• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası bazı arkadaşlara katılmıyorum.Bogdan Bogdanovicte,Ricky Hickman da,Goudelockta gayet iyi transferler..üçünden herhangi birini biz alsaydık ben genel olarak mutlu olunacağını düşünüyorum.Özellikle de Bogdan Bogdanovici ben çok isterdim

Mıcov markodan cok degil,cok cok iyi bir şutör.Gordon dıyorlar insallah olmaz.

Açıkçası bazı arkadaşlara katılmıyorum.Bogdan Bogdanovicte,Ricky Hickman da,Goudelockta gayet iyi transferler..üçünden herhangi birini biz alsaydık ben genel olarak mutlu olunacağını düşünüyorum.Özellikle de Bogdan Bogdanovici ben çok isterdim

3'ünden 1'ini alsaydık bende çok mutlu olurdum ama 3'ünü birden oyun kurucusuz bir takıma alma gafletinde de bulunmazdım. O bölgeye takviye yapmadıkları taktirde özellikle Avrupa da ne köy olur ne kasaba.

Duyumcu abiler dogrulatmis hemen basinda cikan isimleri. Benim aldigim duyum Pocius cepte. Ama kesin degil!! Gelabale olabilir ama ilk tercih degil. Micov listede. Ama bu da ilk tercih degil. Isim veremem arkadaslar. Micov un onundeki tercih basinda cikarsa ben de yazarim buraya.

Kimseye kizdigim yok ama basinda isimler cikinca burada da duyumlar hemen meydana cikiyor. Micov un onunde kim var listede bunu bilip soyluyorsan eyvallah.

Marka kadar LBJ de onemli. LBJ ye teklifi yeniledik 2 gun dusunme suresi istedi. Seneye giyecegi formanin bir rengi kirmizi. Artik GS kirmizisi mi Cavs mi Heat mi bilemem!!

Temmuz 11. Bizim rakipler karsisina cikacak 5 oyuncumuz yok iken milyonluk butcelerle kurulan takimlarin olasi eksiklerini tartisiyoruz. Daha dogrusu temenni. Bayan, erkek aylar oldu daha 1 tane olumlu haber goremedik. Cok sabirli taraftariz vesselam.

Derrick Brown hakkında EuroHoops şöyle yazmış:

One of the hottest names in the market this summer will be Derrick Brown. The 26 years old forward had two excellent seasons with Lokomotiv Kuban and now it’s the time for him to make the next big step in his career. After a very good start last year in Eurocup, this season Euroleague he was one of the best forwards in Euroleague. Lokomotiv wants to keep him, but probably they won’t get a wildcard for the upcoming Euroleague, so the budget is expected be cut.

Derrick Brown’ s salary was 1,8 m. US dollars per season, of course he wants to sign a similar contract or get a raise. CSKA Moscow has already expressed the interest to get him, but of course all the transfer issues of the Russian powerhouse are on hold, until the announcement of the new coach.

That’s why at the moment the strongest interest for Brown comes from Turkey and it’s more than possible that his final destination will be Istanbul. Efes and Fenerbahce are ready to offer him a contract and also Galatasaray is in the mix for his case, though there are other priorities in the team.

Derrick Brown için girişimlerimiz olmuş, ancak takımda başka öncelikler varmış.

Derrick Brown'ı alabilme ihtimali varsa, daha öncelikli herhangi bir konu olduğunu düşünmüyorum. :)

İsim vermek istemiyorsunuz haklısınız da bari Micov'un öünüdeki adam Micov'dan iyi mi saygılar

yahu adamların kimi aldıkları değil hangi parçaları aldıkları önemli,gecen senede 1 numaraları yoktu bu senede yok
gecen senede 5 numaraları yoktu bu senede yok!
aldıkları en iyi adam hickman ,kesinlikle bizde görmek isterdim diğer oyuncular inanın bana orta seviye takımların yıldızı olurlar
asla yıldız mevkisine terfi edemezler
şu an oynayan bogdanovicin cibonada ki istatistiklerine bir bakın!

Özellikle isim yazmadım micov alternatifini,eğer buraya yazarsam hemen senin gibi gençler itiraz ediyor.Madem bu kadar merek ettin.C.İ. adı ve soyadının ilk harfleri,Gelabel için yorum yapmadım yalnızca kulüp içinden doğrulatamadım anlaşıldığını,yarın anlaşılırsa şaşırmam dedim.Pivot için düşünülen iki ismi yazdım Arroyo'ya liderlikte eşlik edecek oyuncunun isminide biliyorum eğer spanoulis olmaz ise eskiden Türkiye'de oynamış hocanın tanıdığı şuan nba batı konfederasyonunda oynayan bir guard.Ama başkanın sözünü tutacağını sanıyorum.

Chuck Eidson ne yapıyor şu anda??

Sent from my iPad using Tapatalk

Laso galiba bir sene daha kalcakmış Sportando haberine göre. E Micov gitti o zaman :S

Micov, Pocius ve Jamon Gordon transferleri olursa; Cenk de sözleşme yenilerse, ligin en iyi kısa rotasyonu bizde olur. Sadece tek düşündüğüm, Pocius veya Jamon Gordon yerine; daha skorer versiyonlarını bulabilmek.

DEJAVU!! geçen sene de aynısı fener bunu aldı biz de tık yok işte şumu olsun bumu olsun fikir çarpışmaları hatta üni öğrencisi kardeşlerim finaller zamanı burada transfer yazıyordu.Öncelikle sakin aynı geçen sene gibi 1 günde 3 oyuncu açıklanır mahçup olursunuz.Sonra alınan adamların karşı taraftakilerle kıyası başlar.Bu durum TBLnin final serisine kadar gider tabi biz bu arada kupa alırız tur atlarız.Bazı genç kardeşlerim benim için yine türedi demiş bunu yazan bu forumda kaç günlük bir geçmişe sahip kimi tanıyorda yazıyor merak ettim.

Hem pivot bölgesi hemde arroyanın yanına çok sağlam iki transfer olacak diğerleri pocius olur carl ingeles olur micov olur gelabale olur başkası olur ama özellikle 1ve 5 arroya takviyeli çok iyi olacak.

Bu arada bana karşı fikir beyan etmek isteyen özelden yazabilir tweet atabilir numaramı yazdım çaldır kapatır ararım konuşur sorun yok !!! ama klavyeden sallama olunca olmuyor yüzüne söyleyemeyeceğini klavyeden sallamayacaksın.

Mithat abinin yazdıklarına inancım tam; Spanoulis olayına Drogba transferi gibi bakıyorum. Başkan kafaya taktıysa alır, yeterki Oly bıraksın adamı.

Laslo kalacak diyorlar.O zaman Micov konusunda Real tekrardan atağa geçecektir.Elimizi çabuk tutmalıyız ama şube yöneticimiz salıdan önce bir şey olmaz dedi.Salıya kadar Real 10 kere anlaşır Micovla.Marko'nun gidişi sonrası elimizden kaçırmamak lazım.Micov'un önündeki isim beni ilgilendirmiyor Micov'un adı bizimle geçti,almaya da çok uzak değilken bitirici hamleyi bir an önce yapmak lazım.Şubenin başındaki ismin yetersizliği ile birlikte yönetimin biraz devreye girmesi lazım yani piyasa daralıyor bu açık.Zaten Avrupa pazarı yetenek olarak son yılların en dip seviyesinde.Biraz parlak olan ya pahalı kontratlar alıyor ya da Nba'ye kaçıyor.

Rakiplerimiz üstün körü konuşulmuş;kadro kıyaslaması yapmak için henüz erken çünkü bizim kadro neredeyse boş.Rakiplerimizden Efes Pilsen'in yaratıcı-lider kısa eksikliği haricinde iyi kadro kurduğunu düşünüyorum.Ama kısa bölgesindeki takviyeleri,hedefledikleri noktaya çıkaracaklar mı emin değilim.Ayrıca lig şampiyonluğu için yerlilerden iyi kötü katkı almaları lazım bu konuda ne olacak bekleyip görmek lazım.FbÜlker ise mevcut 1-5 sorunlarını gidermemiş olmakla birlikte geçen senekinden zayıf takım olduğunu düşünmüyorum.Geçen sene dış şut katkısı alamayan takıma 3 isim aldılar.Oynatan guard konusunu Maccabiye özenip 1.5 numaralarla geçirecek gibiler duruyor Calathes'i almazlarsa.Dış şut sorunlarını çözseler bile üst düzey takımların bekçi pivot bulundurduğunu düşünürsek uzun konusunda yine hüsran yaşama ihtimalleri yüksek gibi.

Valla Spanoulis inşallah olur da olmasa bile yerine alınacak guard iş yapan bir guard olsun yeter.

Eli ayağı düzgün kadro kuralım da Spanoulisi eksik olsun.

Murat Özyer varken Ender'le Cenk'i bile elde tutacağımız kesin değil. Ben artık bu adamın yaptıklarında artniyet arıyorum, Ergin hocanın yerinde gözü olduğunu düşünüyorum. İşbilmez ve çapsız biri bu kesin ama bir de artniyetli ayrıca.

Bende bu olanların fırtınadan önce bir sessizlik olduğunu düşünüyorum.
Mithat abi günlerden beri sen tek kelime yazmanı bekliyordum sonunda yazdın ve sonunda içime bi su serptin bu belirsizlikten sıkılmıştım artık.

1) Spanoulıste herhangi bir gelişme varmı abi ya çatlıyacam artık
2) Zaza noldu abi

Abi bu 2 transfer hakkında ufak bi bilgi versen bile yeter.

BİLGİLENDİRMELERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER MİTHAT ABİ

1.5 yıl önce Marko alındığında bu adam orta sınıf takım oyuncusu gereksiz bir transfer diyen bir arkadaşımız vardı.Şimdi o oyuncu Cska'nın 3 numarası oldu, biz de onların istemediği Micov ile ilgileniyoruz ya da sanıyoruz teklif yapıp geri çekiliyoruz(Delaney Sofo Marko v.b. )

Ben bir Galatasaray sevdalısıyım 3 sene önce Abdi İpekçide 1000 kişi Oktay Mahmudi´ nin takımını izlemeye gidenlerdenim (öncesinde İstanbul´ da değildim) Bu takım nereden nereye geldi, bu takımın yapılışında Haldun Üstünberk faktörü asla ve asla unutulmaz. Bu yönetici Polat dönemindeydi. Yani eleştirirken o başkan, bu başkan demek çok yanlış.

Gelelim bugünlere; Ergin Ataman geçen sene başında sakat olan bir iki oyuncuda ısrar etmesi bütçeyi şişirdi, sezon ortasında Hairston alınması ve hızlı oyundaki düşüşü ve bazı tercihleri çok sorgulandı ama sakatlıklarda takımı ayağa kaldıran da bu koçtu. Onun için onun hareketleri davranışı tavırları bizim de sene içinde nasıl bir tepki vermememiz gerektiğini anlar ve yaparız.

Bu sene ise bekliyoruz, yok o gelecek, yok bu gelecek ama 2 sene önceki BJK haline dönecekmişiz gibi bir izlenim var.

Marko ya üzülmeyin diyenler bu adamın maçlarını izlesin savunmada level 5 de oynuyordu atarken attırmayan bir adam düzen dışına çıkmayan biri özleyeceğiz seni MARKO PAŞA

Gelelim Kerem Gönlüm e Galatasaraylılık profesyonellik vb şeyler miyadı dolunca bize geliyor istemiyorum küme düşelim ama gelmesin
Jamon Gordon bekle hemen efese gidiorsun gittin bir daha da gs kapısından girmemelisin sokmamalılar bu kadar net basit yok oyuncu lazım çıkarın Doğukanı oynasın hiç olmazsa adam kazanırız.
aynı örnek Ermal Kuçoda vardı adam Efese gitti GS yi basamak olarak kullandım dedi böyle tiplere karşıyım.

Son olarak Marko eminim ki son ana kadar beklemiştir bizler için seviyordu o parçalıyı onu bu takımdan göndermek zorunda bırakanlar utansın

MARKO IŞIL ALBA SİZLERİ BU KALPLER UNUTMAYACAK........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri