Markoyu göndermek mi ? Tüylerim diken diken oldu yemin ederim. Böyle şeylerin yazılması düşünülmesi bile benim canımı acıtıyor Marko KALMALI KALMALI KALMALI.... Kimseye değişmem !!!
Bence marko'dan daha iyi yada daha yetenekli oyuncular var piyasada ama şu anda marko ile yakalanan uyumu, sinerjiyi ancak papanikalou, rudi fernandes yada ileriye yatırımda olarak bogdan bogdanovic verir. Onun dışındakiler marko dam fazla deil genelde eksik oyuncular.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ne David Moss ne de bir başkası Markoishvili gibi bir oyuncuyu bunların hiç birisine değişmem.
Marko bu takımın temel taşıdır.
Diğer yönden biraz düşününce Spanoulis' tazminat falan ödeyeceğimize Langford'u alır Jamont Gordon hazır olacaksa onu da takımda tutarız. Oyun kurmada top getirmede hiç bir sorunumuz yine olmaz.
Kısa rotasyonumuz şöyle olur
Arroyo-Jamont-Barış
Langford-Sinan-Göksenin
Markoishvili-Cenk
Kısa rotasyonu oldukça iyi ve fazla bir abartı olmadan oluşmuş oluyor.
Ancak hep söylüyorum Uzun rotasyonumuz mutlaka sert olmalı
Bourousis yazmamın sebebi hücum çeşitliğinin artması için. Zaza'nın bize hücumda katacağı çok şey yok. Bourousis'in savunmada aksayışını örtmek için de Tyus'u ekledim rotasyona. Eğer 5 numaraya Zaza yazarsak yanına hücum opsiyonları olan, gerektiğinde 4'e kayabilecek Lampe eklenebilir.
Jamont eskisi gibi döner ve kadroda tutulursa, Marko ve Arroyo da kalırsa en iyi transferler olur benim için. Bunların üstüne yapılacak 2-3 takviyeyle de zaten oldukça iddialı bir takım oluruz.
kadroya uzun olarak çok etkili bir oyuncu katmak isteyen Darüşşafaka Doğuş geçtiğimiz sezon İtalya’da Virtus Roma’da takımında oynayan ve özellikle etkili pota altı savunması ile Türk takımlarının ilgisini çeken Trevor Mbakwe ile anlaşmak üzere. Nijerya asıllı Amerikalı oyuncu geçtiğimiz sezonu 10.6 sayı ve 10 ribaund ile double double istatistikler ile tamamlamış ayrıca Eurocup’ta da 6.2 sayı, 7.8 ribaund ve 1.4 ribaund ortalamaları ile tamamlamıştı.
bu oyuncuyu bu sene 4 kere izledim yetenekli ama savunmada nerde nasıl duracagını hiç bilmiyor,biraz tecrübe ile iş yapabilir ama öyle aman aman bir oyuncu değil
İkili oyun savunmasını hiç bilmiyor saçma sapan yerlere gidiyor falan..Ama dediğiniz gibi iyi bir koçun elinde kısa sürede düzeleceğini düşünüyorum..Çünkü kendi güçlü, pozisyon alma sezgisi yüksek,atletik herşey var adamda savunma için aslında...
Bizim seviyemizde bir oyuncu deil. Zaten furkan ve transferi olduysa kerem' in olduğu bir takımda pota altında bitirici bir oyuncuya ihtiyacımız var. Sözü geçen bourisis benim çok beğendiğim bir oyuncu deil. Kalıplı ama tabiri caizse icerde kalıbının adamı deil. Ben şahsen lampe yi bourisise tercih ederim. Yada etrafında iyi bir kimya kurulursa big sofo da cok işimize yarar.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi