• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cem Abi, araştırıp bizi de bilgilendirdiğin için teşekkürler.

Buy-out bir problem teşkil etmeyecek olsa da Bo'nun ücreti bizim karşılayabileceğimiz seviyede olur mu, zannetmiyorum. F. Ülker'deki kontratı yanılmıyorsam 2 MD civarındaydı. Bu kontrattan biraz düşüş yaşasa da Rus taliplerin olduğu da konuşuluyordu. Keşke ikna edebilsek, çok güzel bir hamle olurdu.

Sporxx Tahir Kum'un daha doğrusu febeş'in yalan haber sitesi. Unutmayalım Şekip Mosturoğlu ve Tahir Kum arasındaki Emenike ile ilgili haber muhabbetini.

Biliyorum öyle olduğunu ama hatırlattığın için teşekkürler bilmeyenlerde öğrenmiş oldu :)

Pullen aslında yararlı olur takıma kaçırmamak lazım. Litvanyalıları ben isterim javtokas hariç :)

Printesiz ile uzatmışlar.Spanoulis'in de takımda kalacağını açıklamışlar.Gerçi şimdi baktım baya bir konuşulmuş forumda da ama artık o konuda umutlanmaya da gerek kalmadı

Oly, Lafeyette'i acıklamıs.

Bo'nun opsiyon kullanılmadı, feshedildi derken öyle gitti takımdan o olay problem oluşturuyor sanırım, benim piyasadaki en çok isteyeceğim guard olur ama bonservis var diye biliyorum.

Barcelona forum gözdelerinden Trevor Mbakwe ile ilgileniyor diye birkaç yerde haber gördüm, Dorsey'in kontratından çıkmak istiyor olabilirler bu yüzden önerilmiş olabilir ancak transferine ihtimal vermiyorum. Mbakwe'yi de önümüzdeki sezon yaptığı transferden sonra imrenerek izleyeceğiz.

Oly, Lafeyette'i acıklamıs.

Kötü transfer olmuş diyeceğim ama Olympiakos'a kim gelse bir şekilde parlıyor. Acie Law'ın yerine Delaney veya Nelson'ı düşünüyorlardı. Üçüncü tercihlerini aldılar sanırım.

Eğer Maciulis-Marko-Pocius olursa yabancı olarak kısa rotasyonunda -skorer guard ve Carlos haric- pivota Boban Marjanovic'i de isterim. Onun savunma zaafiyetlerini örterler. Hücumda boyundan dolayı durdurulması çok zor bir oyuncu.

Bo'nun opsiyon kullanılmadı, feshedildi derken öyle gitti takımdan o olay problem oluşturuyor sanırım, benim piyasadaki en çok isteyeceğim guard olur ama bonservis var diye biliyorum.

Opsiyon durumu sözkonusuysa o zaman dediğiniz gibi olur malesef :( Çünkü opsiyon kullanmamak feshetme anlamı taşımaz...Ama sözleşmeyi inceleyip birşey söylemek en doğrusu olur...

Piyasada bir çok haber çıkıyor, özellikle pota altı rotasyonu yeterince şişkin olan Barcelona'ya transfer olacağı iddia edilen 4 ve 5 numaralar gerçekten bu takıma transfer olursa son 2 sezondur olduğu gibi pota altına yapacağımız takviye Barcelona'dan olabilir. Kadrosunda Nachbar, Lampe, Lorbek, Tomic, Dorsey ve Todorovic gibi uzunlar olan takıma Doellman ve Mbakwe'nin de katılacağı söyleniyor ki böyle bir durumda herhalde bazılarını ellerinden çıkaracaklardır.

BASKETBOL DIŞI: Başkan prandelli yi alıyor nedenı olarakta transfer istememiş diyorlar bu basketboldaki küçülmeye bi örnek olabilir mi

Şimdi resmi açıklamalarına baktım da direk "üç yıllık" olarak duyurmuşlar, ama tabi bu takım opsiyonu ise bunu ekstradan belirtme ihtiyacı hissetmemiş bile olabilir. Sözleşme en doğrusunu söyler. Keşke bir şekilde şartları zorlayıp alabilsek;

Carlos Arroyo - Ender Arslan
Bo McCalebb - Martynas Pocius - Sinan Güler
Manuchar Markoishvili - Cenk Akyol

Çok güzel bir kısa rotasyonu olurdu.

Şimdi resmi açıklamalarına baktım da direk "üç yıllık" olarak duyurmuşlar, ama tabi bu takım opsiyonu ise bunu ekstradan belirtme ihtiyacı hissetmemiş bile olabilir. Sözleşme en doğrusunu söyler. Keşke bir şekilde şartları zorlayıp alabilsek;

Çok güzel bir kısa rotasyonu olurdu.

Derrick Brown - Zoran Erceg - Kerem Gönlüm
Tibor Pleiss - Furkan Aldemir

Şöyle daha güzel olur.

Bakın sorun şu aslında sorun demekde yanlış,burda bir bilgi paylaşıyorum bazı forumzadeler transferi benim yaptığı sanıyorlar ki! sen dedin ama bak olmadı deniyor.Eskiden olsa haklısınız ama yaklaşık 8 senedir.Yalnızca taraftarım istendiğinde elimdeki imkanlar nezdinde yardımcı oluyorum.Ancak forumda özellikle çok genç kardeşimiz konuya vakıf olmadan ah yakaladım açığını deyip salla pati yazıyor.Şimdi cevap veriyorsun forumda herkes eşit yaş önemi yok olurmu böyle mantık bu forumda dokunulmaz olmak için yöneticimi olmak lazım.Bakın son senelere forum kaybettiği isimlere neden küsmüş neden gitmiş büyük çoğunluğu aynı sebebden.

Spa gelir gelirse ben getirmedim gelmez ise ben alamadım diye bir olay yok Galatasaray'ın iki seneden beri spa aşkı var isteği var talebi bunu sağır sultan bile duydu.Bunu koç bile deklare etti,hala forumda buna bile muhalif olan var.Ben daha ne diyeyim forum yöneticisi benle areası bozuk olabilir sevmeyebilir ama bu forumun bir kuralı varsa bunu uygulamak zorunda yok ben eskiden tanırım iyi çocuktur.Madem çocuk o zaman büyüğüne saygı gösterecek şimdi bana o lafı eden kişi bunu benim karşıma çıkıp yüzüme söyleyebilir mi? veya ben buna izin verirmiyim .Yahut bu genç bunu başkasına yapabilirmi.

O zaman madem bu forumda yazma hakkını veriyorsan yeri geldimi ceza verebilmeyi bileceksin!!! şimdi açıkça Onur YAVUZ bu çocuğa çoktan cezayı verirdi,benim düşüncem bu cezayı verememesinin tek sebebi Kerem SEÇER tekrar söylüyorum benim düşüncem eğer bu forum yöneticisi bu terbiyesizliği destekliyorsa aynı suçu işlemiş sayarım.Gerekeni yapılması beklerim eğer toplumda siz kural koyucu olup kuralları uygulamaz iseniz bu sefer kişiler kendi adaletini kendi sağlamaya kalkar bu kaos olmasına sebeb olur.

Sonuç olarak ben yazmışım yazmamışım olmuşum olmamaışım benim için çok önemli değil,ben bu forumda tam 7 senedir yazılmayanı yazdım söylenmeyeni söyledim,yeri geldi bütün foruma cavap verdim.O zaman bana karşı olan kişiler şimdi benden daha fazla benim fikrimi savunur oldu.Allaha şükür her soruya verecek cevabımız vardır

Çok açık söylüyorum dostum arkadaşım Önder yazma desin yazmam o kadar !!! Mithat DURAN bu forumdaki diğerleri gibi bir değerdir bazı kulüp içi avantajları vardır.Bunuda forum için kullanmaktadır.Hepsi bu bunu başka manalara çekip bana laf sokmak bana değil kendine zarar verir.

sözleşme fesih edildiyse buy out ödenmemesi gerekir diye biliyorum,hatta efes jamon gordonu bizden sözleşme fesih maddesiyle almıştı diye hatırlıyorum

Arroyo-Bo > Arroyo-Spa

Benim görüşüm bu.Şahane tamamlar bu ikili birbirini.Bo zaten şuan piyasada ki FA en elit oyuncu bir şekilde almak lazım buy-out sorunu yoksa 1,5/2 arasında bir paraya gelir.He Bonun buy-out sorunu varsa da Hülle ile alalım çok daha keyifli olur :D

Maciulis kesin mi ?

Şimdi saçma sapan muhabbetler yüzünden yeminle forumu okuyasım gelmiyor. Biri hakaret eder. Diğeri; müptezel gibi aynı şeyleri yaza yaza milleti kışkırtır.

Bo McCalebb'i koç istemez.Çünkü şutu yok. Şut'u olsa Obradovic bırakmazdı zaten. Hem 2 milyon ona verceğime Aaron Jakson'ı alırrım daha iyi. Hem bütçe yok diyorsunuz hemde maliyet'i 2 milyon'u geçen bir oyuncuyu istiyorsunuz ?

Aslında Arroyo'nun olduğunu düşünürsek, Bo mantıklı gibi geliyor ama işte şut zaafı çok düşündürüyor adamı ya :(

Davin Smith Fenerbahçede neden sıradan gözüktüyse Boda o yüzden sıradan gözüküyor.Sorun bu adamlarda değil Fenerbahçe'de.Bu arada forumda Dwayne Wade şut atamıyor diyerek istemeyecek bir kitle var Bo hiç bir zaman Fenerbahçede ki kadar kötü şut atmamıştır zaten ama şayet şutu yüksek seviyede olsa yolu Fener'e hiç düşmezdi Fener bırakmadı değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri