• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ölene kadar Murat Özyere soracağım Marko noldu diye, ona rahat verirsem şu hayatta adam değilim.

Yönetim ilk defa mı takımı ligden çekmeden şubeyi kapatmaktan bahsetti.
Hatırlar mısınız İsmail Şenol'a küfür edildi diye (ki gazeteciye neden küfür edilir) önce Ergin Ataman sert çıktı ve mağlubiyeti değil İsmail Şenol'a neden küfür edildi diye konuyu bambaşka yere çekti ve yönetim de resmi siteden bu tavırlar devam ederse takımı ligden çekmeye kadar gideriz dedi.
Ben 17 Haziran'daki kararın saf bir temizlik isteği olmadığına inanıyorum. Bakın erkekler finalinde olanların 100 katı 3-4 sezondur Kadınlar Finallerinin hemen her maçında oldu.

Yahu geçen sezon FB´nin koçu saha içinde kendi oyuncusuna çarpışıyordu neredeyse.

Recep Ankaralı'nın o tapeleri 3 yıldır ortada. Tekrar tekrar soruyorum yönetim o tapeler hakkında giden şampiyonluk için girişimde bulundu mu?

Abi Ergin Ataman çalıştırdığı takımı neden ligden çektirmek istesin ki ya da Ergin Ataman yönetimin maşası olacak kadar küçük bi adam mı?

Abi Ergin Ataman çalıştırdığı takımı neden ligden çektirmek istesin ki ya da Ergin Ataman yönetimin maşası olacak kadar küçük bi adam mı?

Orada Ergin Ataman arkadaşını savundu lakin yönetimde bunu bahane edip o açıklamayı yaptı.

Forum da sürekli olarak böyle bir uygulama mı var, yoksa bana mı denk geldi? Sonuçta okuduğum çoğu ileti de turkce hataları oluyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Cem Bey, önceleri düzeltmeyi tercih ediyorduk, uyarıyla birlikte ancak iletileri düzeltmek sizin silinen iletinizdeki gibi değişiklik yapılması gereken düzeltme sayısı fazla olan iletileri -zaman sıkıntısı nedeniyle- silmeyi tercih etmeye başladık. Ufak tefek düzeltmeleri yapıyoruz uyarıyla beraber. Ancak uyarılar dikkate alınmazsa ceza vermek zorunda kalacağız.

Eğer bütçemiz 10 M EUR ise bu küçülme değildir, yerinde saymaktır. 10 M EUR da gayet iyi bir takım kurulur. Aynı şekilde Kerem yada Barış'ı başka takımların alması da bizim küçüldüğümüz anlamına gelmez. Şu an Ergin Hoca'nın planlarını bilmiyorum, eğer şöyle bir planı varsa Arroyo + 1 PG (Spa olsa keşke, olmasa da sağlık olsun) 3. gard için Ender kalabilir, Barış yada Kerem bütçenin atıl kullanılmasıdır. Açıkcası FB gibi Andrew, Melih, Predzic, Bogdanovic'in (Bogdan) olduğu mevkiye bir de CAn Altıntığ takeviyesi gibi saçmalık yapacaksak hiç yapmayalım...
Biz bayan basketbolda zirvedeyken birden küçüldüğümüzü açıklamış takımız, 2000'li yıllarda amatör şubelere yatırım yapmama kararı almış takımız. İsteseydik bu sezon için yine küçülüyoruz derdik, ben 17 Haziran ile küçülme arasında bir bağlantı kuramıyorum. FBlilerin dolduruşlarına geliyorsunuz. Küçülme için 17 Haziran gibi bir bahaneye gerek duyulmaz. Kulüpten paramız yok, maddi durum belli, küçülmek zorundayız deselerdi, herkes paşa paşa kabul etmek zorundaydı. Zaten bütçeyle başarının da gelmeyeceğini daha kaç Maccabi ve Olimpiyakos gibi takımın öğretmesi gerekli ? Bunun içinde bizde varız tabi, geçen sene, bu sene. Bütçemiz FB'nin yarısı kadardı...
Futboldan örneklerin verilmesi saçma. Futbol ile basketboldaki gelirleri artık birbirine karıştırmamayı öğrenmemiz lazım. Ama biz yukarıdaki gibi elma ile armutu her zaman karşılaştırıyoruz.
Daha önce de yazdım gene yazıyorum, şu an kaptırdık diye başımızı taşlara vuracak bir oyuncu yok. Misal veriyorum, Marko gider yerine 2 yaş büyük daha kaliteli daha kariyerli Gelabale gelir. Marko çok genç bir oyuncu değil, yeri doldurulamaz hiç değil. Birtek Cenk ile anlaşılamazsa üzülürüm o kadar. Forum öyle bir hale gelmişki kimseyi beğenmiyor, herkese burun kıvırıyor, daha doğrusu kimi istediğini bilmiyor. Olmayacak adamlar yıldız statüsüne sokuluyor. Mbakwe diye orta düzey bir oyuncunun arkasından bile neredeyse ağıtlar yakılacak. Mbakwe bu arada benim beğendiğim bir oyuncu ancak onun verimini alacak arasansa 50 tane oyuncu bulunur.
Burda Mithat Bey ve Emre başta olmak üzere birkaç arkadaş sürekli forumu bilgilendirmeye çalışıyor. Duyumlarını aktarıyor, ancak duyumları çıkmayınca forumdan tepki doğuyor, Bu tepkiyi de anlamış hiç değilim. Bu forumda bilerek yalan haber verip populerliği artırmak kimseye bir kazanç sağlamaz, arkadaşların da amacının bu olmadığı, tamamen bilgilendirmeye yönelik iyi niyetli oldukları da zaten aşikar. Ben bu tür haber veren herkese çok teşekkür ediyorum. Verdikleri duyumlar gerçekleşsin yada gerçekleşmesin o kadar önemli değil, sonuçta transfer döneminde bir mevki için 10 oyuncuya talip olunur, sadece biri alınır. Hepsiyle görüşme yapılır. En azından kimlerle görüştüğümüzü önceden öğrenebiliyoruz...Merak ediyorum, farzedelim SPA'yı transfer ettik, Pegasus bize sponsor oldu, Mithat Bey'in yüzüne nasıl bakacaksınız ?
İlerisini ben bilemem, belkide gerçeten küçülme yaşanır. Belki transfer sıradan ABD'lilerle gerçekleşecek. Belki de küçüldüğümüz bayan basketboldaki gibi altın bir sezon yaşayacağız. Belki de bir sponsor çıkacak ve bütçe olarak şaha kalkıcaz. Ancak daha dere görünmeden, transferler yapılmadan panik olmak insanın sadece kendisine, bunu dile getiriyorsa aynı zamanda ondan etkilenen başkalarına zarar. Şundan da eminimki başka zaman olsa yada rakipler alsa yere göğe konulmayacak transferler burada daha gelir gelmez eleştirilecek. Mesela FB Andrewi aldı yere göğe konulmuyor acaba yerine Gelabale'i alsaydı herhalde yangın yeri olurdu. Gelabale'i biz alsak forumun %50'si küçülme edebiyatına girecek, bundan eminim.

Bu forumda baştan beri benim yazılarıma karşı çıkıldı,muhalefet oldu ben haklıydım ve ya onlar haklıydı üslubum sert olabilir tepkilerim sert olabilir, bunlar benim hatalarım, ben kabul ederim. Bundan gocunmam yalnız son zamanlarda şahsıma ağır hakaret yapılması bardağı taşırdı. Şimdi yalnız bilgilendirmek için yazdım; Ataman başkandan istediği cevabı aldı. Bu forumdaki herkes bunu bilsin istedim. Zaten yarın veya öbür gün Ataman açıklama yapacak Euroleuge gurupları transfer politikasını ve bütçeyi belirleyecek ana unsur gibi şu an.

NOT: YEL KAYADAN YALNIZCA TOZ ALIR!!! Gerekli kişiler bunu anlamıştır umarım.

Abi bu zaman kadar verdiğin bilgiler için teşekkürler. Seni buralarda hep görmek isterim. Bu arada sponsor konusunda bilgilendirirsen sevinirim.

Yönetim ilk defa mı takımı ligden çekmeden şubeyi kapatmaktan bahsetti.
Hatırlar mısınız İsmail Şenol'a küfür edildi diye (ki gazeteciye neden küfür edilir) önce Ergin Ataman sert çıktı ve mağlubiyeti değil İsmail Şenol'a neden küfür edildi diye konuyu bambaşka yere çekti ve yönetim de resmi siteden bu tavırlar devam ederse takımı ligden çekmeye kadar gideriz dedi.
Ben 17 Haziran'daki kararın saf bir temizlik isteği olmadığına inanıyorum. Bakın erkekler finalinde olanların 100 katı 3-4 sezondur Kadınlar Finallerinin hemen her maçında oldu.

Yahu geçen sezon FB'nin koçu saha içinde kendi oyuncusuna çarpışıyordu neredeyse.

Recep Ankaralı'nın o tapeleri 3 yıldır ortada. Tekrar tekrar soruyorum yönetim o tapeler hakkında giden şampiyonluk için girişimde bulundu mu?

Evet İsmail Şenol için bir açıklama yapıldı ve karşılığını hem Galatasaray koçu hem de yönetimi uygun bir şekilde aldı.

17 haziran saf bir temizlik isteği olmayabilir ama küçülme bahanesi derseniz sadece gülerim. Hangimiz bu seneye 10mE bütçe ile gireceğiz deseydi itiraz edecektik. Kendi kendimize beklenti büyütüp sonrasında yine kendi kendimize ahkam kesiyoruz.

Kendi ağzınızla diyorsunuz ki 3-4 sezondur kadınlarda çok daha fazlası oluyor. İşte şimdi bir adım atıldı. Buna destek vermek yerine ''aa eskiden neredeydiniz'' demek mi doğru?

Eleştirin ama bütçe üzerinden değil. Misal devşirme konusunda ki kaypaklıkla ilgili neden susarız? Nikolov konusu ne oldu? Salon konusunda zorluk çıkarttıkları söyleniyor ne oldu? Neden hala bu yüzsüzlükle o koltuktalar? gibi gibi

Evet İsmail Şenol için bir açıklama yapıldı ve karşılığını hem Galatasaray koçu hem de yönetimi uygun bir şekilde aldı.

17 haziran saf bir temizlik isteği olmayabilir ama küçülme bahanesi derseniz sadece gülerim. Hangimiz bu seneye 10mE bütçe ile gireceğiz deseydi itiraz edecektik. Kendi kendimize beklenti büyütüp sonrasında yine kendi kendimize ahkam kesiyoruz.

Kendi ağzınızla diyorsunuz ki 3-4 sezondur kadınlarda çok daha fazlası oluyor. İşte şimdi bir adım atıldı. Buna destek vermek yerine ''aa eskiden neredeydiniz'' demek mi doğru?

Eleştirin ama bütçe üzerinden değil. Misal devşirme konusunda ki kaypaklıkla ilgili neden susarız? Nikolov konusu ne oldu? Salon konusunda zorluk çıkarttıkları söyleniyor ne oldu? Neden hala bu yüzsüzlükle o koltuktalar? gibi gibi

Bu 3 sezonda o Recep Ankaralı senin kaç maçını yönetti ve sen kaçında itiraz ettin?
Adamlar tapeler ortaya çıktıktan bir hafta sonra Fülker'le maçımıza bile bile verdi Recep'i.

Bu 3 sezonda o Recep Ankaralı senin kaç maçını yönetti ve sen kaçında itiraz ettin?
Adamlar tapeler ortaya çıktıktan bir hafta sonra Fülker'le maçımıza bile bile verdi Recep'i.

Hala geçmişten bahsediyorsun....

Merhaba arkadaşlar,
Lampe ile anlaştığımız yönünde haberler var. Bilgisi olan var mı bu konu hakkında?

Kaynak : Basketbol transfer haberleri sayfası.

340. sayfaya gelen transfer başlığının büyük bölümünü tartışarak ve kavga ederek geçirdik.Herkesin amacı Galatasaray'ın iyi olması bu forumda kimse yoktur foruma giriyim herkesin moralini bozayım diye.Benim Basket bilgimden kat kat üstün kişiler mevcut forumda herkese saygı duyuyorum.Gerginlikten herkes gibi bende hata yapmışımdır.Özür dilemesinide bilirim.Öncelikle Mithat abi başta olmak üzere 4-5 kişi duyumcu sıfatıyla çok eleştirildi hatta o ne dediyse tersi çıkar gibi ithamlarda bulunuldu.Kimsenin avukatı değilim.Beklentiyi yükselttiniz diye suçlama yapıldı.

Ama Başkanımız, seneye hedef F4 demedi mi ? Ergin Ataman açıklamasında seneye çok daha kaliteli kadro kuracağız demedi mi ?

Basketbol branşı ile ilgili toplantı yapılıp bütçe yükselecek Kadın ve Erkek takımda kadro korunacak dendi.Ama sözler tutulmadı.Bu laflar beklentiyi yükseltmedi de. 20 Milyon Euro lafımı yükseltti. Ve söylentiler bu şekildeydi.Kimse çıkıpta kesin bu seneki bütçemiz bu demedi. Fanatik - Fotomaç - Amkspor gazeteleri bile bütçe yükseliyor 20'ye merdiven dayandı gibi haberler yaptı.Yalan gazeteler olsada haberini yaptılar.Yani o dönem ki hedefler bu şekildeydi.Sonra yönetimin farklı bir karar aldığı söylendi bütçe düştü dendi. Tam net olan bir bilgi hala yok. Sizin yüzünüzden millet pociuslara burun kırıvıyor dendi.Hayır bunun nedeni artık Galatasaray bir Avrupa takımı oldu Basketbol'da.O Kadar eksik ile Real Madrid deplasmanında kafa kafaya oynarsan ve Barcelona'ya elenmene rağmen kök söktürürsen herkes beklentiyi değil kaliteyi yükseltir.

Langford için oynanan oyunu gördük.Emir şimdi gelmiyor Milli takıma çiftliği gibi kullanıyor.Spanoulis haberi için yalancı , kolpacı damgaları yiyen kişiler oldu.Ozaman Halil Can Pelister , Yalçın Dümer , Kadir Çetinçalı ve bu haberi yapan Milliyet , Fotomaç ve Amk gazeteleride kolpacı ve yalancı.
Geçen sene Ergin Ataman kendi ağzından açıklamadımı istedik Oly'ye gitmese bizdeydi diye.Neden yalan atılsın onu anlamıyorum.Bunun linklerini paylaşmıştım.

Bu kadar yıkılmaya gerek yok.Transfer yapılır.Ayrıca Marko giderse gider ucunda ölüm yok.Çok değerli evet ama takımımız zaten senenin yarısını onsuz oynadı.Yerine adam bulunur.Kadir Çetincalı ile konuştuğumda transfer bekleme boşuna sponsor açıklanmadan gelmez birşey dedi.Ne diyim bilemedim. Açıkcası Bombalar ardı ardına patlayacak gibime geliyor ama Ergin Ataman'ın kadro mühendisliğine güveniyorum biz alt kalite takımla çıksak bile Efes ve Ülker'i yere sereriz.Yıldız ile şampiyon olunsa Real , CSKA ne güne birşey yapamıyor.Takım kimyası çok önemli.Lakin Ülkerspor, Can ve Serhat'ı alarak iyi hamleler yaptı bizde Barış Ermiş'i kaçırmamalıyız.Kerem Tunçeri, Beşiktaş ile anlaşıyormuş.

Bir başka konuda söz etmek istiyorum.Yönetim ile Basketbol şubesinin arasında iletişim sorunu var bence.Murat Özyer'e devredilmiş.Terkedilmiş ev gibi.Sponsor konusunda Özyer çalışma yapmalıydı 40.000 Euro maaş alıcaksın ( yanlış ise düzeltin ) ama sadece yönetimin açıklamarına destek vereceksin ve anlamsız twitler atacaksın yok öyle dava.Fakat bu vurdumduymazlık ve transferler gecikirse Ergin Hoca basar istifa'yı.Gözgöre göre başarısızlığı kabullenmez gibime geliyor.

Bu konularda bir daha konuşmayacağım artık kimin kiminle sorunu varsa özelden halletsin.Benimle olanda yazsın konuşalım çözelim.Fakat imalı mesajlar ve dalga geçen konuşmalar , suçlamalar , ağır ithamlar ile nereye varabiliriz ?

Herkes yapsın kadrosunu bir inceleyelim.Rakipleri analiz edelim.Güzel vakit geçirelim şu forumda. İnsanlar girdiklerinde zevk alsın.Bu ramazan gününde kavga dövüş yakışmıyor bize.Bu arada F.bahçe ve Efes güçlendi diyoruz ya.Onların güçleri İpekçi'ye gelene kadardır.

Herkese selamlar.Oruç tutanlara Allah Kolaylık versin renkdaşlarım.

Bu forumda baştan beri benim yazılarıma karşı çıkıldı,muhalefet oldu ben haklıydım ve ya onlar haklıydı üslubum sert olabilir tepkilerim sert olabilir, bunlar benim hatalarım, ben kabul ederim. Bundan gocunmam yalnız son zamanlarda şahsıma ağır hakaret yapılması bardağı taşırdı. Şimdi yalnız bilgilendirmek için yazdım; Ataman başkandan istediği cevabı aldı. Bu forumdaki herkes bunu bilsin istedim. Zaten yarın veya öbür gün Ataman açıklama yapacak Euroleuge gurupları transfer politikasını ve bütçeyi belirleyecek ana unsur gibi şu an.

NOT: YEL KAYADAN YALNIZCA TOZ ALIR!!! Gerekli kişiler bunu anlamıştır umarım.

Mithat Abi !!

Bilgilendirmelerinden bizi mahrum etme.

Teşekkür ederim :)

Edit:Can'da Ülker'e gitmiş. Ya bunlar hiç ki düşünmez geleceklerini,kariyerlerini. Ya zaten önünde 6 7 kişi var. Para için yapılır mı bu ?
Önce Ilkan sonra da sırasıyla Barış,Izzet,Kenan,Melih ve şimdi de Can !! Bitirdiniz kendinizi.

Yalnız Ülker bu kadar sutor ile ne yapacak anlamış değilim. Neyse iyi yapıyorlar iyi :)
Onların rezilliklerini görmek güzel olacak :)

Arroyo ile kesin anlasildi mi bari? Redmi aciklama var mi? Resmi sitede haber bulamadim.

9 Temmuz itibariyle kadromuz;

Arroyo??
Sinan-Goksenin
-------
Erceg
Furkan

Goksenin olmasa da olur. KG bitti denilen, Ender, Cenk, Marko, Ersin tutabilecegimiz isimler.

Milli takim muhabbeti basladiktan sonra Ergin hoca ve yonetim arasina mesafe girmesi de muhtemel. Ay oldu ne kadin ne erkek takimindan iyi "1" tane haber bile yok.

Ismi geçen oyunculara bakınca takımda atletik ve agresif oyuncu eksikliği olacak gibi görünüyor. Hocanın istediği adamlar genelde onun takımını yansitmiyor. Merak içinde önümüzdeki sezonki oyuncuları bekliyorum.

Ben atletık pivot istiyordum ama sırtı dönük hücumu olan oyunculara yogunlassaniz daha iyi olur sanki.

Sinan-Pocius-Gelabale-Kerem Gönlüm-Furkan atletik oyuncular,Bertans'ı pek izlemedim ama o da atletik sanırım,çok eksiklik olacağını sanmıyorum,tabi ismi geçenler bunlar,resmi açıklamaları görmek lazım.

İspanyol bir twitter hesabı San Emeterio'yu bize yazmış. Marko sonrası boşluğu doldurmak için fena bir hamle olmaz. Pivot içinde Lampe iyi bir seçim olur bana kalırsa

Arroyo-???-Ender-
Pocious-Sinan
Maciulis-Cenk
Erceg-KG
Marjanovic-Furkan-Dorsey

Açık söylemek gerekirse Furkan'a 1.3 vereceğime 2 yabancı hakkımı pivot mevkii için kullanırdım.Geçen sezon futbolda yapmamız gereken Muslera-Burak satışını yapmayınca neler kaybettiğimiz ortada..En fazla 750-800 bin euro vereceğin isme 1.3 verirsen eliniz kolunuz bağlanır..İnşallah götürüsü çok olmaz..

San Emeterio geçen sezon 1,6 milyon euro kazanıyordu,bizim için hiç gerçekçi bir hedef değil.

Haberi de okudum şimdi,zaten ücretinin bize fazla geldiğini ve Gelabale transferinden sonra San Emeterio'dan vazgeçeceğimizi yazmışlar anladığım kadarıyla.

Gelabale iyidir istediğim katkıyı verecektir bence. Dünya basketbol şampiyonasından önce almak lazım orada parlar falan alamayız sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri