Efes iyi iki tane oyuncu aldı bunlar geçen yıl küçülmeye gittiler bir senede noldu bunlara anlamadım . Birde herkes SF pozisyonunda marko-cenk ikilisini kabullenmiş atletik bir SF kesinlikle lazım bence
Geçen yıl kendilerini nadasa bıraktılar.Farmar'ın Nba'ye gitmesi sonrası,Semih+Barac'ın saçma sapan kontratları derken idare etmeye çalıştılar ama ellerine yüzlerine bulaştırdılar.Bu sene de haliyle kontratlardan kurtulunca ve Ivkovic de gelince muslukları açtılar.Efes bu yıl rekabetçi olacaktır tabii taraftarsızlık elbet bir yerde etkileyecek onları bakalım.
Bize gelirsek;Spanoulis için Cska yolunun artık kapandığını düşünüyorum.Itoudis'in de pek sıcak baktığını düşünmüyorum ve eğer ki CSKA yönetimi seneye Obradovic'i takımın başına getirmek istiyorsa Spanoulisi alma girişiminde bulunmayacaktır.En ciddi rakibimiz Barcelona.Barcelona kısa rotasonundaki yetersizliğinin farkında ve maddi olarak da bizim üstümüze çıkabilecek durumdalar.Umarım kaparız ellerinden.
Ender'in Fenerbahçe Ülker'e gitme durumu varmış.Kendisinin formaya ve kulübe karşı saygısızlığı olmadı,oyun tarzından haz etmesem de elinden geleni yaptı,yolu açık olsun,bize karşı oynadığı maçlar dışında başarılar.Ender ve Engin'in yerine Barış-Nikolov ikilisini monte edebilirsek güzel olur.
Bogdan Bogdanovic'in bize geleceğini düşünmüyorum.Kendisi herhalde final serisinden sonra Nba düşünmeye başlamış.Nba yapmazsa da gideceği adresler malesef belli.Tabi yetenekli oyuncu insan takımında görmek isterdi.
Jamon Gordon Efes'ten gidecek sanırım son transferlere bakarsak.Biz alsak çok güzel olur,maliyeti de fazla olmaz.
Spanoulis-Barış-Nikolov
Jamont-Jamon-Sinan
Marko-Cenk
Erceg-K.Gönlüm-Ersin
Mbakwe-Furkan-K.Kanter
6 yabancılı fazla maliyeti olmayan,fena olmayan bir kadro olduğunu düşünüyorum.