• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merak ediyorum, hala 17 Haziran duruşu haksızdı diyebilen var mı içimizde ? Aziz hö dedi, fenerasyon geri adım attı. 17 Hazirandan sonra 17 Temmuz duruşu sergilesek, ligden çekileceğimizi açıklasak hiç fena olmayacak. Blöf yapmadığımızı da herkes biliyor, boşuna bu ligde oynamayalım...

Bu arada Emir denen zat milli takıma sakat raporu göndermiş. Final serisinde hiçbir problemi yoktu. Bu adam milli takımda oynamak için dünyanın parasını canı isteyince gelmek istemeyince gelmemek için mi aldı ? Bu durum araştırılmalı, Türkiye'ye çağırıp muayne olmalı, hala bu adama bizden biri diyenler utansın...Ama bu durumu araştıracak Azizin uşaklarında cesaret nerede.

Merak ediyorum, hala 17 Haziran duruşu haksızdı diyebilen var mı içimizde ? Aziz hö dedi, fenerasyon geri adım attı. 17 Hazirandan sonra 17 Temmuz duruşu sergilesek, ligden çekileceğimizi açıklasak hiç fena olmayacak. Blöf yapmadığımızı da herkes biliyor, boşuna bu ligde oynamayalım...

Bu arada Emir denen zat milli takıma sakat raporu göndermiş. Final serisinde hiçbir problemi yoktu. Bu adam milli takımda oynamak için dünyanın parasını canı isteyince gelmek istemeyince gelmemek için mi aldı ? Bu durum araştırılmalı, Türkiye'ye çağırıp muayne olmalı, hala bu adama bizden biri diyenler utansın...Ama bu durumu araştıracak Azizin uşaklarında cesaret nerede.

Tüm devşirmeler için geçerli kural. 17 Haziran duruşu denen şeyin ne olduğu da ortaya çıktı zaten.

Yapacaklarının üstünü örtmek. Hadi için için kızmıyor musunuz? O günden sonra gazetelere daha güçlü olacağız diye demeçler verip ardından bütçeyi revize edip küçültmeler ve yine bu süre içinde dışarıya sürekli hayal pompalayıp beklentiye sokanlar. Ünal Aysal basını çok iyi kullanıyor.

Yapacaklarının üstünü örtmek. Hadi için için kızmıyor musunuz? O günden sonra gazetelere daha güçlü olacağız diye demeçler verip ardından bütçeyi revize edip küçültmeler ve yine bu süre içinde dışarıya sürekli hayal pompalayıp beklentiye sokanlar. Ünal Aysal basını çok iyi kullanıyor.

Yapacaklarının üstünü örtmek? Ne yaptılar ki beklenmedik? Sezon boyu ödenmeyen paralar diye haberler okumadık mı?

Şunun cevabını merak ediyorum; bu küçülme (küçüldüğümüzü de düşünmüyorum o 22m€ bütçe hayal edenlerin düşüncesi) işini sezon sonu normal olarak mı yaptığında tepki çekersin yoksa böyle bir çıkışın ardından yaptığın zaman mı? Yani 17 haziran olayının ardından yapmak = kendi ayağına sıkmak aslında. Hala bunun için yapıldı demek neyin düşüncesi çözemiyorum.

Şu ana kadar Marko'nun durumu haricinde ekstra olumsuz bir durum yok. Bekleyelim bir kadro kurulsun.

17 haziranı takımın bütçesiyle değil TBF'nin görevde kaldığı ve bu süre içinde sessiz kaldığımız her gün ile eleştirin. Diğer türlü anlamsız ve komik.

Tüm devşirmeler için geçerli kural. 17 Haziran duruşu denen şeyin ne olduğu da ortaya çıktı zaten.

Tartışmaya girmeyeceğim, bu benim düşüncem. Ben takım kurulmadan konuşmak istemiyorum, ancak bütçe küçülseydi, 17 Haziran'ı buna alet etmeye gerek yoktu. Birbiriyle alakasız konular. Çıkıp adam gibi bu sene küçülüyoruz derlerdi ki, açıklanan bütçe en azından küçülmediğimizin bir göstergesi...

Kural devşirmeler için olur yada olmaz o ayrı konu. Burada fenerasyonun geri adım atma sebebi, FB'nin vıyaklaması. Başka bir şey değil....(fenerasyon derken yazım hatası yoktur !! )

Sağda solda 17 haziran duruşunu eleştirenler var ama bu forumda olmamalı bence. Bütçe küçültmek için yapılan bir duruş kesinlikle değil.
Olmayacağını bilsem de bir Spanoulis Zaza veya aynı etkiyi yaratacak bir transfer ile Ülkersporlulara gereken cevabı vermek lazım.

cska nando de colo yu açıkladı. adamlar çıldırmış olmalı

Yanlışınız 17 Haziran duruşu eleştirilmiyor, eğer saf ve temiz bir şekilde yapılmış bir şeyse zaten kimse eleştiremez. Saf olmadığına inanıldığı için eleştiriliyor. Bütçeyle alakası olamaz diyen var nasıl olamaz? Kaç kere küçülme ve şube kapamaktan bahsettiler, taraftar amiyane tabirle canlarına okudu. Direkt küçüleceğiz demek yemiyor işte. Marko için fazlasıyla normal sayılacak bi para olan 1m Euro'yu veremiyorsak, bu adamı da 250k Euro için kaçırıyorsak biz küçülmüşüz arkadaş bunun daha ötesi yok ! Takımlara koymak istediğimiz iki yerli guard vardı. Barış ve Kerem. Biri Telekom'la, biri Beşiktaş ile anlaşmış. Yani kaldık yine Ender'e. Net hamleler atılmıyor. Hocanın istekleri yerine getirilmiyor. Hala daha küçülmedik diyen var mı? Ha şubenin durumu kötüdür, sponsor sorunu vardır küçülünebilir. Taraftara bunu adam gibi açıklarsan taraftar karşında değil yanında durur. Ama bir aydır şubeden haberimiz yok. Kim gitti kim kaldı noldu ne gittik bizle paylaşan yok. Taraftarla iletişim yok. Yarın başlarlar hadi kombinenizi alın demeye. Taraftarı sadece müşteri olarak gören zihniyetle taraftar nasıl anlaşsın? Çıkıp orda burda büyüyeceğiz, seneye masa başında bile kazanmaya yetecek kadro kuracağız diyorsun. Bunları dersen ben beklenti içine girerim. Bunları dersen ben Marko'yu 250k Euro ile kaçırırken bunun hesabını sert bir dille sorarım. Başkan konuşacağına icraat yapsın. 3.lig topçusuna senelik 500 bin Euro maaş ne demek? Salih'i 2.75m Euro'ya aldık, Trabzon'a bedava verdik. 2 sene sonra adamların alacağı bile belli değil. Hajrovic olayından kulübün 9m Euro zararı var. Futbolda har vurup harman savuruyor. Bi yerlerden para kazanıyoruz diye seviniyoruz ama o parayı çöpe atıyoruz. Kusura bakmayın ama Galatasaray iki senedir mali açıdan düzgün yönetilmiyor hatta gidişatın kötü olduğunu da söyleyebilirim. Ben bugün beklenti içindeysem sebebi başkanın havaya sıktığı bedava mermilerdir. Ama aynı zamanda benimle iletişimi olmayan şube koordinatörüdür!

Arkadaslar sportandoya sordum Pocius meselesi ne oldu diye. %99 anlasildi AMA henuz resmi bir aciklama yok dedi. Sponsor bulunamadi dedim o da butcenin 20m Dan 10m ye dustugunu soyledi. Sanirim sponsorlu butce harbiden 20m€. Sponsor bulundugunda elimiz rahatlayacak baya.

17 Haziran duruşu gururumuzdur. Ancak bunun arkası da mutlaka gelmelidir. Bizim için adalet her şeyden önemlidir.

17 Haziran duruşunun yapılması elzemdi. Ancak, o duruşun anlamlı olması için mutlaka somut adımlar atılmalı. Federasyon değiştirilemiyorsa basın toplantısı düzenleyip ligden çekilinmeli. Gerekirse bir yıl sadece Euroleague'de oynansın. Aksi halde hiçbir şey olmamış gibi devam edilirse 17 Haziran'ın içini boşaltmış olmaktan ileri gidilmez.

Bu forumda baştan beri benim yazılarıma karşı çıkıldı,muhalefet oldu ben haklıydım ve ya onlar haklıydı üslubum sert olabilir tepkilerim sert olabilir, bunlar benim hatalarım, ben kabul ederim. Bundan gocunmam yalnız son zamanlarda şahsıma ağır hakaret yapılması bardağı taşırdı. Şimdi yalnız bilgilendirmek için yazdım; Ataman başkandan istediği cevabı aldı. Bu forumdaki herkes bunu bilsin istedim. Zaten yarın veya öbür gün Ataman açıklama yapacak Euroleuge gurupları transfer politikasını ve bütçeyi belirleyecek ana unsur gibi şu an.

NOT: YEL KAYADAN YALNIZCA TOZ ALIR!!! Gerekli kişiler bunu anlamıştır umarım.

Fenerbahçe karşıyakadan Can Altındağ'ı açıkladı takımımız da neler dönüyor bilemiyorum ama şu ana kadar hiç değilse 1 kişiyi bari açıklasalardı da kafamdaki o korkunç senaryo kaybolsaydı

Şu anda asıl sıkıntı butçe daralması ile alakalı de"g"il, çünkü 10 milyon Euro ile gayet iyi bir takım kurulur, yıldızlar topluluğu olmaz ama bir yıldızın etrafında sağlam dişliler ile taş gibi bir takım kurulur. Bunun örneklerini senelerdir "E"uroleague arenasında görüyoruz; Siena, Macccabi ve son uc sezondur "O"ly ve "P"ana. Bu noktada bizim asıl sıkıntımız plansızlık ve belirsizlik. Başkan cıkıyo kafasına göre yok final four istiyorum yok butceyi 20 milyon euro yapıcam diye popülizm yapıyor, sonra gerçekler ortaya çıkınca evdeki hesap çarşıya uymuyor.

Bundan iki üç ay önce mali genel kurul yapıldı. Orada bütçeler belirlendi ve genel kurul tarafından kabul edildi. Peki o günden sonra belirlenen bütçe doğrultusunda ne gibi çalışmalar yapıldı acaba? Örneğin Marko' ya bizim teklifimiz 800 bin euro civarlarında, peki bu kabul görmediği takdirde olası alternatifler belirlendi mi?

Buna benzer bir cok örnek var, kadın takımın da "I"şıl'ın yaşadıkları gibi yada mevcut bütçe içinde takımın yıldız oyuncusuna ayrılması gereken paranın, takımda rol oyuncusu olan "F"urkan'a verilmesi gibi. Şimdi her ne kadar kendisini sevsem de, yetenekleri belli bir noktada kısıtlanan "F"urkan'ın 1.3 milyon "E"uro aldığı yerde "C"enk'e veya "E"nder'e gel 500 bin "E"uro´ya oyna diyebilir misin? Veya Marko 800 bin euroyu kabul edermi? Gerçekten 20 milyon "E"uro bütçen olur anlarım ama yok işte.

Sent from my iPad using Tapatalk

Transferde yaşanan sessizlik can sıkıcı.

Efes, Fener, Bjk transferi bitirme noktasına geldiler, bizde daha resmi açıklanan isim yok. Herşeyi geçtim, kadroda ki oyuncular kalacak mı o belli değil. İşin kötü tarafı bu kadar ağır gidersek eli yüzü düzgün oyuncu piyasa da kalmayacak.

Bu arada burası yerimi bilmiyorum ama bazı yerli genç oyuncuları anlayamıyorum. Geçen sene İzzet'in yaptığı hatanın benzerini Can Altıntığ yaptı. Yahu senin gittiğin fener takımında önünde üç tane yabancı oyuncu üç tane de türk oyuncu var. Şimdi bütün sezon havlu sallarsın İzzet'le beraber. Oysa ki ksk da bir sezon daha kalsa ufuk onu bir kaç seviye daha atlatırdı, yazık gerçekten.

Sent from my iPad using Tapatalk

Yapacaklarının üstünü örtmek? Ne yaptılar ki beklenmedik? Sezon boyu ödenmeyen paralar diye haberler okumadık mı?

Şunun cevabını merak ediyorum; bu küçülme (küçüldüğümüzü de düşünmüyorum o 22m€ bütçe hayal edenlerin düşüncesi) işini sezon sonu normal olarak mı yaptığında tepki çekersin yoksa böyle bir çıkışın ardından yaptığın zaman mı? Yani 17 haziran olayının ardından yapmak = kendi ayağına sıkmak aslında. Hala bunun için yapıldı demek neyin düşüncesi çözemiyorum.

Şu ana kadar Marko'nun durumu haricinde ekstra olumsuz bir durum yok. Bekleyelim bir kadro kurulsun.

Yönetim ilk defa mı takımı ligden çekmeden şubeyi kapatmaktan bahsetti.
Hatırlar mısınız İsmail Şenol'a küfür edildi diye (ki gazeteciye neden küfür edilir) önce Ergin Ataman sert çıktı ve mağlubiyeti değil İsmail Şenol'a neden küfür edildi diye konuyu bambaşka yere çekti ve yönetim de resmi siteden bu tavırlar devam ederse takımı ligden çekmeye kadar gideriz dedi.
Ben 17 Haziran'daki kararın saf bir temizlik isteği olmadığına inanıyorum. Bakın erkekler finalinde olanların 100 katı 3-4 sezondur Kadınlar Finallerinin hemen her maçında oldu.

Yahu geçen sezon FB'nin koçu saha içinde kendi oyuncusuna çarpışıyordu neredeyse.

Recep Ankaralı'nın o tapeleri 3 yıldır ortada. Tekrar tekrar soruyorum yönetim o tapeler hakkında giden şampiyonluk için girişimde bulundu mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri