• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaza işi yaş bence, getirmemiz zor yani. Bütçe malum...

Bourousis'i kapabiliyosak hemen getirelim. Real Madrid bırakacaksa süper olur bizim için. Açıkçası Real Madrid bırakmaz diye düşünüyordum ama haberlere bakılırsa transferi çok muhtemel.

Arroyo-Delaney-Nikolov
Langford-Göksenin-Sinan
Markoishvili-Cenk
Erceg-Kerem
Bourousis-Furkan

Şu Nikolov'un lisansı için de bastırsın yönetim. Tam zamanı, sesimizi yükseltmemiz lazım!

bu kadro biraz zayıf kalır rakiplerin karşısında. göksenine falan yer yok artık bu takımda zaten, langforda da o kadar bel bağlamayın tek başına 2 numara emanet edilecek bir adam değil bence, marko kadar katkı verebilsin güzel olur. 2. bi hairston vakası olması sonra.

Yeri burası degil biliyorum ama en yogun baslık burası dıye burda sorayım dedim .Aris taraftarının ilk sölediği bestenın melodisi Türkce değilmi?

Aris Thessaloniki - Superb performance by ARIS' fans - YouTube
Bu melodiyı ne yapıp ne edip Kendimize Beste yapmalıyız Net:)

Ultraslan`a yakın arkadaslar varsa aramızda rica ediyorum bu Meldoyi Besteye çevirmeleri için tayfa`ya sölesinler.

Not:Yöneticilerden ricam bu mesajıma uygun başlıkvarsa oraya taşısınlar

Hayır Yunan'lıların kendi bestesidir , Karşıyaka taraftarı çalıp kendine uyarlamıştır.Oldum olası çalıntı bestelerden nefret ederim inşallah bizim tribünlere gelmez.Beste çok iyi ama adamlar yapmış , çalmamalı.

zaza gelmek istiyorsa gelir, biz de istediği parayı veririz. unutmayın. malik, bonsu, gordon, domercant, macvanın kontratlarından kurtulcaz. bonsu ve malikin aldığı parayı zazaya veririz bütçe de sıkıntıya girmez illa 12 kişiyle oynamaya gerek yok zaten ergin hocanın tarzı da bu değil.

aynı durum spa için de geçerli. sezonun yarısını oynayamayan henry ve macvan bi spanoulis parası aldı mesela.

Utku Can Ermiş tamamen katılıyorum 12 değilde 10 oyuncu ile başlayabiliriz sezona mesela.. MALİK ile DOMERCANT maaşına bir spanoulis hiç de kasmaz bizi.. Spanoulis bu yani bu muhteşem seyirci ile SPANOULİS çoşar mı çoşar..

*Spanoulis ile anlaştık ama kulübü 2m€ istediği için pazarlık sürüyor.
*Langford 2.5m€ gibi çok yüksek bir bütçe istiyor kendine. Fiyat aşağı çekilirse transfer gerçekleşebilir.
* Zaza transferi gerçekleşmezse Bourousis transferi yapılacak.

*Spanoulis ile anlaştık ama kulübü 2m€ istediği için pazarlık sürüyor.
*Milano ile anlaştık ancak Langord 2 yıllık anlaşmaya 2m€ ücret istediği için oyuncuyla pazarlık sürüyor.
*Zaza transferi gerçekleşmezse Bourousis transferi yapılacak.

Kaynak ne hocam?Bir de Milano ile niye anlaşıyoruz?Langford'un sözleşmesi bitti Milano ile

Bu sezon oyuncuların aldığı yıllık ücretleri bilen var mı? Jawai,Gordon dahil.

Bu sezon Malik, Dom, Bonsu, Gordon, Jawai, ayrılması muhtemel isimler. Arroyo belli değil. Ender falan gidecek muhtemelen. Kontratlardan kurtuluyoruz. Oyuncu kalitesini birbirine yakın tutarak sezona 15 adamla değil 10-11 oyuncuyla girebilirsin. Bütçeye göre iyi bir kadro kurulabilir.

Arroyo Porto Riko basınına konuşmuş. Geleceğine menejeri ile konuşup öyle karar verecekmiş. Birde son maça çıkılmamasına üzülmüş.

Kaynak ne hocam?Bir de Milano ile niye anlaşıyoruz?Langford'un sözleşmesi bitti Milano ile

Doğru söylüyorsun. Şimdi düzelttim. Langford 2.5m€ istiyormuş sorun o sebepten. Fiyat aşağı çekilirse anlaşacakmışız.

Ben Arroyo'nun öyle ya da böyle kalacağıni dusunuyorum.Zaza o sekil tweet attiğına gore benim yorumum biz zaza ile anlastik iş zazanın kulubu ile anlasmasina kaldi..Zaza olmazsa diger begendigim uzun bourousis olucak sanirim.. belli seviyede ucluk var orta mesafe var sirti donuk oynuyor..Ama ben bu sene ayni kerem gibi zaza'nında gelecegini dusunuyorum..zaza tam lokavt sona ererken form tutmustu.gelirse inanilmaz isler yapar..

Langford Malik gibi olmaz merak etmeyin. Malik şutu yüzünden böyle saçmaladı ve bu ayıbımı örtcem diye potaya saçma sapan penetreler yaptı, hatalı yürümeler yaptı. Langford şutu temiz olan, yüksek yüzdeyle atan bir oyuncu ve top hakimiyeti Malikten kat kat daha üstün.

Langford şuanda avrupa'nın en değerli oyuncusu, gelirse süper olur. Yalnız 2.5 - 3 m € bir oyuncuya vereceksek oda Rudi Fernandez olmalı bence. Kadınlarda İspanyollar bizi şampiyon yaptı, erkeklerdede aynı başarıyı yakalamak için takımda kaliteli İspanyol olmasını çok istiyorum.

anadolu efesde lasme transferi resmiyet kazanmış

Lafayette zu Oly, öyleyse Spanoulis zu Galatasaray ?

Langford'ı 2 numaraya düşünüyorsunuz sanırım, ama her türlü Spanoulis 》Langford .

Zaza Türk statüsünde mi oynayacak? Basketbol kariyeri Türkiye'de başladı Türkiye'de yetiştiği için ? Tabi anlaşırsak.

Arroyo-Spanoulis
Jamont Gordon- Langford
Markoishvili-Cenk
Kerem-Derrick Brown
Zaza-Dorsey-Furkan

Zaza gelecekse atletik ucuz yollu bir oyuncu daha almalıyız. Zaza'nın orta mesafeside var. Boş bırakılacak birisi değil.

İlkan denen şahısa ağımız tuttu. Fener yollayacakmış onu.Hem sakatlığı kariyerini etkileyebilir diyorlar.

Zaza Pachulia @zaza27 · 11 sa.
“@EnisBaltali: @zaza27 Zaza abi Galatasaray'a geliyormuşsun, doğru mu ?” Beni istoyor mu Galatasaray?

Haberi yokmu Zaza'nın bizim transfer teklifi yaptığımızdan yahu..Tweet atmış forumda yazıldımı görmedim..

Bize Zaza gelirse 4-5 oynayacak atletik bir uzun lazım.Saf 5 almak bütçeyi yanlış kullanmak olur Zaza-Furkan'ın yanına.Tabii ben hala Zaza işinin olacağını düşünmüyorum.

Zaza gelmezse de Richard Hendrix emanet edilebilecek bir isim 5 numarayı

Zaza gelecekse atletik ucuz yollu bir oyuncu daha almalıyız. Zaza'nın orta mesafeside var. Boş bırakılacak birisi değil.

İlkan denen şahısa ağımız tuttu. Fener yollayacakmış onu.Hem sakatlığı kariyerini etkileyebilir diyorlar.

Allah'ın adaleti şaşmaz. Tırnak kadar hakkımız olsa bile onu ödetir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri