• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence eğer sofo alıncaksa yanına 7. yabancı uzun olarak Genç Amerikalı alınmalı. Bütçeyi hepsinin 5 numaraya harcamaya gerek yok. Furkan ve zaman zaman da Erceg ile orası gider.
4 numarada Erceg var elimizde. KG geldi deniliyor ama imza atılmadan inanmam. erceg ve KG 4 numarayı kaldırırır mı bilmiorum.
3 numarada geçen seneki oyuncularla devam etmeliyiz ( marko ve Cenk )
2 numara en kritik yer burası. Spa gelirse ve Arroya ile birlikte nasıl olcak orası bilmiyorum ve kafamda kuramıyorum. Sinan umarım playoff lardaki performansını sürdürür.
1 numara arroya kaldı varsayarsak yanına Barış ve Nikolov gelmeli bence.

Açıkcası Koç'un bir numara tercihleri beni çok meraklandırıyor.Ender'in performansını gördük.2 Kaliteli Türk guard boşta şuan. (Barış ve Kerem) Nikolov belli değil arapsaçı. Türk olarak nasıl bir seçim yapacağız açıkcası merak ediyorum.

Emre renkdaşım basketten o kadar anlamam ama sen gördüğüm kadarıyla işin profu olmuşun teknik konuda :)
Dorsey ismi hiç geçmiyomu acaba bi bilgin duyumun varmı yada alabilme ihtimalimiz nedir

Pardon hocam gözümden kaçmış gerçekten bilmiyorum ama yarın öbür gün arayıp bi yoklarım abimi bakalım neler olmuş takımda öğrenip yazarım

Cevaplar için teşekkürler.Sen Sofo için kesin bitti dediğine göre imza atıldı sonucunu çıkarmalı mıyım yoksa prensipte bir anlaşma mı?Olur da Spa olmazsa alternatif olarak düşünülen isimleri öğrenirsen çok teşekkür ederim.Bence bizim için transferde en önemli pozisyon Arroyo'nun yanına alınacak oyuncu

Emre renkdaşım basketten o kadar anlamam ama sen gördüğüm kadarıyla işin profu olmuşun teknik konuda :)
Dorsey ismi hiç geçmiyomu acaba bi bilgin duyumun varmı yada alabilme ihtimalimiz nedir

Yok estafurullah. Nacizhane bilgimiz ile yazıyorum.Forum'da basketbol'u benden çok daha iyi bilen kişiler mevcut.
Dorsey gibi sert ve kalın bir uzun bende çok isterim.Fakat Dorsey ile ilgili bir girişimimiz yok. Sofo'yu aldık oda çok kuvvetli. 156 Kilo 2.08 :)

Yok estafurullah. Nacizhane bilgimiz ile yazıyorum.Forum'da basketbol'u benden çok daha iyi bilen kişiler mevcut.
Dorsey gibi sert ve kalın bir uzun bende çok isterim.Fakat Dorsey ile ilgili bir girişimimiz yok. Sofo'yu aldık oda çok kuvvetli. 156 Kilo 2.08 :)

Sofoyuda az çok izlemişliğim var ama hani Dorsey biraz daha atletik bi yapıda ya sanki daha iyi olurdu diye düşündüm :) birde Barış Ermiş hakkındaki yorumlarını okudum acaba dediğin gibi faydalı olurmu bizde ?

Bir kere Barış'ın pick&roll,delicilik ve dış atışı Ender'den çok daha kötüdür ancak ben ne vereceği belli olan oyuncu istiyorum derse Ataman, Barış gelebilir.

Bunun yanında Furkan ve Sofo ikilisi 5 numarada eksik kalır ancak o pozisyondan önce 4 ve 2 numaralı pozisyonlara takviye yapılmalı bütçe kalırsa 5 numaraya da atletik ve savunmacı bir isim alınabilir diye düşünüyorum.

Bu arada Darden çok iyi olur hem savunma özellikleri de iyi sözleşme durumu nedir ?

Sofoyuda az çok izlemişliğim var ama hani Dorsey biraz daha atletik bi yapıda ya sanki daha iyi olurdu diye düşündüm :) birde Barış Ermiş hakkındaki yorumlarını okudum acaba dediğin gibi faydalı olurmu bizde ?

Ender Arslan kaliteli bir guard ama topu alıp 24 saniye sonuna kadar kullanması ve sonunda yapacağı tam belirsiz kısaca iki ucu keskin bıçak. Dengeli bir takım kurmak gerekir yani kimden ne fayda sağlayabileceğimizi bilmemiz gerekir.Ender'de bu mevcut değil ayrıca savunmasıda iyi değil.
Fakat bu sene Başantrenör Zdovic ile Barış Ermiş, Antep'te çok iyi uyum sağladı ve savunması iyi sert bir oyuncu.Fenerbahçe'de oynadığı sene ayakta kalan tek oyuncuydu.Asist ve savunma yönünden ne alacağın belli Barış Ermiş'ten ama Ender bir maç rezil eder bir maç vezir.
Play off serisinde kaç kez topu alıp zamanı geçirip içeri daldı Emir bile bir blok vurmuştu çok sorun yaşadık bu sorundan dolayı.Ender ile imzalamak büyük hata olur.Benim fikrim budur.

Ortalama 2 asistle oynayan Ender'in maaşına zam yaparak takımda tutacağımıza, 6 asistle oynayan Barış Ermiş'i takıma alalım.

Sofo gelirse eğer, Ben Furkan'a sonuna kadar güveniyorum.... Bu sene çıkıp aldığı parann hakkını verecektir. 20 dakika Sofo 20 dakika Furkan 5 numarayı rahatlıkla götürür....
Bertans-Erceg-Kerem gönlüm - Sofo - Furkan ile güçlü bir pota altı rotasyonumuz olur. Ben forumun biraz burun kıvırdığını farkettiğim Bertans'ı özellikle istiyorum. Genç ve mücadeleci bir oyuncu. Gelirse ve gelişim gösterirse ileride fark yaratır. Bence bu riske değer. Hiç olmadı, ceza şutlarını sokacak iyi bir 3-4 numaramız olur.
Ender konusunda forumun geneliyle hem fikirim. Barış en kötü ihtimalle de Kerem Tunçeri Enderin verdiği katkının çok daha fazlasını verebilir bence.
Pocius geçen sene kötü oynamadı. Gelirse faydalı olur.
Trabzonun boşa çıkardığı Maxim bence her an patlama potansiyeli olan bir oyuncu, iyi bir şutör. Alıp iddialı bir takıma kiralayabiliriz aslında.
Spa keşke gelse. Euroleague de tüm dengeler değişir.
Bu arada forumda transfer haberleri veren arkadaşlara teşekkürler. Onlar sayesinde hedefleri basından önce öğreniyoruz.

Bu arada
Hickman>>> Ülker
Pocius >>>Galatasaray haberleri iyice dillenmeye başladı,sadece sosyal medya değil gazetelerde de çıktı bugün haberler.

Hİckman elden kaçıyor gibi maalesef ,en çok istediğim oyuncuydu (Spanoulis i ayrı tutuyorum) ,alınabilirdi de. Anlaşma 2 yıllık 3milyon dolar diyorlar.

Sofo, Maccabi ile sözleşme yenilediyse üzülürüm. İstediğim bir oyuncu.

Aynı zamanda da gülerim. Duyumcu ve gazetelerin bu seneki karavanalarına:D

Umarım anlaşmıştır. Bizim oraya atlet bir uzuna ihtiyacımız var.

Şu ana kadar adı geçen uzunlardan hangisi atletik? Sofo? Bourisis? P.Davis? Maric?

Demek ki hocanın inisiyatifi o yönde değilken neden illa atletik uzun lazım diyoruz. Senin benim tercihimden çok daha önemli herhalde Ergin Ataman'ın tercihi.

Macabi, Sofo'ya teklif yapmıştı fakat kabul etmeyip bize geleceği kesin olarak iddaa edildi.Bakalım gelişmeler ne yönde devam edecek.Gökhan German'da Sofo Cimbom'da demiş.

Şu ana kadar adı geçen uzunlardan hangisi atletik? Sofo? Bourisis? P.Davis? Maric?

Demek ki hocanın inisiyatifi o yönde değilken neden illa atletik uzun lazım diyoruz. Senin benim tercihimden çok daha önemli herhalde Ergin Ataman'ın tercihi.

Dışarıdan 4 şutör ile oynayacaksan pota altından ribaund toplayabilen üst düzey atletik bir adam lazım. Orlando bu taktiği uygularken Dwight Howard'a sahipti. Bu sisteme böyle oyuncu şart. Furkan içeri dağıtabilen bir oyuncu değil, sofo ise gelirse 15 dakikanın üstüne çıkacağı maç sayısı az olur. Bu sporun doğasında atletizm var.

Maccabi ile uzatmış diyorlar.

Bizim macera aramamıza gerek yok. NBA standardı için tırt lakin Avrupa için yeterli bir pivot olan Ajinca'nın peşine düşülmeli. Gönül isterdi Zaza'yı getirebilseydik. Bir de devşirme durumu hala açıklığa kavuşmadı.

Dışarıdan 4 şutör ile oynayacaksan pota altından ribaund toplayabilen üst düzey atletik bir adam lazım. Orlando bu taktiği uygularken Dwight Howard'a sahipti. Bu sisteme böyle oyuncu şart. Furkan içeri dağıtabilen bir oyuncu değil, sofo ise gelirse 15 dakikanın üstüne çıkacağı maç sayısı az olur. Bu sporun doğasında atletizm var.

Bunu unutma Sofo bize gelsin 20 dk'nin altına düşmez. Geldikten sonra konuşuruz yine.

Takımda uzun olarak seçeneğimiz sınırlı. Malum 6 yabancı olacak. 3. uzunu dediğiniz gibi uçan kaçan bir oyuncu da kullanmak olabilir ama önemli olan pota altını hücum anlamında dağıtacak birinin olması. O yüzden bizim için atletik uzundan çok daha önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri