Ölene kadar Murat Özyere soracağım Marko noldu diye, ona rahat verirsem şu hayatta adam değilim.
Yönetim ilk defa mı takımı ligden çekmeden şubeyi kapatmaktan bahsetti.
Hatırlar mısınız İsmail Şenol'a küfür edildi diye (ki gazeteciye neden küfür edilir) önce Ergin Ataman sert çıktı ve mağlubiyeti değil İsmail Şenol'a neden küfür edildi diye konuyu bambaşka yere çekti ve yönetim de resmi siteden bu tavırlar devam ederse takımı ligden çekmeye kadar gideriz dedi.
Ben 17 Haziran'daki kararın saf bir temizlik isteği olmadığına inanıyorum. Bakın erkekler finalinde olanların 100 katı 3-4 sezondur Kadınlar Finallerinin hemen her maçında oldu.
Yahu geçen sezon FB´nin koçu saha içinde kendi oyuncusuna çarpışıyordu neredeyse.
Recep Ankaralı'nın o tapeleri 3 yıldır ortada. Tekrar tekrar soruyorum yönetim o tapeler hakkında giden şampiyonluk için girişimde bulundu mu?
Abi Ergin Ataman çalıştırdığı takımı neden ligden çektirmek istesin ki ya da Ergin Ataman yönetimin maşası olacak kadar küçük bi adam mı?
Orada Ergin Ataman arkadaşını savundu lakin yönetimde bunu bahane edip o açıklamayı yaptı.
Forum da sürekli olarak böyle bir uygulama mı var, yoksa bana mı denk geldi? Sonuçta okuduğum çoğu ileti de turkce hataları oluyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bu forumda baştan beri benim yazılarıma karşı çıkıldı,muhalefet oldu ben haklıydım ve ya onlar haklıydı üslubum sert olabilir tepkilerim sert olabilir, bunlar benim hatalarım, ben kabul ederim. Bundan gocunmam yalnız son zamanlarda şahsıma ağır hakaret yapılması bardağı taşırdı. Şimdi yalnız bilgilendirmek için yazdım; Ataman başkandan istediği cevabı aldı. Bu forumdaki herkes bunu bilsin istedim. Zaten yarın veya öbür gün Ataman açıklama yapacak Euroleuge gurupları transfer politikasını ve bütçeyi belirleyecek ana unsur gibi şu an.
NOT: YEL KAYADAN YALNIZCA TOZ ALIR!!! Gerekli kişiler bunu anlamıştır umarım.
Yönetim ilk defa mı takımı ligden çekmeden şubeyi kapatmaktan bahsetti.
Hatırlar mısınız İsmail Şenol'a küfür edildi diye (ki gazeteciye neden küfür edilir) önce Ergin Ataman sert çıktı ve mağlubiyeti değil İsmail Şenol'a neden küfür edildi diye konuyu bambaşka yere çekti ve yönetim de resmi siteden bu tavırlar devam ederse takımı ligden çekmeye kadar gideriz dedi.
Ben 17 Haziran'daki kararın saf bir temizlik isteği olmadığına inanıyorum. Bakın erkekler finalinde olanların 100 katı 3-4 sezondur Kadınlar Finallerinin hemen her maçında oldu.
Yahu geçen sezon FB'nin koçu saha içinde kendi oyuncusuna çarpışıyordu neredeyse.
Recep Ankaralı'nın o tapeleri 3 yıldır ortada. Tekrar tekrar soruyorum yönetim o tapeler hakkında giden şampiyonluk için girişimde bulundu mu?
Evet İsmail Şenol için bir açıklama yapıldı ve karşılığını hem Galatasaray koçu hem de yönetimi uygun bir şekilde aldı.
17 haziran saf bir temizlik isteği olmayabilir ama küçülme bahanesi derseniz sadece gülerim. Hangimiz bu seneye 10mE bütçe ile gireceğiz deseydi itiraz edecektik. Kendi kendimize beklenti büyütüp sonrasında yine kendi kendimize ahkam kesiyoruz.
Kendi ağzınızla diyorsunuz ki 3-4 sezondur kadınlarda çok daha fazlası oluyor. İşte şimdi bir adım atıldı. Buna destek vermek yerine ''aa eskiden neredeydiniz'' demek mi doğru?
Eleştirin ama bütçe üzerinden değil. Misal devşirme konusunda ki kaypaklıkla ilgili neden susarız? Nikolov konusu ne oldu? Salon konusunda zorluk çıkarttıkları söyleniyor ne oldu? Neden hala bu yüzsüzlükle o koltuktalar? gibi gibi
Bu 3 sezonda o Recep Ankaralı senin kaç maçını yönetti ve sen kaçında itiraz ettin?
Adamlar tapeler ortaya çıktıktan bir hafta sonra Fülker'le maçımıza bile bile verdi Recep'i.
Bu forumda baştan beri benim yazılarıma karşı çıkıldı,muhalefet oldu ben haklıydım ve ya onlar haklıydı üslubum sert olabilir tepkilerim sert olabilir, bunlar benim hatalarım, ben kabul ederim. Bundan gocunmam yalnız son zamanlarda şahsıma ağır hakaret yapılması bardağı taşırdı. Şimdi yalnız bilgilendirmek için yazdım; Ataman başkandan istediği cevabı aldı. Bu forumdaki herkes bunu bilsin istedim. Zaten yarın veya öbür gün Ataman açıklama yapacak Euroleuge gurupları transfer politikasını ve bütçeyi belirleyecek ana unsur gibi şu an.
NOT: YEL KAYADAN YALNIZCA TOZ ALIR!!! Gerekli kişiler bunu anlamıştır umarım.