• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer sayfasındada yazmıştım seneye yönetim atamanın elini çok güçlendirecek ona çok sağlam bi kadro yapacak diye merak etmeyin seneye çok iyi bi kadromuz olacak yanlış anlaşılmasın bu seneki ve son bi kaç senedir yüreğiyle mücadele eden bu parçalıyı onuruyla terleten basketbolcularımızı tenzih ederek yazıyorum çok güçlü çok iyi winner 3-4 tane oyuncu alınacak takıma arkadaşlar. seneye sahaya 6 yandaş hakemle çıksalar dahi kazanamayacakları bi kadrodan bahsediyorum...

Atilla abi bu konudaki kaynağın sağlam mı? Yönetimin şubeyi kapatmak gibi tarihi bi hataya düşmeyeceğini umut ediyorum

Arroyo bırakıcak gibi geliyor bana, onu kadroya yazmıyorum.

spanoulis-ender-sinan
langford-jaycee carroll
marko-cenk
erceg-kg
freeland-furkan

Bu hengamede çok yeri ve zamanı değil ancak Sportando sitesi Mantzaris ile ilgilendiğimiz haberini geçmiş

yeri ve zamani hic degil ama efesin lasme ile anlastigi haberini ilk ben veriyim.

Bu hengamede çok yeri ve zamanı değil ancak Sportando sitesi Mantzaris ile ilgilendiğimiz haberini geçmiş
Olası bir transfer.Olympiakosta oynayan Mantzaris'in geçen günlerde Panathinaikos formalı bir resmi çıktı ortaya.Bu olaylardan sonra Yunanistandan kaçması gayet doğal ne yapacakları belli olmaz :D O yüzden yurtdışına çıkması mantıklı.Yararlı olabilecek savunması iyi ceza şutu atıp oyun görüşü fena olmayan bir tamamlayıcı guard.Birçok kişi burun kıvıracaktır ama bu oyun hep generaller ile oynanmıyor askerlerde şart

yeri ve zamani hic degil ama efesin lasme ile anlastigi haberini ilk ben veriyim.
Transfer kesin mi ? Ben hiçbir yerde rastlamadım.
Transfer bitmiş gibi düşünürsek,Efes'in olası Krstic transferinin arkasına sert atlet bir back-up alacağı bilinen birşeydi.Lasme Pananın tutmak istediği tek yabancıydı 700 bin teklif etmişler ama tabi Efes yine yığmıştır parayı önüne ve almıştır diye düşünüyorum ki bence Lasme transferi gayet iyi bir transfer.Dunstondan sonra en çok fark yaratacak isim benzer oyuncu grubu içinde.

Şu olaylar yüzünden transferi geri plana atmak çok büyük hata olur. Gerekli yerlere bir an önce transferleri yapmalıyız. Yine müzmin sakatlara kalırız yoksa.

Haber buyuk makamdan.

Mantzaris dusunuluyorsa Arroyo birakiyordur. Spanoulis, Mantzaris, Langford iyi 3'lu olurlar. Tutku, Sinan bunlari tamamlar, Langford'u yerli statusunde oynatacagimizi dusunursek bunlara bir safkan sutorde ekleyebiliriz arka sayfalarda Carroll ismi vardi muazzam olur. Printezis icinde girisimlere hiz verilmis, tahminim o ki Erceg'i 7. yabanci olarak kullanacagiz.

Mantzaris dusunuluyorsa Arroyo birakiyordur. Spanoulis, Mantzaris, Langford iyi 3'lu olurlar. Tutku, Sinan bunlari tamamlar, Langford'u yerli statusunde oynatacagimizi dusunursek bunlara bir safkan sutorde ekleyebiliriz arka sayfalarda Carroll ismi vardi muazzam olur. Printezis icinde girisimlere hiz verilmis, tahminim o ki Erceg'i 7. yabanci olarak kullanacagiz.

Bence Mantzaris yada o tarzda bi isim düşünülüyosa, Arroyo bırakmıyo aksine 7.yabancı, ekstra oyuncu olarak düşünülüyodur.

Olası Spanoulis veya Langford transferiyle(ikisinin aynı anda verim vereceğini düşünmüyorum) Arroyo'nun üstünden yükü alıp yeni isme yükleme şansımız ortaya çıkacaktır. Ligde de görece kolay maçlarda Arroyo'yu tribüne çekip dinlendiririz. Böylece Arroyo'nun sürelerini Euroleague'de maksimum verimlilikte kullanabiliriz.

pota altına da bir isim yaz :) güzel kadro

Umarım takım dağılmaz bu olaylardan sonra. Korktuğum olay bu şu anda.

Bu gidişle adriyatike gideceğiz herhalde. O yüzden yabancı falan sıkıntı olmaz.

valla ben Printezis ve Spanoulis e ihtimal bile vermiyorum
Langford alırsak büyük iş yapmış oluruz

Itoudis Banvit'ten ayrıldı ve CSKA'nın başına geçti.

Önümüzdeki sezon EuroChallange'da mücadele edecek olan Trabzonspor Medical Park Novica Velickovic ve Cedric Simmons ile anlaşmaya vardı. Karadeniz ekibi daha önce de Sean Marshall ile prensipte anlasmıştı.

Hadi güzel haberleri duymaya başlayalım artık!

Spa'da durum ne bilgisi olan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri