• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Euroleague'de asist ortalamasında 4. sırada, top çalma ortalamasında zirvede. Çok iyi oyun kurucu, defansif özellikleri sağlam, liderlik ruhunda var ve clutch. Ofansif olarak biraz sıkıntılı. Range'i var ama istikrarsız şut atıyor. Penetresi var ama bazen çok zorluyor.

E yani? Gordon'u tanımıyor muyuz biz? Gordon'un Galatasaray, Euroleague'de değil diyerek kaçarak yol aldığını, arkasına bile bakmadığını unutanlarınız olabilir ama ben unutmadım. Armaya saygısızlık yapanı bu takımda görmek istemem!

2012 yılındaki Galatasaray için Jamon Gordon önemli bir parçaydı.Lakin 2014 yılındaki Galatasaray için ise hedeflerimze uygun değil.

Moral bozmayayım diyorum lakin rakipler transferi bitirmişken biz daha iç transferde mutlu sona ulaşamadık hiç bir oyuncuyla. Bunun tek anlamı var ; küçülüyoruz! Yerli olarak Barış Ermiş'i bile almadık/alamadık. Telekom'a gitmiş. Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek bize..

ps : Mart Janning Anadolu Efes'de...

Barış ermiş telekom 550bin$ gitti.
Kaçırdığımız oyuncular maliyeti pahalı değildi. delanay 1,250$ macuilus 750$

Hajrovic'e ödenen bonservis 3.5 milyon euro , Euro değeri de 2.89 ..... 3.5 X 2.89 = 10.1 Milyon TL. Baskete ayrılan bütcenin nerdeyse yüzde 90 'ı havaya atıldı ..Yazık günah ya

Barış Ermiş, Telekom'a gitmiş yazık oldu.Rotasyonda önemli süre alabilirdi.

Defansif ve oyun kurucu özellikleri ön planda, sorumluluk alan bir combo guard'a ihtiyacımız varsa eğer; kimse kusura bakmasın da Jamon Gordon'dan iyisini bulamayız. Böyle bir oyuncuya ihtiyacımızın olup olmadığı önemli.

Geçen sene kura çekilirken ne Erceg ne de Jawai ile sözleşme imzalanmıştı, ne de Carlos ile devam edilip edilmeyeceği meçhuldu. 4-5 güne somut adım atılır gibi geliyor bana.

Ya şu futboldan verilen örnek kadar saçma birşey yok..Futboldan 150 milyon euro gelir elde diyorsun ama basketbolda ne kadar?Kabul etsek de etmesek de gerçek bu.

Ya şu futboldan verilen örnek kadar saçma birşey yok..Futboldan 150 milyon euro gelir elde diyorsun ama basketbolda ne kadar?Kabul etsek de etmesek de gerçek bu.

Tamam işte 150 milyon euro gelirin 10 civarını buraya gönderemiyor mu..Küçük şeylerin hesabını iyi yapıyoruz ama çöpe giden paralar umrumuzda değil.Kötü birşey demiyoruz bak Hajrovic yüzünden ne para gitti,o para buraya verilseydi fena mı olurdu? Parayı verimli kullanmaktan yanayım,sözde bütçe dengelemesinden yana değil.

Tamam işte 150 milyon euro gelirin 10 civarını buraya gönderemiyor mu..Küçük şeylerin hesabını iyi yapıyoruz ama çöpe giden paralar umrumuzda değil.Kötü birşey demiyoruz bak Hajrovic yüzünden ne para gitti,o para buraya verilseydi fena mı olurdu? Parayı verimli kullanmaktan yanayım,sözde bütçe dengelemesinden yana değil.

Yahu kardeşim anlayın artık kaç defa dillendirildi futbolun parasını amatör branşlara ayıramıyorsun yasak bu!!

Talip oldugumuz hicbir oyuncu baska bir kuluple anlasmis durumda degil suanda dediler GS TV'de.

Arroyo bugün de çıkış hakkını kullanmazsa kalmış olacak benim bildiğim

Güzel gruba düştük :)

D grubundan lider cikmamamiz için hiçbir sebep yok.Yeter ki adam gibi kadro kurulsun.2 ya da 3 oluruz en kötü

Yasin,3.5 milyon euro futbol için alınabilir bir risk,sonuçta 3.5 milyona aldığın adamı 5-10-15 milyona satma ihtimalin var.Futbolda sadece bir galibiyet sana 500 euro olarak dönüyor.Kombine-Tv gelirlerini bir kenara koy ama sadece galibiyet başına 500 bin euro alıyorsun.4 milyon alan Sneijder Juventus'a attığı bir gol ile 6 milyon euro kazandırdı.
Bu arada basketbola bütçe ayrılmasın demiyorum.Kişisel olarak aldığım ürünleri sadece Galatasaray futbol takımı için almıyorum.

Can Karadeniz, Pleiss'ten bahsetti. Ergin Hoca da istiyor dedi. Acaba pivotumuz? Hadi inşallah.

Pleiss ile ilgileniyormusuz GS TV'de soylediler.

Şaka gibi transferle ilgili bilgileri koca şubede Can Karadeniz'den alıyoruz. Helal olsun yine de, biraz içime su serpti.

Begic filan da dedi ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri