2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batista için KSK'ye de ödeme yapmak gerekecek .Sakatlıktan önce ucuz bir oyuncu değildi tekrar kendine de geldi yıllık ücreti de az olmaz ikisi birleşince maliyet fena olmaz

Eyüp abi 6 yabancı olacak diyor. Micov transferi yatacaksa eğer aman diyim sakın. Micov'a çok ihtiyacımız var. Kesinlikle Cenk'ten vazgeçilmeli Aradori'nin alacağı ücreti göz önünde bulundurursak. Burda Türk sayısı çok önemli değil artık. Playoff larda 3numara için Micov+Aradori/Pocius la gayet idare ederiz.2numara için combo+Sinan+Aradori/Pocius bu da gayet yeterli. 1numara için Arroyo+combo+Ender.

Aslında oluşan takımın uzunu tam Dunstan olur keşke alabilsek bütçe ayırıp
Dunston'u Oly birakmiyor. Alicaksan onu yuksek buy-out isterler. Bu arada ben Pocius'un alinacagini dusunmuyorum. Aradori-Micov-Combo-Pivot-Arroyo-Erceg 6 yabanci.
7 yabanciyla sezona baslamaz bence hoca.
Arroyo-Ender
Jamon-Aradori-sinan
Cenk-Micov
Kerem-Erceg
Furkan-Dorsey.
Kuvvetli ihtimal boyle olur bence. Bu kadro cok can yakar Pocius'a gerek yok bu oyuncular alindigi taktirde.

Chema De Lucas da twitterda az once Aradorinin kesin Galatasaray ile anlastigini yazdi. Yani yonetim son anda Aradoriye verecegi parayi Tarik Camdal transferine harcamazsa Aradori bizim oyuncumuz.

Basketbol atletliğin çok elzem olduğu bir spor. Dorsey olur mu bilmem ama Ajinca'da duruyor önümüzde. Esteban Batista arka alan uçan kaçan adamlardan kurulu olsaydı orayı tamamlayacak adam olurdu ama arka alanın üst düzey atletlerden kurulu değilse ön alana mutlaka üst düzey bir atlet gerek. Furkan şu yazı kalıp yaparak geçirirse de daha da faydalı olur. 1,7 milyon dolarından birazını buna harcasın.

Aradori çok istediğim ve sevdiğim bir oyuncu umarım hayırlı olur. Fakat Micov, Aradori, Pocius gibi bir kısa rotasyonumuz olacaksa kalan hamleler açısından 2 yola girebiliriz. her ne kadar pasör sorunu çekmeyeceğimizi düşünsek de top taşıyabilecek Arroyo harici sadece Sinan mevcut elimizde ve Sinan tam bir pg değil. Ender ise güvenimizi çok sarsmış bir oyuncu olduğundan pg back-up sorunu yaşayacağımız aşikar. Ayrıca elimizdeki kısa rotasyonunda kimse üst düzey savunmacı değil ve buna rağmen 5 numaraya sırtı dönük oynayabilen, şutu olan Lampe tarzı bir oyuncuya yönelmemiz sorun çıkarabilir. Savunma konusunda koçun sistemlerine güvenim sonsuz fakat oyuncu da bu işte çok önemli bir unsur. Bu durumda ya Pocius'u tribüne gönderip savunmacı bir combo almalıyız ya da bu kadar şutör ve nispeten hücumcu kadroya ribaund ve pota altı savunmasını çok iyi yapacak bir uzun almalıyız.

Orlando Magic kuruyoruz şu an Howard yerine bir dorsey ile her türlü şampiyonluk ve top 8 diyorum Allah kaza bela vermezse eğer bi heyecan oluştu bende açıkcası :)))

Eğer Micov'da kalırsa kısa rotasyonumuz muazzam olacak , combo geliyor belli oldu o artık . Yalnız uzun rotasayonumuz ;
Erceg-Gönlüm
X-Furkan

şeklinde olacak gibi. Rotasyona bir oyuncu daha ilave edilebilir , Micov da 4 e kayabilir zaman zaman da yine yerli pazarına bakmakta fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...