• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşler yorumlarınız ve euroleague için hayalleriniz çok güzel. Bütçe çok önemli tabii ki, eğer hedef f4 ise oraları oynamış en az 3 oyuncu gerekir. Alınacak bu 3 oyuncudan olmazsa olmaz olan Spanoulis'dir. 1 oyuncu 2 numara 1 oyuncu pivot bölgesine gerekir. 2 ve 5 numaraya isimler bulunabilir ama dediğim gibi Spanoulis o hedef için şarttır. Arroyo ile Spa bir arada olurmu yorumlarına katılmıyorum. Kesinlikle ikisi birbirlerini tamamlarlar.

sonra ona göre beklentilere kapılıp saçma saçma eleştiriler geliyor ama sezon boyunca

Bence maddi bakımdan Spanoulis-Langford birlikte olmaz. Yani bütçe dolayısıyla ya Langford için zorlanır şartlar ya da Spanoulis için. Beklentiyi minimuma indirin ki hayal kırıklığınız büyük olmasın :)

Langford'un hücum gücü muazzam. Şutu Gordon'dan daha istikrarlı, penetresi de Gordon kadar iyi. Savunmada daha zayıf tabi.

yahu uzatmayım diyorum da arroyo, spa, langford, gordon bi paylaştırsanıza bana dakikalarını? pota altına da kerem dorsey zaza furkan falan koymuş hepsi aynı tip adamlar böyle kadro mühendisliği falan yapılmaz.

Bogdan Bogdanovici neden düşünmüyoruz ?

Kızılyıldız final serisinde 30 sayı ortalama ile oynadı. Avrupada bu kadar dominant bir oyuncu görmemiştiim. Diğer alanlarada katkı yapıyor. Maç içinde ribaund, asist sayıları 4'den aşağı olmuyor. Savunması iyi. Şutuda iyi perdeden çıkıp yüzdeli şutlar atabiliyor. Komple bir oyuncu. Tabi olumsuz özellikleride var. P&R savunması vasat. Şut tercihleride bazen sıkıntı olabiliiyor.

Partizanda kalacam demiş ama ikna edebiliriz.

Hazır buy out da kalkmisken sözleşmesi bittiyse Mccalebb mantıklı bir tercih olur. Arroyo da kalacaksa onun eksik bir yönü tamamlanmış olur

Bogdan Bogdanovici neden düşünmüyoruz ?

Kızılyıldız final serisinde 30 sayı ortalama ile oynadı. Avrupada bu kadar dominant bir oyuncu görmemiştiim. Diğer alanlarada katkı yapıyor. Maç içinde ribaund, asist sayıları 4'den aşağı olmuyor. Savunması iyi. Şutuda iyi perdeden çıkıp yüzdeli şutlar atabiliyor. Komple bir oyuncu. Tabi olumsuz özellikleride var. P&R savunması vasat. Şut tercihleride bazen sıkıntı olabiliiyor.

Partizanda kalacam demiş ama ikna edebiliriz.
+1905

yahu uzatmayım diyorum da arroyo, spa, langford, gordon bi paylaştırsanıza bana dakikalarını? pota altına da kerem dorsey zaza furkan falan koymuş hepsi aynı tip adamlar böyle kadro mühendisliği falan yapılmaz.

Kadro yaparken senden izin mi alıyorduk hiç bilgim yoktu, bırak insanlar istedikleri gibi kursun takımını ne var bunda. buradaki insanlar ne koç ne yönetici sadece hayal ettikleri kadroları yazıyorlar mutlu oluyorlar bu kadar sert eleştiriler gereksiz ve yersiz .

Ender'in şikecilerle anlaştığı yönünde söylentiler var. Bonsu için de Oly diyorlar. Efes de Lasme'yi resmen açıkladı..

Cok uculuyor kadrolar da. Daha sponsorumuz bile yok.

Efes iyi iki tane oyuncu aldı bunlar geçen yıl küçülmeye gittiler bir senede noldu bunlara anlamadım . Birde herkes SF pozisyonunda marko-cenk ikilisini kabullenmiş atletik bir SF kesinlikle lazım bence

Oly Lafayette ile 2 yıllık anlaştı. Spanoulis yakın, meşaleyi yakın!

Fikirlere saygımız sonsuz ama fazla uçuyoruz. Derrick Brown, Spanoulis zaten kontratlı oyuncular. Bu oyunculara hem buy out hem yıllık ücret ödeyemeyiz bunu hepimiz iyi biliyoruz.

olay yazılan kadroların hoşuma gidip gitmemesi veya benim onayımdan geçmesi değil, burası transfer çalışmaları topiği fantazi lig falan değil diye biliyorum? saçma sapan uçuk kaçık kadrolar kurup gelen oyunculara burun kıvırıyorsunuz sonra bütün sene sizin dırdırınızı çekiyoruz burada.

mithat abi formda son gelismeleri paylassa com guzel olur

Çekemiyorsan ayrıl forumdan her şeyi senin istediğin gibi yapalım nasıl tasarımdan memnun musun ? Mithat abi olabilecek haberler verdi insanlarda onların gelmesini istediğin için yazıyor bu kadar büyütülecek bir şey değil , bu zaman kadar herkes kendi istediği oyuncuyu takımda görmek istiyor ve kurduğu kadrolarda onları yazıyor, o zaman herkesin önerdiği oyuncular da fanteziden öteye gitmiyor . geçin bunları gidin sinirinizi başka yerde atın çekilmez oluyorsunuz.

Efes iyi iki tane oyuncu aldı bunlar geçen yıl küçülmeye gittiler bir senede noldu bunlara anlamadım . Birde herkes SF pozisyonunda marko-cenk ikilisini kabullenmiş atletik bir SF kesinlikle lazım bence

Geçen yıl kendilerini nadasa bıraktılar.Farmar'ın Nba'ye gitmesi sonrası,Semih+Barac'ın saçma sapan kontratları derken idare etmeye çalıştılar ama ellerine yüzlerine bulaştırdılar.Bu sene de haliyle kontratlardan kurtulunca ve Ivkovic de gelince muslukları açtılar.Efes bu yıl rekabetçi olacaktır tabii taraftarsızlık elbet bir yerde etkileyecek onları bakalım.

Bize gelirsek;Spanoulis için Cska yolunun artık kapandığını düşünüyorum.Itoudis'in de pek sıcak baktığını düşünmüyorum ve eğer ki CSKA yönetimi seneye Obradovic'i takımın başına getirmek istiyorsa Spanoulisi alma girişiminde bulunmayacaktır.En ciddi rakibimiz Barcelona.Barcelona kısa rotasonundaki yetersizliğinin farkında ve maddi olarak da bizim üstümüze çıkabilecek durumdalar.Umarım kaparız ellerinden.

Ender'in Fenerbahçe Ülker'e gitme durumu varmış.Kendisinin formaya ve kulübe karşı saygısızlığı olmadı,oyun tarzından haz etmesem de elinden geleni yaptı,yolu açık olsun,bize karşı oynadığı maçlar dışında başarılar.Ender ve Engin'in yerine Barış-Nikolov ikilisini monte edebilirsek güzel olur.

Bogdan Bogdanovic'in bize geleceğini düşünmüyorum.Kendisi herhalde final serisinden sonra Nba düşünmeye başlamış.Nba yapmazsa da gideceği adresler malesef belli.Tabi yetenekli oyuncu insan takımında görmek isterdi.

Jamon Gordon Efes'ten gidecek sanırım son transferlere bakarsak.Biz alsak çok güzel olur,maliyeti de fazla olmaz.

Spanoulis-Barış-Nikolov
Jamont-Jamon-Sinan
Marko-Cenk
Erceg-K.Gönlüm-Ersin
Mbakwe-Furkan-K.Kanter

6 yabancılı fazla maliyeti olmayan,fena olmayan bir kadro olduğunu düşünüyorum.

huertas ve navarro varken ben barçanın spanoulis kovalayacağını sanmam. saçma olur, eğer o oyunculardan 1 tanesini göndermeyeceklerse tabi

Mithat abi sponsor pegasus olacak demiş . umarım iyi bir fiyat verirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri