• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erceg'in 1.6 aldığı yerde Marko 1m etmez diyenler ve bu ücreti vermeyen yönetim var.

Erceg 1.6 milyon EURO mu aliyormus?

Su takimda Arroyo ve Markoishvili haricinde aldigi parayi hak eden adam yok.

Babasinin mali ya Galatasaray kafalarina gore kontrat imzaliyorlar. Yuzsuz Murat Ozyer.

Erceg 1.6 milyon EURO mu aliyormus?

Su takimda Arroyo ve Markoishvili haricinde aldigi parayi hak eden adam yok.

Babasinin mali ya Galatasaray kafalarina gore kontrat imzaliyorlar. Yuzsuz Murat Ozyer.

Yok yahu ne 1.6m nu? O site yükseklerden uçmuş gitmiş.

Erceg ben 1m diye biliyorum ama Erceg 1m alıyorsa bile Marko hayli hayli hakeder o parayı!

Sayın Murat Özyer bu formu okuyor mu bilmiyorum ama twitterdan da yazdım simdi buraya da yazıyorum " İSTİFADA BİR HİZMETTİR.YETER!!!!! "

Sayın Murat Özyer bu formu okuyor mu bilmiyorum ama twitterdan da yazdım simdi buraya da yazıyorum " İSTİFADA BİR HİZMETTİR.YETER!!!!! "

Ben hergün neler yazıyorum.Gururu olsa cevap verir enazından.

Birde zamana karsi yarisiyoruz falan diyerek kendine onemli insan susu vermiyor mu beni iyice delirtiyor.

Dorsey pota altına güç katacagından,hiç şüphem yok.

Ünal Aysal özellikle Faruk Süren'e kadar olan başkanlarla kıyaslandığınad gerçekten çok başarılı bir başkan. Ancak 2 büyük hatası oldu yönetimde...

1) Futbolda Bülent Tulun'a güvenmesi
2) Basketbolda Murat Özyer'e güvenmesi

Taraftarla tartışmayacaksın arkadaş, bu kişi kardeşin bile olsa.
Son Marko olayındaki mesajım yanlış anlaşılmasın. Murat Özyer kulüpten gereksiz yere maaş alan biri bana göre. Onunla gitmiyor, Ergin Hoca ve oyuncular iyi olduğu için başarı kazanıyoruz ama onsuz çok daha iyi gider...Yerine kimsenin gelmesine de gerek yok...

Sırtı dönük oynayabilen oyuncu arıyoruz ama jawaii dışında böyle bi oyuncumuz olmadı ki o da müthiş oynadığı bi maçta sakatlandı. Yanlış hatırlamıyorsam Ergin Ataman'ın açıklmaları var o tür pivot almak için ciddi bi masraf gerekiyor diye eğer Dorsey 800 900 bine gelecekse buradaki kimsenin itiraz edeceğini düşünmüyorum ama bu meblağ 1.200 milyon euro yu bulacaksa bunu ben de istemem açıkcası.

Erceg'in CSKA'dan aldığı kontrat 3 sene 4 M Euro'ydu, yani yıllık 1.3 M Euro civarı. Bize daha azına imza atmıştı, yani o rakam yanlış.

Gel gelelim, Marko'ya 1 M Euro verilirdi. Hatta CSKA'ya 1 M Euro'ya imzalayan Marko, bizle daha azına da anlaşırdı. Sonuçta kurulu düzen, daha fazla sorumluluk, daha fazla süre, taraftar ortamı.. gibi faktörler Marko tarzı bir oyuncu için önemli.

Ben Ercegın kötü bir sezon geçirdiğini düşünmüyorum,Eleştiriler biraz ağır gıbı.

İletinin içeriği Türkçe kurallarına uygun olmaması nedeniyle silinmiştir.

Onur Yavuz

Erceg Arroyonun durdugu cogu macta skor yukunu cekti. Ercege sallayanlari anlamak mumkun degil. Sallanmasi gereken birileri varsa onlar da Hairston ve Domercant.

Basketbol üçlük atıp pota altındaki topa el uzatmamak, savunma yapmamak veya bu konuda lakayıt olmaksa evet Erceg'i eleştirmeyelim siz de haklısınız.

Isin ilginc yani yabanci siniri kaldirilsin diye destek verdik. Sinan ile Bogdanovic ayni parayi aliyor. Lasme'de Furkan'dan daha az aliyordur muhtemelen.

Lasme Furkanı bir nebze olsun anlarımda, Sinan Güler Bogdanovicle aynı parayı alıyorsa daha fazlasını alması gerekir, her eline gelen topu potaya fırlatan Bogdan Bogdanovicten az alacak hali yok Sinan Gülerin bence senin türk oyunculara karşı yanlış bir algın var iyi olan oyuncu daha fazla alır bu işin kuralı bu...

Furkan konusuna gelecek olursak nasıl ki futbolda vasat bir forvet, kaliteli bir kaleciden daha fazla para kazanabiliyorsa, basketboldada oyun kurucu ve pivot daha fazla kazanıyor eleştirilerini doğru bulmuyorum bu yüzden

Her oyuncunun bir tarzi vardir. Erceg savunmada yetersiz ancak skor tikandiginda takimi ayakta tutuyor. Hairston defans yapti da ne oldu? Bu kadar nankor olmayin.

Erceg'in Arroyo'nun sustugu maçlarda skora katkı vermesi normal her maç 20 şut atsan her maç 10 sayının üzerine çıkarsın 7 de 1 ikilik 8 de 2 üçlük gibi yüzdeleri çok oldu erceg'in

Lasme Furkanı bir nebze olsun anlarımda, Sinan Güler Bogdanovicle aynı parayı alıyorsa daha fazlasını alması gerekir, her eline gelen topu potaya fırlatan Bogdan Bogdanovicten az alacak hali yok Sinan Gülerin bence senin türk oyunculara karşı yanlış bir algın var iyi olan oyuncu daha fazla alır bu işin kuralı bu...

Furkan konusuna gelecek olursak nasıl ki futbolda vasat bir forvet, kaliteli bir kaleciden daha fazla para kazanabiliyorsa, basketboldada oyun kurucu ve pivot daha fazla kazanıyor eleştirilerini doğru bulmuyorum bu yüzden

Dogru bulmaman isabet olmus, bu mantikla bana hak verseydin kendimi soyle bir sorgulardim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri