• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bu buy-out için bi formül falan var mı ? Sözleşmede madde yoksa yani. Alacağı ücretin 2 katı falan tarzı kurallar var mı yoksa kulüp ne isterse mi oluyor ?

Arkadaşlar bu buy-out için bi formül falan var mı ? Sözleşmede madde yoksa yani. Alacağı ücretin 2 katı falan tarzı kurallar var mı yoksa kulüp ne isterse mi oluyor ?

Sozlesme devam edıyorsa ve cıkıs parası yoksa sozlesmede tarafların anlastıgı rakama baglı

söylenenlerden yola çıkarsak o zaman iş spanouliste bitiyor. O ne derse o olacak yine geçen seneki gibi.

Spanoulis' te bitmiyor Olympiakos'ta bitiyor. Spa ile anlaşma tamam.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

İçeride Sofo(çok bilmiyorum pas yeteneği nasıldır?) Dışarıda dizilmiş Arroyo-X(inşallah spanoulis)-Marko-Erceg. Geçen sene uygulamak istediğimizin nirvanası.

Tüm renkdaşlarıma Günaydın.

Spanoulis'e izin vermek için bir oyuncuyu bekliyor Oly.
Oyuncu geldiği anda Spa kesin gidiyor.
Sofo ile işi bitmiş.
Ender ile anlaşılması şuan zor.Cenk ile sorun cıkacağını zannetmiyorum.
Marko ile ilgili şuan bir bilgim yok.

Yeni euroleague formatı ile takımların sezon içinde yaptığı maç sayısında baya bir artış var. Örneğin biz geçen sene 3 kupa maçı 30 lig maçı 27 eurolegue maçı ve son maçı katmayarak 13 tbl playoff maçı oynadık. Toplamda 73 maç yapıyo sıkışık bir takvimde. Şimdi bu kadar cok üst seviye maçı ilkaki yıpranmadan aşmak zor, ancak doğru bir kadro mühendisliği ile yıpranma payını aşağıya çekebiliriz.

Genelde Ergin Ataman'ın cok dar bir rotasyonla oynadığı söyleniyir ki kısmen doğru. Fakat ben kocun bu sezon bu kadar maçı çıkaramayacagını gördüğünü düşünüyorum. Özellikle 4 kişilik uzun rotasyonu cok yetersiz kalır. Hele ki bu oyuculardan biri 37 yaşında diğeri ise ortalama 15 dk içinde faul problemi yaşama riski olan bir oyuncu ise. Bu yüzden bence yedinci oyuncu alıcaksak zaten cenk ve marko nun kaldıklarını var sayarak, bunun 4,5 tan 5 bir uzun olması gerektiğini düşünüyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sofo ile işi bitmiş.

Bertans ile ilgili bir duyumun var mı?

O konuda hiç bir bilgim yok.Ender , Cenk ve Marko'ya büyük çaba gösteriliyor şuan.

Spanoulis in olacağını sanmıyorum
Sofo nun yerine daha atletik bir uzun tercih ederdim
ender olmasa çok üzülmem
iki senedir hiç bir şey vermedi
barış ermiş de ender in verdiğini verir
ama marko ve cenk olmazsa üzülürüm

Sofo ile işi bitmiş.

oly nin beklediği oyuncu delaney sanırım iki gun sure istemis nba icin

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Marko ile cenk le anlaşılir. Ender arslan ücretinde yükselmeye gitmek istiyor.Ender olmaz ise Barış Ermiş olsun.Müthiş olur.Bizim takımda şu an için en önemli pozisyon Arroyo nun yanına o seviyede bir oyuncu alabilmek.Inşallah spa bu sefer kararlı olurda transferden vazgeçmek istemez.

Marko ile cenk le anlaşılir. Ender arslan ücretinde yükselmeye gitmek istiyor.Ender olmaz ise Barış Ermiş olsun.Müthiş olur.Bizim takımda şu an için en önemli pozisyon Arroyo nun yanına o seviyede bir oyuncu alabilmek.Inşallah spa bu sefer kararlı olurda transferden vazgeçmek istemez.

Ender'e teklif bile yapmamak lazım.Barış Ermiş en azından dengeli bir oyuncu.Ender'in hangi maç nasıl oynayacağı belli değil.

Ender Arslan geçen sene bir vardı, bir yoktu. Şimdi ise ücretinde yükseltmeye gidilmesini istiyor. Bence Ender'den vazgeçip onun yerine daha yaratıcı en azından asist, sayı ortalamaları Ender'den aşağı olmayan bir Barış Ermiş müthiş olur.

Barış ve Kerem boşa çıkmışken Ender'de ısrar edip kontratına haketmediği zammı yapmak hata olur bence.

Kerem Tunçeri ve Barış Ermiş boşta şuan.Barış'ı Daçka'ya kaptırırsak çok yazık olur.Fenerbahçe'de oynadığı sene Euroleague'deki rezalete direnen tek oyuncuydu.Bu sene antep'te iyi oyun sergiledi.Hem 29 yaşında ve dinamik ayrıca savunma yönü çok iyi bence.Kesinlikle alınmalı.

İkisi birden de alınabilir. Kim ne derse desin Kerem Tunçeri tecrübesiyle çok şey katar.

Bence ikisi birden alınmalı zaten. Bu sene 70 küsür maç oynadık ve Arrroyo sezon sonuna doğru çok yoruldu. Bir combo guard alınacak fakat Ender&Barış ikilisi ile Arroyo'yu sezon sonuna diri bir şekilde saklayabiliriz.

Öncelikle Gönlüm, Sofo ve Bertans transferleri mantıklı hamleler.
Marty Pocius' un NCAA' den Avrupa' ya (Zalgiris Kaunas) ilk döndüğü seneyi hatırlarım, ritmini bulduğu zaman özel bir oyuncudur ama ben şahsen illa bu tarz bir oyuncu isteniyorsa eski Olin Edirne' li vatandaşı Renaldas Seibutis' i tercih ederim. Bununla beraber bazı arkadaşların eleştirdiği gibi Pocius ile Markoisvili' nin mevkiileri aynı değil; bu oyuncuları aynı pozisyonda değerlendirmemek lazım.

Vassilis Spanoulis ile anlaşılması halinde Pocius ya da Seibutis tarzı isimlerin gündemden düşeceğine inanıyorum. Spanoulis ve Arroyo' nun yanyana oynayacağı düşünüldüğünde 2 numara da forma giyen Pocius/Seibutis gibi isimler fazla lüks kaçacaktır. Bence bu kısa rotasyonuna tek eklenmesi gerekecek oyuncu 1-2 combo guard özellikleri olan ve genelde oyun kurması değil de sertliği, savunması ve gücünden faydanılacak bir isim. Bu isim Jamont Gordon ve Jamon Gordon' dan biri olabilir.

Bence eğer sofo alıncaksa yanına 7. yabancı uzun olarak Genç Amerikalı alınmalı. Bütçeyi hepsinin 5 numaraya harcamaya gerek yok. Furkan ve zaman zaman da Erceg ile orası gider.
4 numarada Erceg var elimizde. KG geldi deniliyor ama imza atılmadan inanmam. erceg ve KG 4 numarayı kaldırırır mı bilmiorum.
3 numarada geçen seneki oyuncularla devam etmeliyiz ( marko ve Cenk )
2 numara en kritik yer burası. Spa gelirse ve Arroya ile birlikte nasıl olcak orası bilmiyorum ve kafamda kuramıyorum. Sinan umarım playoff lardaki performansını sürdürür.
1 numara arroya kaldı varsayarsak yanına Barış ve Nikolov gelmeli bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri