2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helali olsub diyecegiz artik fazla kurcalamayin bundan da olmayalim. :D eveeet bu skorer takima zebelllah gibi, screene ciktiginda cin setti kuran, sut bozan, cember savunan pivot lazim artik. Dorsey iyidir beyler, adam tank gibi beyler.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Dorsey nin screenlerini kullanacak 5 hatta 6 oyuncumuz var ( arroyo, ender, aradori, pocius, cenk, micov) adamin her turlu ekmegini yeriz, maasida dusuk ustelik.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kısa rotasyonumuz mütavazı ama üst düzey.
Pleiss ve Lampe'den sonra Batista hayal kırıklığı.
Nolan Smith dedikodularının aslı astarı var mı acaba ?

5 numara transferi ve Jamon Gordon çok önemli hale geldi bence de. Yalnız şu takılıyor aklıma ; acaba Ergin Ataman 5 numara pozisyonu için Kerem Gönlüm'e kaç dakikalık bir rotasyon düşünüyor?

arroyo - ender
aradori - pocius - sinan
micov -
erceg - kerem gönlüm - kerem kanter
furkan - ege - ?

5+1'in yanında galiba 10 yabancı hamle hakkımız var. Yani en azından 1 yabancı ile daha anlaşabiliriz. Lig için vereceğimiz 6 yabancının isimleri önemli.
Ben hoca'nın yerinde olsam Türkiye Kupası ve Ligdeki bazı düşük profil maçlarda Ege ve Kanter'i oynatırım.

Milli takımla ilgili çok az şey hatırlarım. Biri Kerem Tunçeri'nin Sırbistan'a attığı son saniye turnikesi diğeri ise Aradori'nin bize (milli takıma) karşı oynadığı 3. periyot. (gerçi o ruhsuz bitik takıma karşı ben bile her periyot çift hane sayı üretirdim orası ayrı :) ). Jamont Gordon kesinlikle şans bulmalı. Daha delicisini, daha iyi savunmacısını bulmak zor bence. Bir de pivot transferi ile transfer kapanır.

Vladimir Micov+Carlos Arroyo+Zoran Erceg-Pietro Aradori+Hem oyun kurabilen hem de atletik özellikleri iyi bir combo(Jamon olmasın mümkünse)+Atletik bir 5 numara,şutu olmasına gerek yok bütün takım şutör zaten sert bi isim olsun ve Batista berbat bir tercih olur)

Cenk+Ender+Furkan+Sinan+Kerem Gönlüm+Can Korkmaz(Bu adam çok potansiyelli bana göre şans verilmeli,olmassa Nikolov)

Ayrıca 2 pivot yeterli olur mu?4-5 oynayabilen bir adam da olsaydı keşke(Ersin Dağlı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...