç Mithat anlatsın sana ne zaman başladık onu eleştirmeye. Ondan önce Murat TÜmer ALi TÜrsan bizim kimseye eyvallahımız veya koruma diye çekincemiz yok.

Bu arada ilkan karaman'ın sozlesmesi bitince şikeciler serbest birakmis .. Etme bulma dünyası İlkancım .. Kalırsın boyle ortada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri