• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arroyo > Spa bugün bunu herkese gösterdi

V-span ile anlaşmışız, oly 2m euro buyout istiyomuş, spanoulis bize gelmek istiyomuş. Kaynak: canpelister

- SPOILER -

Spanoulis'e Miami talip, hem olmasa bile Spanoulis Turkiye'ye gelmez, gelse bile Efes'e gider.

- SPOILER -

Dimi Ulker fanboylari?

Halil Can Pelister @HCanPelister
Galatasaray, Vassilis Spanoulis ile anlaştı. Yunan yıldız Galatasaray'a gelmek istiyor. Olympiakos 2 milyon Euro bonservis istiyor.

Geçtiğimiz haftasonu önemli bir görüşme oldu. Spanoulis'te geçen sene sorun ailesi gibiydi ama ailesini de sürpriz bir isim ikna etti.

Spanoulis gelirse Arroyo da kalacak. Buyout konusunda görüşmeler devam ediyor, Final Serisi sonrası hız kazanır.

Bu kişi güvenilir biri midir? Ağzından bal damlamış resmen...

Arroyo-Spa hattı için pivotta atletik biri şart. Bonsu gönderilip Lawal,Dorsey, Dunston tarzı biri alınırsa bol bol pick and roll izler kolay sayılar buluruz.

Spanoulis gelirse Arroyo da kalacak. Buyout konusunda görüşmeler devam ediyor, Final Serisi sonrası hız kazanır.

işte bu be . bunların yanına al langford başkan çıldırt bizi.

Onların yanına Langford hiç hoş olmaz.Madem para dert değil Spanoulis geliyor 2-3 numara al Devin Smith'i kafan rahat etsin.Uzun kadar ribaunt-blok katkısı versin,Arroyo-Spanoulis'in birebir yetenkleri ile boş kalacağı ceza şutlarını soksun,fiziksel direnç katsın takıma.Olmuyorsa yine aynı tarz 1 gömlek altı Darden var.Real Madridden ayrılacak

2 dk hayalimizi yazıyoruz, o olmaz bu gitmez yazıp moral bozmayın .

Arroyo-Spa düşünüyorum da takım level atlar resmen. Bir de Lasme olacak pota altında. İkili oyunların dibine vururuz artık!

Arroyo-Spa düşünüyorum da takım level atlar resmen. Bir de Lasme olacak pota altında. İkili oyunların dibine vururuz artık!

Ben bile gaza geldim ha,hayali bile uçuruyor adamı, aman fazla uçmayalım yere çakarlar sonra *nerd*

Geçen sezon da aynısını yazmıştım. Sağlam bir maddi temel gerekiyor, başkan Spanoulis'i getirecekse elini taşın altına sokmalı ki oyuncuların maaş ödemesinde çıkan problemler baş ağrıtmasın...

Yabancılardan Arroyo, Marko, Erceg ve yerlilerden Sinan, Cenk, Furkan kadroda yeri garanti isimler. Kerem Gönlüm transferi ve Nikolov'a lisans çıkartırsak iskelet tamamlanır. Gerisi de yapacağımız üç tane yabancı transferine bağlı artık.

Lasme yada d.brown'dan birini mutlaka almalıyız. Birde yanına dunston'a getirsek çok şeymi istemiş olurum? :)

O şikecilere söyleyin akıllı olsunlar. 7. maçta sahadayım :D Arroyo abimle yakarız bu gezegeni yakarızzzzzzz!
spaa.jpg

Spanoulis seneye parçalıyla parkelerde arkadaşlar hayırlı olsun emeği geçenlere çok büyük alkış ve tebrikler.

seneye hedef dillendirilmiyor ama kesinlikle final four galatasaray basketbol takımında.

Ve çok sağlam kaynaklardan gelen bilgilere göre 2 adım atıldı kg ve SPANOULİS 3 yabancı transferi daha yapılacak seneye. pivot kalıplı ispanyadan şütor :) ve birde pis işleri yapacak 3.5 :)

Ve çok sağlam kaynaklardan gelen bilgilere göre 2 adım atıldı kg ve SPANOULİS 3 yabancı transferi daha yapılacak seneye. pivot kalıplı ispanyadan şütor :) ve birde pis işleri yapacak 3.5 :)

Abi İspanyadan kalıplı pivot kim var alabileceğimiz, Stimac? Mejri? Hettsheimer'ı pek tutmuyorum inşallah o değildir :(

Ne kadar çok istesem de resmi siteden görmeden inanmam ben Spa olayına. Çok büyük paralar dönüyor çünkü. 2m £ buy-out üstüne Spa'nın yıllık ne kadar alacağı meçhul. Daha transfer yapılması gereken bir sürü pozisyon var. Bakalım hayırlısı, inşallah olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri